Cum să ne rugăm? Tehnici de rugăciune

Deși credem în Dumnezeu, mulți dintre noi am experimentat faptul că cu toate că ne rugăm zilnic și mergem des la biserică rugăciunile noastre nu sunt ascultate de Atoatecreatorul. Mai suntem și din aceia care ne îndoim de el, credem că nu există, că este rău, ori că este indiferent la noi și la problemele noastre. De ce se întâmplă acest lucru? Să ne imaginăm că mergem la directorul Coca Cola și îi cerem un post bun sau o sumă de bani. Va asculta acesta rugămintea noastră? Evident că nu! Acum să ne imaginăm însă că suntem fata acestuia sau un prieten bun. În acest caz rugămintea noastră va fi îndeplinită instantaneu. Exact la fel stau lucrurile și în relația cu Dumnezeu. Sunt câteva condiții pentru ca rugămințile noastre să fie îndeplinite:

1. Să știm exact unde îl găsim și cum să ajungem acolo.

2. Să stabilim o relație cu el, să fim prezentați de cineva care deja se află într-o astfel de relație.

3. Exact ca la o Curte Regală de pe Pământ, și în cazul audiențelor din Cabinetul lui Dumnezeu situat în al șaptelea plan al existenței, trebuie respectate niște reguli, niște protocoale, și aplicate niște tehnici. Înainte să ne ducem la Dumnezeu să îi cerem ceva trebuie executăm aceste tehnici.

4. Rugăciunea trebuie făcută de la inimă către inimă.
Inima noastră produce cel mai intens câmp de energie. Până acum s-a crezutcă doar gândurile noastre emit energie către exterior. Dar trupul nostru dispune de un emițător și mai puternic. Printre cele mai importante descoperiri ale secolului XX se numără faptul că inima omenească are un rol mult mai important decât acela de a pompa sânge în corpul nostru. Responsabil pentru această descoperire este Institutul de Cardiologie din California care a realizat un studiu aprofundat al inimii. Cunoaștem acum faptul că inima este înzestrată cu inteligență și că influențele acesteia sunt foarte profunde pentru noi. Măsurătorile realizate au arătat că inima generează un câmp electric care se extinde cu mult în afara trupului nostru. Acest câmp electric are o anumită formă, arată ca o gogoașă, ca un inele lat în jurul trupului, cu o rază de aproximativ 2-3 metri în jurul inimii.
Până acum oamenii de știință au crezut că cel mai puternic emițător energetic din corpul nostru este creierul, cu impulsurile sale electromagnetice. Dar iată că acum a fost descoperit un câmp electric mult mai mare decât cel generat de creier, extinzându-se cu mult în afara trupului. Avem motive să credem că acest câmp generat de către inimă are influență la mulți kilometri în afara corpului nostru. Acest câmp nu are numai 5 metri ci se extinde mult mai mult în afară. Inima noastră pare a fi capabilă să genereze câmpuri electromagnetice care interacționează cu materia din care este făcută lumea noastră, cu energia electromagnetică a atomilor.
Fiecare dintre gândurile noastre are o anumită vibrație energetică care produce un anumit proces de rezonanță ocultă, atrăgând spre noi gânduri și lucruri cu frecvență similară, dar în mod înzecit. Aceste gânduri, dorințe și convingeri pot fi de frecvență înaltă: credință, iubire, dăruire, recunoștință, integritate, prosperitate, abundență, etc., sau de frecvență joasă: ură, frică, teamă, depresie, angoasă, neîncredere în sine, sentimente de vinovăție etc.

5. Rugăciunea trebuie să respecte un anumit format, cum ar fi spre exemplu: „Doamne Dumnezeule, în numele Tatălui, al Fiului, și al Sfântului Duh, te rog frumos, acum, vindecă-mă de cancer, în cel mai bun și mai elevat mod cu putiință pentru binele meu și al sinelui meu superior. Îți mulțumesc! S-a împlinit, s-a împlinit, s-a împlinit!”.

6. Rugăciunile trebuiesc făcute cu VIZUALIZARE.

7. Rugăciunile zilnice cu toate tehnicile aferente trebuie să ne devină mod de viață și să le practim zilnic după un anumit ritual.

8. Tot mod de viață trebuie să ne devină cele 5 valori în care să trăim în fiecare secundă a vieților noastre. Acestea sunt: Credință, Iubire, Dăruire, Recunoștință și Integritate. Ele ne vor menține astfel în lumina Sinelui nostru, cu fața spre Dumnezeu, iar nu în umbra acestuia și cu spatele către Atoatecreator, ajutându-ne astfel să evoluăm, să ne schimbăm în bine și să ne transformăm viețile în magie.

Noi toți avem puterea de a ne transforma viețile. Precum la televizor putem comuta pe diferite programe. Inima noastră este cel mai puternic generator electric din corpul nostru, ea interacționează cu Totul, iar Totul interacționează cu noi. Întotdeauna putem obține ceea ce este bun, divin și armonios. Află care este convingerea ta cea mai adâncă astfel, ai în mână cheia fericirii tale. Suntem adevărații creatori ai propriului nostru destin.

Dacă doriți să învățați cum să aplicați toate acestea în viețile dumneavoastră pentru a le face magice, nu ezitați să mă sunați la numărul de telefon 0724 511 176 (număr cu tarif normal), să scrieți un comentariu aici, să trimiteți un e-mail la adresa luminasinelui@yahoo.ro, sau să folosiți pagina de Facebook Lumina Sinelui . Vă asigur că vă voi ajuta cu toată dragostea și lumina! Vă mulțumesc anticipat și vă aștept!

Prima ședință și consultațiile telefonice și online sunt gratuite!

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s