Curățarea energetică a locuinței / Sfeștania casei

Luna Decembrie și luna Ianuarie sunt lunile din an cele mai bogate în energii pozitive și în lumină, împreună cu luna în care pică Paștele. Dar prima și ultima lună din an au rolul simbolic de a face o tranziție magină, care simbolizează schimbare pozitivă, evoluție, transformare spirituală etc.

În tradițiile multor țări, printre care un loc de cinste îl ocupă și țara noastră, luna Decembrie este, printre altele și o lună în care se face, încă din cele mai vechi timpuri curățenia generală a locuinței, pentru întâmpinarea noului an în cel mai bun și mai elevat mod cu putiință. Dar această curățenia nu ar trebui să implice numai operațiuni precum spălatul geamurilor, al covoarelor, dat cu aspiratorul etc.

Este deasemenea momentul ideal de a tria obiectele care nu ne mai sunt de folos. Ideal ar fi să le donăm săracilor și oricui am mai simți noi că ar avea nevoie și că s-ar bucura de ele. Obiectele care nu sunt folosite o anumită perioadă de timp acumulează în ele o energie negativă ce se răsfrânge aupra întregii case și asupra celor care o locuiesc sau vizitează și care trebuie periodic eliberată.

Mai mult chiar, o curățare și implementare energetică a întregii locuințe / case, vă poate schimba viața și să o transforme în magie.

Iată, pe scurt, ce înseamnă asta:

 • Tocul usii de la intrarea casei

În interior: Se implementează tocul ușii de la ieșirea din casă astfel încât atunci cand iesim prin el energiile negative se duc în lumină, ne crește vibrația energetică și suntem îmbrăcați într-o armură de lumină care ne protejează de toate formele negative și de cele de vibrație joasă și le trimit în lumină.

În exterior: Se implementează tocul usii de la intrarea casei astfel incat atunci când membrii familiei trec prin el / intră în casă orice forma de energie negativa sa fie extrasă si trimisă in lumina lui Dumnezeu pentu a fi purificată.

Ușa de la intrarea casei se implementează și se calibrează astfel încât toate ușile prin care trec să funționeze la fel.

 • Toată casa

Se implementează toată casa astfel încât toate formele de energie negative din aceasta să fie trimise in lumina lui Dumnezeu pentru a fi purificate. Pe ferestrele dintr-o parte a casei intră lumină pură, iubure necondiționată, vitalitate, tinerețe, prosperitate, abundență, vibrație înaltă, iar pe geamurile din cealaltă parte iese tot ce este negativ, stătut, de vibrație joasă.

 • Patul

Se implementeaza patul astfel încât persoanele care dorm în acesta să aibă un somn mai odihnitor, cu vise inspirate și benefice, găsirea de soluții pentru rezolvarea problemelor, fericire, pace și armonie, iar dimineața să se trezească pline de energii pozitive, vitalitate, tinerețe, încredere în sine, energii de vibrație înaltă astfel încât să gestioneze scopurile și provocările zilei respective în cel mai bun și mai elevant mod cu putiință pentru ele și pentru sinele lor superior, atrăgând prosperitate, abundență, pace , armonie, încredere în sine, relații bune cu alții, energii pozitive, vibrații înalte, iubire necondiționate și protecție.

 • Bucătăria

Se implementează bucătăria astfel încât să se gătească acolo cu plăcere, bucurie, veselie, încredere, credință, dragoste, iubire necondiționată, vibrație înaltă, energii pozitive astfel încât persoanele care consumă mâncărurile și băuturile preparate aici să se simtă corespunzător. Mâncărurile și băuturile preparate aici conțin doar acele substanțe care le sunt trebuitoare și benefice celor care le consumă, în cel mai bun și elevat mod cu putiință, pentru ele și pentru sinele lor superior, pentru atingerea scopurilor, toate lucrurile cele bune, prosperitate, abundență etc. Restul substanțelor sunt extrase și trimise în lumină pentru a fi purificate.
De obicei după masă ne simțim un pic obosiți, dar după consumarea mâncărurilor consumate aici se va petrece procesul invers.

 • Sufrageria

Se implementează sufrageria astfel încât mâncărurile și băuturile consumate aici conțin doar acele substanțe care le sunt trebuitoare și benefice celor care le consumă, în cel mai bun și elevat mod cu putiință, pentru ele și pentru sinele lor superior, pentru atingerea scopurilor, toate lucrurile cele bune, prosperitate, abundență etc. Restul substanțelor sunt extrase și trimise în lumină pentru a fi purificate.

