Curs Theta Healing Bază – 12, 13, 14.12.2014, București

Recomand cu căldură acest curs care mie și multor altor oameni ne-a schimbat în mod magic viața, așa după cum vă puteți singuri convinge urmărind filmulețele cu mărturiile cursanților!

Curs ThetaHealing® Bază

Pentru înscrieri click aici … sau 0723.50.40.25

12, 13, 14 Decembrie 2014  –  cost 300 RON            

Cursul dureaza trei zile: Vineri 17.00 – 21.00, Sâmbătă 10.00 – 18.00, Duminică 10.00 – 18.00.

Locatia: București,  Str. Drumul Sării, nr. 7, Sector 6  

 Mărturii/Poze Curs

În acest cost sunt incluse: trei zile de curs (vineri, sâmbătă și duminică), manualul practicantului ThetaHealing, Certificatul de practicant ThetaHealing înregistrat și eliberat de ThetaHealing Institute of Knowledge, proprietatea Vianna Stibal si înscrierea pe site-ul oficial http://www.thetahealing.com.    

Ce este ThetaHealing®?

THETAHEALING™ este un set de tehnici de accesare a frecvenței Theta a creierului care ne permit să lucram cu subconștientul, să schimbăm gândurile negative repetitive, tiparele sau convingerile care nu ne sunt de folos.
Marca ThetaHealing™ este fondată de Vianna Stibal, proprietarul Vianna’s Nature’s Path. Este una dintre cele mai puternice tehnici de vindecare energetică, un proces de meditaţie care creează vindecare fizică, psihică şi spirituală, cu rugăciune focalizată prin Creator. Dumnezeu ne-a dăruit fascinanta cunoaştere care a schimbat viaţa a mii de oameni.
ThetaHealing este bazată pe conectarea cu Dumnezeu, Creatorul a Tot ceea ce Este. Există totuşi o singură cerinţă absolută pentru această tehnică: credința în Sursa, în Creator. Prin studiu şi practică, pentru oricine este posibil să creadă în Dumnezeu.
In urma cu 18 ani, atunci când a experimentat vindecarea instantanee de cancer osos la picior, Vianna a descoperit nu numai ca ea a beneficiat de o remisie spontană a bolii, dar și că această tehnică poate fi predată cu succes altor persoane cu rezultate remarcabile asupra condiției lor fizice și emoționale, documentate de către doctorii lor. Vianna știe ca tehnica ThetaHealing poate fi predată mai departe, dar dincolo de asta știe că este nevoie să fie predată, așa că a format instructori în peste 14 țări. Seminarii de ThetaHealing sunt conduse peste tot în lume, pentru a învăța oameni de toate rasele, credințele și religiile.
Formarea mea ca Instructor de practicanti de ThetaHealing a fost desăvărșită de Vianna Stibal la seminarii conduse de aceasta chiar în Tara Sfântă.
Dupa ce primesc cunoașterea de a se conecta cu Dumnezeu pentru a co-crea și a facilita acest proces unic numit ThetaHealing, cei mai mulți absolvenți ai cursului împărtășesc acest dar cu oamenii din jurul lor care au nevoie. Primii care beneficiaza de aceste abilități sunt chiar membrii familiei și prietenii apropiați. Iubirea pentru Creator și pentru Creație ne permite sa dezvoltăm abilitatea de a vedea clar în corpul uman și de a fi martori la multe vindecări, chiar și instantanee.
Prin ThetaHealing organismul uman declanșează procese remarcabile, accesând undele cerebrale Theta, considerate până acum a fi specifice numai în timpul somnului și viselor sau în starea de meditație profundă. S-a demonstrat că sufletele ce emană unde cerebrale Alfa și Theta sunt mult mai creative și mai capabile de a capta și direcționa energie decât cele care emană unde cerebrale Beta.
Cursul ThetaHealing® Baza – Durata: 3 zile
Cursul Theta Healing Baza este un curs intensiv de dezvoltare personală, în care învățăm să ne ascultăm instinctele, intuiția, vocea interioară. Acest curs este la îndemâna oricărei persoane care dorește să facă un pas înainte pentru o schimbare pozitivă în viața personală, socială și profesională.
Ce îți dorești în viața ta și nu ai în acest moment? Ce te oprește să ai rezultate? Vrei să îți schimbi viața? Vrei să fii sănătos? Vrei să fii fericit? Vrei să îți găsesti sufletul-pereche? Vrei să ai o familie? Vrei să ai succes? Vrei să ai un serviciu mai bun?
 
