Cum să ne găsim sufletul pereche!?

Bine ai venit pe acest blog, suflete drag!

În primul rând trebuie să atragem atenția asupra următoarei preconcepții larg răspândită și incorectă. Fiecare dintre noi avem mai multe suflete pereche, nu numai unu, așa numita Familie de Suflete, de ordinul, în general, a câteva zeci. În perioada dintre vieți aceste suflete își propun să vină pe Pământ împreună și fac legăminte a se susține reciproc în a evolua spiritual rezolvând lecțiile rămase neînvățate din viețile anterioare. Dacă nu ne învățăm o lecție, Dumnezeu ne-o dă din nou, dar de 100 de ori mai grea. Deasemenea, înainte de a veni pe Pământ noi ne alegem acei părinți care considerăm că ne pot ajuta cel mai mult în învățarea acestor lecții.

Dar, atunci când venim/revenim pe Pământ, noi uităm aceste lucruri. Astfel se explică fenomene precum „dragostea la prima vedere” sau cele de „deja vu”. De asemenea este posibil ca să fi fost împreună cu aceste suflete și în alte vieți. Se poate întâmpla chiar ca, de exemplu, părinții tăi din această viață să fi fost copii tăi într-o viață anterioară.

Există tehnici speciale care ne ajută să ne recunoaștem aceste suflete cum ar fi diferite tipuri de meditații, vizualizări, manifestări, regresii în vieți anterioare și în intervalul dintre vieți, și chanelinguri, adică comunicarea cu entități situate în alte dimensiuni decât a noastră.

Dacă doriți să vă ajut în derularea acestor procese și tehnici, vă rog să nu ezitați să mă sunați la numărul de telefon 0724 511 176 (număr cu tarif normal), să scrieți un comentariu aici, să trimiteți un e-mail la adresa luminasinelui@yahoo.ro, sau să folosiți pagina de Facebook Lumina Sinelui . Vă asigur că vă voi ajuta cu toată dragostea și lumina! Vă mulțumesc anticipat și vă aștept!

Prima ședință și consultațiile telefonice și online sunt gratuite!

Cu drag,

Radu Mihai Tătulescu – Terapeut Theta Healing și alte Terapii Holistice

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s