De obicei după masă ne simțim un pic obosiți, dar după consumarea mâncărurilor consumate aici se va petrece procesul invers.

Relațiile interumane, conversațiile și interacțiunile inter-umane non-verbale sunt foarte bune, veselie, bucurie, inspirație, înțelepciune, iubire necondiționată, conversații plăcute, înălțătoare, motivatoare, întăritoare, vindecătoare, inspiraționale, care atrag prosperitate, abundență, sănătate, vitalitate, întinerire etc. Încărcare reciprocă, trimitere de iubire necondiționată care se întoarce înzecit, înțelegere reciprocă, empatie, compasiune, înțelepciune.

Televizorul sau altfel de aparat de acest gen lasă să ajungă la cei din încăpere numai energiile benefice, pozitive și mesajele cele mai bune și mai elevate pentru ei și pentru sinele lor superior. Celelalte sunt extrase și trimise în lumină pentru a fi purificate.

 • Livingul

Se implentează livingul casei astfel încât Relațiile interumane, conversațiile și interacțiunile inter-umane non-verbale sunt foarte bune, veselie, bucurie, inspirație, înțelepciune, iubire necondiționată, conversații plăcute, înălțătoare, motivatoare, întăritoare, vindecătoare, inspiraționale, care atrag prosperitate, abundență, sănătate, vitalitate, întinerire etc. Încărcare reciprocă, trimitere de iubire necondiționată care se întoarce înzecit, înțelegere reciprocă, empatie, compasiune, înțelepciune.

Televizorul sau altfel de aparat de acest gen lasă să ajungă la cei din încăpere numai energiile benefice, pozitive și mesajele cele mai bune și mai elevate pentru ei și pentru sinele lor superior. Celelalte sunt extrase și trimise în lumină pentru a fi purificate.

 • Biroul

Se implementează biroul și toate lucrurile și echipamentele din el astfel încât să fim protejați, încărcați, echilibrați, calibrați, conectați la Dumnezeu, , îngerii păzitori, ghizii spirituali, entitățile de lumină și tot ce este bun, astfel încât să muncim cu plăcere, să ne vină idei creative și eficiente, dragoste de muncă, bucurie, lumină, iubire necondiționată, prosperitate, abundență, bani, și să ni se întâmple numai lucruri frumoase, în cel mai bun și mai elevat mod cu putiință pentru binele nostru și al sinelui nostru superior, să semnăm contracte minunate, munca care o depunem să se întoarcă înzecit în bani, contracte, și alte lucruri bune care servesc acestui proces, și orice ban pe care îl cheltuim să se întoarcă la noi înzecit, sub diferite forme, exponențial, să se creeze un vortex al succesului, prosperității, abundeței, schimbării în bine, care să se tot „auto”-alimenteze, să sporească și să crească exponențial pe totate planurile, în cel mai bun și mai elevat mod cu putiință pentru binele nostru, al sinelui nostru superior și al afacerilor noastre. Timpul se dilată, se umple de lumina lui Dumnezeu, de energie pură și benefică, de iubire necondiționată, încredere în noi înșine, relații bune cu alții, timpul începe să curgă invers, astfel încât eficiența, prosperitate și abundența noastră să crească.

 • Baia

Se implementează baia astfel încât:

Apa / Baia/dușul chiuveta

 • Apa care intră în locuință să fie purificată, să se elimine din ea toate substanțele care nu îmi sunt necesare pentru funcționarea fiecărei părți a entității mele în cel maui bun și mai elevat mod cu potiință pentru binele meu și al sinelui meu superior.

Să fie calibrată și să fiu calibrat ca de fiecare dată fiecare dată când fac duș sau mă spăl/bărbieresc să fiu umplut cu lumina pură a lui Dumnezeu, cu energia lui, cu harul său, etc. și să mi se deschidă, să mi se încarce și să mi se echilibreze centrii energetici, în cel mai bun și mai elevaat mod cu putiiță pentru binele meu și al sinelui lor superior, să fiu protejat și să îmi crească vibrația energetică, să fie eliminate și trimise în lumina lui Dumnezeu pentru a fi purificate, toate energiile, lucrurile și subsanțele care nu îmi sunt neapărat necesare pentru funcționarea fiecărei părți a entității mele în cel mai bun și mai elevat mod cu putiință pentru binele meu și al sinelui meu superior.

De fiecare dată când apa mă atinge se inversează procesul de îmbătrânire, astfel încât este transformat în proces de întinerire, în cel mai bun și mai elevat mod cu putiință pentru binele meu și al sinelui meu superior.

