8 secrete pentru îmbunătăţirea funcţionării glandei Pineale

Glanda pineala, este o glanda endocrina denumita epifiza. Epifiza se afla exact în centrul capului fiind considerata a fi centrul sufletului. Mentionata sub denumirea de “Al treilea ochi”, aceasta mica glanda se pare ca este raspunzatoarea de atingerea unor niveluri ridicate de constiinta, actionând precum o poarta de acces catre dimensiunile de dincolo de realitatea mintii noastre rationale.

Pineala

Pentru oamenii care sunt în cautarea atingerii adevaratului potential spiritual pe care-l poseda, este necesar ca sa amintim faptul ca detoxifierea acestei glande reprezinta un pas urias în atingerea acelui potentital. Functia glandei pineale se poate consolida prin detoxifiere si o nutritie corespunzatoare. Cercetarile demonstreaza faptul ca, în cazul multor persoane, datorita alimentatiei pline de pesticide si toxinelor din apa potabila, în acest caz facem referire la fluor în mod special, functiile glandei pineale si ale întregului nostru organism devin din ce în ce mai inhibate. Toxinele, poluarea, pesticidele si în special fluorul din apa potabila au condus la calcifierea glandei pineale. Procesul de decalcifiere al glandei pineale este un pas esential în cazul în care dorim sa exploatam pe deplin toate capacitatile noastre spirituale.

Iata o lista de opt suplimente care detin proprietatea de a stimula functiile glandei pineale, de a va sprijini în procesul de decalcifiere si de a va ajuta în calatoria dumneavoastra de dezvoltarea spirituala. Majoritatea dintre urmatoarele suplimente ofera aceleasi beneficii, asa ca, ramâne la aprecierea dumneavoastra sa optati pentru combinatia care vi se potriveste.

Sfecla rosie

1. Borax
Unul dintre suplimentele care poate fi utilizat pentru eliminarea fluorului din organismul uman este mineralul Borax. Acesta se gaseste în stare naturala în sfecla, care poate fi consumata fiarta sau cruda. Boraxul este disponibil si sub forma de suplimente. De asemenea, este prezent si în alte alimente, precum prunele uscate.

brocoli vitamin K2
2. Vitamina K1 si K2
Daca doresti accelerarea procesului de decalcifiere al glandei pineale, suplimentul denumit “Activator X”, un detoxifiant descoperit de Weston Prince, care combina vitaminele K1 si K2, reprezinta o solutie eficienta. Acest supliment permite organismului sa elimine calciul din diferite locatii ale corpului, precum glanda pineala si artere. Spre deosebire de iod care elimina calciul în exces, acest supliment plaseaza excesul de calciu în zonele care au cea mai mare nevoie de acest mineral, în oase si în dinti. Se recomanda ca suplimentele “Activator X” sa fie luate împreuna cu vitamina A si D3. Un produs natural care contine vitamina K este brocolli.

migdale
3. Iod
Majoritatea dintre noi suntem expusi la fluorura de sodiu zilnic, acest element fiind prezent în apa de la robinet si în pasta de dinti. Datorita acestei expuneri constante, glanda noastra pineala este calcifiata. Majoritatea plantelor si în special algele marine contin în mod natural iod. Consumul acestor plante ajuta organismul sa elimine fluorul în exces prin urina. Din pacate, acest mineral vital lipseste din dieta noastra de zi cu zi, cu toate ca organismul nostru are nevoie de iod. Pentru a evita deficitul de calciu atunci când se iau suplimente de iod, se recomanda o dieta care include mai multe alimente organice, precum varza, brocoli, migdale, portocale, seminte de în, seminte de susan, marar, cimbru si alte ierburi uscate.

otet-de-mere
4. Otet natural de mere
Un detoxifiant natural, otetul de mere ajuta organismul în procesul de decalcifiere al glandei pineale. Atunci când este folosit ca supliment nutritiv, sustine sanatatea sistemului digestiv si sustine detoxifierea organismului.

alge verzi
5. Super-alimente bogate în clorofila
Suplimente nutritive precum spirulina, chlorella, algele verzi si albastre sunt doar câteva exemple de super-alimente foarte bogate în clorofila. Acestea ajuta în procesul de decalcifiere al glandei pineale datorita proprietatilor de detoxifiere puternice pe care le poseda.

cacao
6. Cacao brut
Ciocolata, cacao brut, în cea mai pura forma a sa ajuta la detoxifierea glandei pineale datorita continutului bogat de antioxidanti pe care acesta-i contine.

oregano
7. Uleiul de Oregano si extractul de Neem
Uleiul de Oregano si extractul de Neem sunt doua instrumente foarte eficiente care te pot ajuta în procesul de purificare, eliminând calciul în exces din zona glandei pineale. Uleiul de Neem a fost folosit în India de mii de ani. În occident, consumul uleiului de Oregano a devenit o modalitate holistica de purificare si de întarire a sistemului imunitar. Pe termen lung, ambele suplimente vor actiona împotriva calciului creat de nano-bacterii.

Melatonina
8. Melatonina
Melatonina este un hormon produs de glanda pineala, un hormon care este raspunzator de ritmul cicardian. Melatonina este asociata cu relaxarea si cu vizualizarea, fiind adesea folosit ca supliment de catre persoanele care sufera de insomnie. Atunci când cumparati melatonina asigurati-va ca produsul este pe baza de plante.

sursa

Dacă v-a plăcut acest articol și doriți să discutăm mai multe pe tema lui și/sau temele conexe, vă rog să nu ezitați să mă sunați la numărul de telefon 0724 511 176 (număr cu tarif normal), să scrieți un comentariu aici, să trimiteți un e-mail la adresa luminasinelui@yahoo.ro, sau să folosiți pagina de Facebook Lumina Sinelui . Vă asigur că vă voi ajuta cu toată dragostea și lumina! Vă mulțumesc anticipat și vă aștept!

Cu drag,

Radu Mihai Fătulescu – Terapeut Theta Healing și Holistic și Consilier Dezvoltare Personală și de Afaceri

Așa să ne ajute Dumnezeu!

Sărbători luminoase și magice vă doresc!

Reclame

2 răspunsuri la „8 secrete pentru îmbunătăţirea funcţionării glandei Pineale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s