Legea Rezonanței Oculte (2) – Ramtha: Cartea albă

Cunoașterea este importantă deoarece ea ne dă posibilitatea de a alege, ea îți permite să construiești imperii infinite. Având-o, frica dispare, căci nimic și nimeni nu mai poate constitui o amenințare pentru noi. Când frica primește lumina cunoașterii, este ceea ce se cheamă iluminare. Fiecare entitate, prin simplul fapt al existenței, este o formă de conștiență. Prin câmpul luminos ce le înconjoară, toate entitățile emit și primesc gânduri. Grație câmpului de lumină toate aceste gânduri fac calea întoarsă la fluxul Gândirii. În fiecare clipă conștiința entităților și gândurilor se schimbă, în așa fel încât Dumnezeu, fluviul Gândirii, prin care totul există, se mișcă și se dezvoltă continuu.

Fiecare constelație, fiecare particulă de praf, fiecare entitate, atât vizibilă cât și invizibilă din acest Univers ori din oricare altul, emite gânduri din ființa sa, care gânduri se reîntorc apoi la spiritul lui Dumnezeu, adică la locul lor de origine. Totul se întoarce la Gândire și această întoarcere face posibilă cunoașterea. Spiritul ființei noastre este în legătură directă cu spiritul lui Dumnezeu, fluxul conștiinței care cunoaște toate lucrurile. Prin spiritul nostru pot trece gândurile fluviului Gândirii și al cunoașterii infinite. Valoarea gândurilor pe care le putem cunoaște depinde de calitatea propriilor noastre gânduri, căci aura noastră atrage spre noi gânduri similare cu ale noastre.

Spiritul este într-un fel comparabil cu o sită amplasată spre marginea fluviului Gândirii. Lumina este cea care ne permite să mergem la sursă, la Spiritul lui Dumnezeu, cel care produce toată cunoașterea. Putem să cunoaștem tot ceea ce dorim să cunoaștem, în măsura în care avem acces la fluxul conștiinței, al fluviului Cunoașterii. Conștiința este ca un flux energetic care alimentează întreaga noastră ființă înțelegând fiecare celulă a corpului nostru, căci gândirea este cea care hrănește orice viață și îi dă existență. Noi trăim gândurile ivite din fluxul conștiinței.

Cum corpul nostru este hrănit cu substanțe nutritive aduse la celule de către sânge, tot așa ființa noastră este întreținută prin substanța gândirii emanată de către fluxul conștiinței. Fiecare clipă a existenței noastre este creată prin gândire. Noi ne hrănim continuu din fluviul Gândirii. Gândurile sunt apoi resimțite în sufletul nostru, ceea ce ne hrănește și ne dezvoltă. Și gândurile ființei noastre modificate de înțelegerea noastră, se reîntorc în fluviul Gândirii și îmbogățesc conștiința a tot ceea ce este.

Fluxul conștiinței se compune din suma gândurilor emise de către entități și lucruri. Aceste gânduri sunt de valori foarte diferite. Unele vibrează cu frecvență joasă – sunt cele aparținând conștiinței sociale, altele vibrează cu o frecvență ridicată, acestea fiind gândurile supraconștiinței, a sinelui nostru superior, adică a părții divine din noi, a canalului care ne leagă în permanență de Atoatecreeator. Conștiința socială este grea și apăsătoare, cei mai mulți dintre oameni fiind în contact cu gândurile acestei conștiințe. Este o conștiință de gânduri reduse, foarte închistate, și care conțin prejudecăți legate de supraviețuire și de frică. Sunt gânduri care au legătură cu nevoile fizice, ale securității, ale muncii și îmbogățirii materiale, adaptarea la standardele sociale, preocupări de modă, sau de frumusețe fizică.

În orașe conștiința este deosebit de limitată, din motivul că un mare număr de locuitori sunt prinși în competiție, foarte conștienți de timp și de modă, intoleranți și agresivi. Cultivând gânduri de frecvență joasă contribuim la alimentarea și perpetuarea conștiinței limitate și stagnante.  Frecvențele de gândire superioară corespund ființelor vieții, armoniei, unității, dragostei, bucuriei, într-un cuvânt sunt cele ale sinelui superior. Este mai ușor să le simți în locuri retrase și sălbatice. În aceste locuri viața este simplă, ea nu este împărțită după timp, și este în armonie cu ea însăși. În aceste locuri, departe de gândirea stagnantă și de judecățile oamenilor, putem simți bătaia inimii propriei noastre conștiințe.

Dacă doriți să învățați cum să vă faceți viața magică cu ajutorul Legii Rezonanței Oculte, vă rog să nu ezitați să mă sunați la numărul de telefon 0724 511 176 (număr cu tarif normal), să scrieți un comentariu aici, să trimiteți un e-mail la adresa luminasinelui@yahoo.ro, sau să folosiți pagina de Facebook Lumina Sinelui . Vă asigur că vă voi ajuta cu toată dragostea și lumina! Vă mulțumesc anticipat și vă aștept!

Cu drag,

Radu Mihai Fătulescu – Terapeut Theta Healing și Holistic și Consilier Dezvoltare Personală și de Afaceri

Așa să ne ajute Dumnezeu!

Sărbători luminoase și magice vă doresc!

Anunțuri

2 răspunsuri la „Legea Rezonanței Oculte (2) – Ramtha: Cartea albă

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s