Atrage Prosperitatea și Abundența în viața ta chiar acum!

Noi suntem creatorii propriei noastre Vieți și a propriului nostru Destin, prin gândurile, dorințele, sentimentele și convingerile noastre, pe care le manifestăm în fiecare secundă, fie că vrem sau că nu vrem acest lucru, fie că suntem conștienți sau nu de asta. Fiecare gând, dorință, sentiment sau convingere are o anumită vibrație energetică care se propagă în Tot Ceea Ce Există și care atrage astfel în viața noastră lucruri, oameni, energii și întâmplări de frecvențe similare. Noi nu suntem singuri în nici un moment, fie că vrem ori că nu vrem acest lucru, și interacționăm în fiecare secundă cu Tot Universul Creației.

Prosperitatea și Abundența nu sunt numai valori materiale, ci și spirituale, mentale, sau sentimentale. Cere și ți se va da, cum cu foarte mult Adevăr se spune în Biblie! Și chiar așa și este. Aceasta este una dintre Legile create de Dumnezeu pe Al Șaselea Plan al Existenței. Dăruind vei dobândi, cum atât de inspirat scria Nicolae Steindhart în Jurnalul Fericiii, carte scrisă, ce parodox și inspirație divină, în temnițele comuniste.

Dacă noi credem despre noi că merităm să fim săraci, atunci așa vom fi. Dacă credem că sărăcia este o virtute, exact asta se va întâmpla. Dacă credem că Banul este Ochiul Dracului, atunci pentru noi exact așa va fi. Dacă suntem speriați de Prosperitate și Abundență, ori credem că nu le merităm, ori că nu suntem capabili să le atragem, atunci exact asta se va produce.

Dacă însă gândim despre noi că suntem niște oameni de succes, niște oameni minunați, niște persoane alese și iubite de Dumnezeu, care merităm tot Binele, Abundența și Prosperitatea din Lume în cel mai bun și elevat mod cu putiință pentu noi și pentru sinele nostru superior, atunci exact asta vom primi înapoi.

Și toate acestea se întâmplă deoarece Dumnezeu de răspunde tot timpul „Da!”: „- Sunt prost! – Da!”; „- Sunt sărac! – Da!”; „- Sunt incapabil! – Da!”; „- Nu merit! – Da!”; „- Sunt deștept! – Da!”; „- Sunt bogat! – Da!”; „- Sunt foarte capabil! – Da!”; „- Merit! – Da!” ș.a.m.d.

Tot ceea ce trebuie noi să facem este să depistăm acele convingeri limitative care ne-au fost inoculate pe diverse căi, în diverse moduri și perioade, și de către anumite persoane, cărți, emisiuni ori întâmplări și să le înlocuim cu unele pozitive care să ne deblocheze Prosperitatea și Abundența și să le atragă în viețile noastre. Luna Decembrie este o lună extraordinar de Luminată, foarte propice pentru a ne ajuta în acest proces.

O altă Lege de pe Planul Șase al Existenței, Legea Zeciuielii spune că tot ce dăm pe diverse căi și în diferite moduri, fie că este bun sau că este rău, că vrem ori că nu vrem, că suntem sau nu conștienți de acest lucru, se va întoarce la noi înzecit.

Dacă doriți să vă ajut să vă deblogați programele de Prosperitate și Abundeță și să le atrageți în viețile dumneavoastră, făcându-le astfel magice, vă rog să nu ezitați să mă sunați la numărul de telefon 0724 511 176 (număr cu tarif normal), să scrieți un comentariu aici, să trimiteți un e-mail la adresa luminasinelui@yahoo.ro, sau să folosiți pagina de Facebook Lumina Sinelui . Vă asigur că vă voi ajuta cu toată dragostea și lumina! Vă mulțumesc anticipat și vă aștept!

Cu drag,

Radu Mihai Tătulescu – Terapeut Theta Healing și alte Terapii Holistice

Așa să ne ajute Dumnezeu!

Anunțuri

6 răspunsuri la „Atrage Prosperitatea și Abundența în viața ta chiar acum!

  1. Buna…frumos articol…felicitari!
    De cand citesc pe net despre prosperitate, as vrea si eu sa mi schimb viata in mai bine. Din pacate nu reusesc sa inteleg ce as vrea sa fac…spre mai bine. Cateodata imi vine gandul ca vreau pur si simplu sa traiesc….fara munca! Dar sa ma pot bucura de viata…in prosperitate:)) crezi ca e o tampenie? Nu mai vreau cariera..succes..vreau doar sa ma bucur de viata ! Multumesc. Salut!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s