 • WC-ul

Se implementează WC-ul astfel încât de fiecare dată când îmi fac nevoile să elimin toate toxinele, toate energiile și toate lucrurile care nu îmi sunt neapărat necesare pentru funcționarea în cel mai bun și mai elevat mod cu putiință pentru binele meu și al sinelui meu superior, și să fie trimise în lumina lui Dumnezeu pentru a fi purificate. În același timp să mi se încarce toți centrii energetici, să mi se echilibreze și să mi se pună clopotul de lumină de protecție în cel mai bun și mai elevat mod cu putiință pentru binele meu și al sinelui meu superior.

Baia din locuință devine astfel un SPA al lui Dumnezeu.

 • Frigiderul

Se implementează frigiderul/frigiderele/congelatrorul/congelatoarele din locuință astfel încât mâncărurile și băuturile depozitate aici să conțină doar acele substanțe care le sunt trebuitoare și benefice celor care le consumă, în cel mai bun și elevat mod cu putiință, pentru ele și pentru sinele lor superior, pentru atingerea scopurilor, toate lucrurile cele bune, prosperitate, abundență etc. Restul substanțelor sunt extrase și trimise în lumină pentru a fi purificate.

 • Cămara/Cămările

Se implementează cămara/cămările din locuință astfel încât mâncărurile și băuturile depozitate aici să conțină doar acele substanțe care le sunt trebuitoare și benefice celor care le consumă, în cel mai bun și elevat mod cu putiință, pentru ele și pentru sinele lor superior, pentru atingerea scopurilor, toate lucrurile cele bune, prosperitate, abundență etc. Restul substanțelor sunt extrase și trimise în lumină pentru a fi purificate.

 • Implementarea telefonului mobil

Se implementează telefonul mobil astfel încât de fiecare dată când îl folosesc / vorbesc la el să primesc numai vești bună, să am o vibrație înaltă:

 • Implementarea portofelului/ card bancar
 • A/ST implementeaza portofelul/cardul bancar a.i orice suma din el sa se intoarca inzecit.
 • Vizualizare: ies bani din portofel si se intorc inzecit, portofelul e luminat (la fel si cu cardul bancar-luminat cand il introducem in bancomat si vizualizam mai multi bani pe el)
 • Multumesc, s.i, s.i, s.i
 • Implementarea masinii
 • A/ST implementeaza masina a.i sa fie protejata de orice forma de energie negative, a.i oricine intre sa vina fara energii negative(sa fie ferita de energiile negative) a.i sa conduc cu placer in trafic, sa fiu ferit/a de accidente de orice natura, sa mearga bine, etc.
 • Vizualizare: din centru vine lumina, energiile negative ies prin usi si portbagaj. Se poate vizualiza lumina la fiecare toc/usa cu perdea energetiac de protective.
 • Multumesc, s.i, s.i, s.i

Se mai pot implementa:

 • Bijuteriile- fiecare set/bijuterie, mai ales cele cu pietre individual
 • Vizualizare: luminate, at cand pui mana pe ele se lumineaza, etc…
 • Imbracaminte, incaltaminte- cu iubire(vibratie, intelepciune, dragoste)
 • Diverse obiecte-Vizualizare: lumina curge pe obiectul respectiv, pana se lumineaza in totalitate.
 • Bincuvantarea Apei si Mancarii
 • A/ST trf binecuvanteaza apa aceasta si mancarea aceasta de pe masa. Trf da-ne noua vitaminele si nutrientii necesari; toxinele si ce nu ne e necesar si energiile negative trf sa le elimini ACUM. Multumesc tuturor entitatilor si tie Domane. Multumesc, s.i, s.i, s.i

Dacă doriți să comandați o curățare/implementare energetică a casei/locuinței vă rog să nu ezitați să mă sunați la numărul de telefon 0724 511 176 (număr cu tarif normal), să scrieți un comentariu aici, să trimiteți un e-mail la adresa luminasinelui@yahoo.ro, sau să folosiți pagina de Facebook Lumina Sinelui . Vă asigur că vă voi ajuta cu toată dragostea și lumina! Vă mulțumesc anticipat și vă aștept!

Cu drag,

Radu Mihai Fătulescu – Terapeut Theta Healing și Holistic și Consilier Dezvoltare Personală și de Afaceri

Așa să ne ajute Dumnezeu!

Sărbători luminoase și magice vă doresc!

Anunțuri

3 răspunsuri la „Curățarea energetică a locuinței / Sfeștania casei

 1. Pingback: Curățarea energetică a locuinței / Sfeștania casei | I am Present·

 2. Pingback: Implementarea casei și a obiectelor pentru a atrage Prosperitatea și Abundența | Lumina Sinelui·

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s