Legea Rezonaței Oculte – Raiul sau Iadul pe care ți le creezi singur în fiecare secundă

Noi toți avem puterea de a ne transforma viețile. Precum la televizor putem comuta pe diferite programe. Inima noastră este cel mai puternic generator electric din corpul nostru, ea interacționează cu Totul, iar Totul interacționează cu noi. Întotdeauna putem obține ceea ce este bun, divin și armonios. Află care este convingerea ta cea mai adâncăȘ astfel, ai în mână cheia fericirii tale. Suntem adevărații creatori ai propriului nostru destin. Dacă ai putea deveni oricine ți-ai dori, cine ți-ai dori cu adevărat să fii?

Fiecare dintre gândurile noastre are o anumită vibrație energetică care produce un anumit proces de rezonanță ocultă.

Dacă până acum dorințele noastre nu s-au împlinit, dacă s-au petrecut lucruri în viața noastră pe care nu ni le-am dorit, dacă acum suntem nefericiți sau dacă am suferit înfrângeri, cauza ascunsă pentru toate acestea se află în Legea Rezonanței Oculte.

Tot ceea ce ne-am dori am putea obține fiecare dintre noi, chiar și TU. Întrebarea este: Cum să facem aceasta?

„Sigur o să reușesc.”; „Cu nota asta slabă nu o să îmi găsesc un loc de muncă.”; „Toți abia așteaptă să mor”; „Viața mea a trecut.”; „Sunt mult prea scundă.”; „Sunt mult prea înalt.”; „Dacă îmi mai scad acțiunile la Bursă sigur o să mă părăsească soția.”; „Dacă află cum sunt cu adevărat, sigur mă va părăsi.”; „Sper să rămână alături de mine.”; „”

Noi gândim încontinuu, fie că vrem sau nu vrem aceasta. Fiecare dintre noi are aproximativ 60.000 de gânduri pe zi.

„Sunt un prost, nu fac nimic cum trebuie.”; „Îmi urăsc corpul, sunt mult prea gras.”; „Sunt o naivă, nu o să reușesc niciodată în viață.”

Toate aceste gânduri ale noastre produc consecințe, pentru că fiecare gând este de fapt o energie pe care o trimitem în Univers, și nu doar în direcția dorită, ci în toate direcțiile. Energia emisă de gândurile noastre își caută apoi, în drumul ei, o altă energie de frecvență asemănătoare cu care să vibreze la unison. Aceasta este cea mai importantă afirmație a Legii Rezonanței Oculte.

Ființele din jurul nostru, obiectele sau evenimentele, nu se pot sustrage câmpului nostru energetic tocmai datorită acestor procese de rezonanță ocultă. Care este atunci avantajul ca și alte energii să vibreze la unison cu energiile emise de către noi? Și cu aceasta trecem la a doua afirmație importantă a Legii Rezonanței Oculte. Ce se aseamănă se adună. Fiecare gând, indifent dacă este bun sau rău, declanșează un proces de rezonanță ocultă. Tot ceea ce va vibra la unison cu energia gândurilor noastre va fi atras automat în viața noastră. De aceea este foarte important pentru noi să fim conștienți care sunt procesele de rezonanță ocultă pe care le declanșează gândurile noastre.

Gândurile tale secrete, felurile în care îi judeci pe alții, vorbăria interminabilă și contradictorie a minții, formează un fel de intenție. Astfel emitem mereu informații către exterior, suntem precum o găleată găurită. Știința a demonstrat că emitem și recepționăm continuu informații sub formă de particule de lumină. Prin gândurile noastre noi emitem energie către exterior. Energia dorinței, o energie care tinde să se materializeze. Întrebarea este: Ce ar trebui de fapt să gândim? Și mai ales ce ar trebui să gândim despre noi înșine?

„Eu sunt un copil al lui Dumnezeu.”; „Sunt plină de dăruire și aspirație.”; „Merit să fiu iubită pentru că iubesc și sunt plină de iubire.”; „Sunt foarte norocoasă.”

Tot ceea ce gândim s-ar putea produce, dar nu întotdeauna se întâmplă așa, chiar dacă ne dorim foarte mult acest lucru. Și asta dintr-un motiv foarte întemeiat, căci la îndeplinirea dorințelor noastre contribuie și altceva în afară de propriile gânduri. Dacă nu luăm în seamă acest fapt vom trăi mereu dezamăgiri.

Dacă doriți să învățați cum să vă faceți viața magică cu ajutorul Legii Rezonanței Oculte, nu ezitați să sunați la numărul de telefon 0724 511 176 (număr cu tarif normal), să scrieți un comentariu aici, să trimeteți un e-mail la adresa luminasinelui@yahoo.ro, sau să folosiți pagina de Facebook Lumina Sinelui . Vă asigur că voi încerca să vă ajut cu toată dragostea și lumina! Vă mulțumesc anticipat și vă aștept!

Prima ședință și consultațiile telefonice și online sunt gratuite!

(VA URMA)

Reclame

3 răspunsuri la „Legea Rezonaței Oculte – Raiul sau Iadul pe care ți le creezi singur în fiecare secundă

  1. Pingback: Cum să ne rugăm? Tehnici de rugăciune | Lumina Sinelui·

  2. Pingback: Curățarea subconștientului și inconștientului de blocaje mentale, emoționale și energetice | Lumina Sinelui·

  3. Pingback: Legea Rezonaței Oculte – Raiul sau Iadul pe care ți le creezi singur în fiecare secundă | Camelia Angels·

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s