Pentru manifestarea a ceea ce ne dorim în viața noastră, acest curs reprezintă o vindecare holistică:
 • dezvăluie care sunt condițiile fundamentale ale vieții,
 • aici descoperim cum să activăm undele cerebrale Theta,
 • cum să ne conectăm cu Dumnezeu,
 • să ne deschidem simțurile psihice,
 • să ne protejăm energetic,
 • să ne citim corpul fizic,
 • să ne echilibrăm chakrele, 
 • să vizualizăm și să co-creem,
 • să descoperim și să înlocuim convingerile care ne limitează,
 • să înțelegem și să vedem îngerii păzitori,
 • să îndepărtăm spiritele decăzute, cârligele și atacurile paranormale,
 • să ne reîntregim sufletul,
 • să ne descoperim sufletul pereche cel mai compatibil,
 • să activăm ADN-ul,
 • să activăm cromozomul tinereții și vitalității. 
 

Cursul ThetaHealing Bază este un curs care te va deschide către SCHIMBAREA ÎN BINE

La acest curs se lucrează atât individual, cât și cu ceilalți participanți. Se fac exerciții de dezvoltare a capacităților intuitive (aflate în fiecare dintre noi), precum și proceduri de identificare și schimbare a convingerilor limitative, pentru a stăpâni cât mai bine tehnica Theta Healing.

Toți cei care au participat la Cursurile Theta Healing Lucian Mihai spun că este o experiență uimitoare, cursurile sunt menite să schimbe vieți și să îi influențeze prin iubire în bine pe cei din jur. Tehnica poate fi asimilată și folosită de oricine, cu condiția să creadă în Dumnezeu. In plan personal vei obține ceva de neprețuit: te vei simți conectat la TOT ce există și vei învăța cum să menții această conexiune în viața de zi cu zi, te vei putea vindeca singur la nivel fizic, psihic, emoțional și vei face schimbările pe care ți le dorești în viață.

Cursul ThetaHealing Baza ne învață:

 • Condițiile fundamentale ale vieții. Principalele condiții ale unei vieții implinite sunt: credința în Dumnezeu și în ceilalți oameni, iubirea de sine și pentru tot ce te înconjoară, dăruirea de sine și de lucruri materiale, integritatea, liberul tău arbitru, gândirea pozitivă despre tot ceea ce există, imaginația și manifestarea (vizualizarea).
 • Activarea undelor cerebrale THETA. Creierul uman produce constant unde cerebrale măsurate în hertzi (cicli/secundă), care se schimbă în funcție de starea în care suntem: BETA (14-28 cicli/secunda)  este starea când ești alert, activ, comunici, gândești, ALPHA (7-14) este starea de meditație, visatul cu ochii deschiși, THETA (4-6) este starea profundă de relaxare, în care lucrăm cu subconștientul, DELTA este starea profundă de somn, GAMMA este starea intuitivă când procesăm toate informațiile. Starea THETA-GAMMA este aceea în care sunt posibile vindecările instantanee. Este ideală situația în care putem să trecem repede de la o frecvență la alta fără mult efort. Această abilitate înseamnă flexibilitate mentală și capacitate bună de funcționare în toate aspectele vieții.
 • Conectarea cu Dumnezeu. Tehnica ThetaHealing ne învață să activăm acea stare de relaxare pentru a ne conecta și a putea comunica cu Sursa Creatoare a Tot ce Există, fie că îl numim Dumnezeu, Iisus, Univers, Atoatecreator, Allah, Buddha, Shiva sau Marea Zeiţă.
 • Deschiderea simțurilor psihice: Simțul empatic, simțul clarvederii, simțul claraudiției, simțul profetic.
 • Echilibrarea chakrelor. Invățăturile spirituale descriu omul ca fiind alcătuit dintr-un corp fizic și un corp eteric (subtil). Legătura dintre cele două corpuri este realizată prin chakre (în sanscrita “chakra” înseamnă “roată”). Există 7 chakre principale prin care circulă energia, dispuse de-a lungul coloanei vertebrale –  chakra de bază, chakra sexuală, chakra plexului solar, chakra inimii, chakra gâtului, chakra celui de-al treilea ochi si chakra coroanei. Chakrele se pot dezechilibra, se pot roti în directia greșită sau pot fi suprimate. Funcționarea echilibrată a chakrelor este condiționată de stres, emoții accentuate, abuzuri, etc. Una dintre operațiunile executate zilnic de practicanți este încărcarea și echilibrarea chakrelor.
 • Citirea corpul fizic. Prin tehnica ThetaHealing învățăm să citim corpul uman pentru a descoperi afecțiunile existente sau blocajele energetice înainte de a se produce îmbolnăvirea.
 • Descoperirea convingerilor  limitative și înlocuirea lor. Convingerea este acceptarea mentală a ceva ce este adevărat sau real, sprijinită de o certitudine emoțională sau spirituală. Convingerile pot fi pe diferite niveluri ale corpului, minții și sufletului, pot fi co-create sau din exterior.
 • Comunicarea cu îngerii păzitori. Este minunat când afli că cineva are grijă de tine. Este minunat să afli câți îngerii păzitori ai, care sunt numele lor și cum arată. Prin ThetaHealing ne cunoștem îngerii păzitori. Ei ne sunt alături de când ne naștem, ei au grijă de noi, ne îndrumă, ne ajută cu sfaturi, ne veghează plini de dragoste. Indiferent de dificultățile care apar în viaţa noastră, dacă acceptăm prezenţa şi grija plină de iubire a îngerilor noștri păzitori, acceptăm în acelaşi timp şi iubirea lui Dumnezeu Însuşi, care se manifestă astfel în viaţa noastră într-un mod foarte direct şi personal.
 • Îndepărtarea spiritelor decăzute, cârligelor psihice, atacurilor psihice (gândurile negative, mesajele negative primite de la alte persoane). Câteodată în viață parcă nu putem înainta, simțim că ceva ne ține legat pe loc. La curs învățăm cum să indepartam și să ne apărăm de toate aceste ”atacuri”.
 • Reintregirea sufletului. Energia sufletului nu poate fi distrusă nicioadată, dar sufletul se poate fragmenta în foarte multe părți. Prin ThetaHealing se face recuperarea și reconectarea acelor fragmente de suflet care se pierd în anumite situații din viață: relații intime, interacțiuni traumatizante, momente când un anumit obiect este dorit din suflet, precum și orice alte experiențe în care sufletul ce trăiește trauma și-a disociat părți ale sale pentru a scapa de sentimentul intens provocat. In același mod, o persoană poate păstra fără să știe fragmente de suflet care nu îi aparțin. Prin aceeași tehnică se face purificarea și înapoierea fragmentelor de suflet străine către cei cărora le aparțin.
 • Atragerea sufletului-pereche. Putem întâlni de-a lungul vieții mai multe suflete-pereche. Prin tehnica de la curs învățăm să atragem sufletul-pereche compatibil și cel mai bun pentru noi. Descoperim care sunt fricile, blocajele si convingerile moștenite care îi blochează pe oameni să își găseasca sufletul-pereche și recunoaștem sentimentul de iubire necondiționată care împuternicește o relație cosmică.
 • Activarea ADN-ului. Această activare ne permite să supraviețuim poluării create de om și creeaza condițiile ca să evoluăm. ADN-ul nu este numai o înregistrare a moștenirii genealogice, ci si o înregistrare a călătoriilor sufletului.
 • Activarea cromozomului tinereții și vitalității. Activarea aceasta ne ajută să devenim mai intuitivi și mai tineri.
 • Citirea viitorului. Viitorul se schimbă odată cu alegeile noastre din viață. Doar călătoria este descrisă, nu și destinația.

 

DE AICI ÎNCEPE SCHIMBAREA !

 

Sursa: mihailucian.ro

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s