Program german de slăbit

Spre deosebire de celelalte programe de slăbit existente pe piața românească de specialitate, Programul Metabolic Balance inițiat de către Institutul Metabolic Balance Gmbh, Issen ,Germania. și având certificate de calitate ISO si TUV, vă pune la dispoziție un Pachet integrat de metode și tehnici din domeniile nutriției, fiziologiei, medicinei generale, psihologiei etc. Vă invit sa deveniți mai supli, mai sănătoși, mai energici și mai frumoși cu ajutorul metodei germane Metabolic Balance, fără înfometare și fără medicamente.

Metabolic Balance este un concept de nutritie modern, științific, individualizat, care reechilibreaza metabolismul si va ajută să slăbiți, să vă mențineți greutatea pe termen lung și să vă îmbunatațiți sănătatea. Ca efecte benefice pot mentiona ameliorarea diabetului zaharat, a hipertensiunii arteriale și a bolilor de inima, reducerea riscului de accidente vasculare cerebrale, reechilibrarea hormonala, disparitia insomniei, vindecarea acneei, ameliorarea starii psihice, etc….

Planurile de nutritie sunt individualizate si sunt elaborate pe baza analizelor de laborator pentru fiecare persoana in parte, în funcție de parametrii precum înălțime, greutate, compozitia corporala, istoric medical și psiho-afectiv. Fiecare client metabolic balance este consiliat medical și psihologic pe tot parcursul perioadei de implementare a noului plan de alimentatie.

Un alt element important în procesul de slăbire, obținere și menținere a stării de sănătate fizică și psihică, este identificarea evenimentelor psiho-afective care pot bloca atingerea acestor deziderate. De aceea pe parcursul implementarii programului veti beneficia de consiliere medicală și psihologică, astfel încât dumneavoastră să va atingeți obiectivul dorit.

Iuliana Vaduva, Medic Specialist în Medicină de Familie

Cei interesati ma pot contacta la telefonul 0744 380 876 sau pe adresa de e-mail vaduva_iuliana@yahoo.com.

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s