Implementarea casei și a obiectelor pentru a atrage Prosperitatea și Abundența

Pentru a începe antrenarea minții în vederea succesului, trebuie să începem mai întâi cu noi înșine, cu familia, cu prietenii, și apoi cu comunitatea. Când începem cu noi înșine trebuie să ne includem aici și casa. Aproape la fel cum instalăm Programele-Sentiment, acum vom învăța cum să folosim ființele și lucrurile din jurul nostru pentru a ne fi de ajutor, în cel mai bun și mai elevat mod cu putiință pentru bine nostru și al sinelui nostru superior, deci și al lor.

Pasul 1

Casa ne reflectă personalitatea. Dacă aceasta este dezordonată înseamnă că și mintea noastră este la fel. Dacă este dezordine pe birou, în frigider sau pe rafturi, aceasta înseamnă fie că avem copii mici, fie că purtăm o povară prea mare pentru corpul și pentru viața noastră. Asta vine din sentimentul că purtăm pe umerii noștri povara întregii lumi. Trebuie în acest caz să ne curățăm casa și să ne limpezim mintea. Când curățăm lucrurile din jur, facem loc abundenței în viața noastră.

Exemplu:

Ori de câte ori facem curățenie generală în magazinul nostru de la Natures Path Inc, imediat primim mai mulți clienți.

Haideți să renunțăm la lucrurile din casă de care nu mai avem nevoie. Sunt atâția alții care au, și, vorba lui Nicolae Steindhart: Dăruind vei dobândi! Să nu păstăm cadourile primite doar pentru că acestea ne-au fost dăruite de cineva. Dacă nu ne place un obiect, iată un motiv suficient pentru a ne descotorosi imediat de el. Să nu păstăm haine pe care nu mai avem intenția de a le purta. Să scoatem din casă sau să dăruim lucrurile care nu ne mai sunt utile. Asta nu înseamnă că trebuie să cumpărăm mobilă nouă, însă ar trebui să găsim obiecte care ne plac și care ne fac să ne simțim bine.

Pasul 2

Așa cum se artată în Cursul Theta Healing ADN 2 Avansat, toate cele 7 planuri ale Existenței lucrează împreună. Obiectele păstrează gânduri și energii pozitive și negative, dar dacă dăm acestor obiecte o utilitate. ele vor reține energia care le permite să realizeze acea utilitate. Ele o vor refecta înapoi spre noi, acordându-ne liniștea necesară pentru reîncărcarea minții. Să punem deci lucrurile din casă să lucreze pentru noi. În starea Theta, o formă gând condensată poate fi imprimată oricărui obiect din casă, pentru a îl încărca cu propriile noastre intenții.

Exemple

  • Masa din bucătărie trebuie încărcată cu gândul că întotdeauna va exista o abundență de mâncare, iar cine va mânca la această masă va pleca sătul și mulțumit.
  • Pereții casei ar trebuie să ne permită și să ne facă să ne simțim în siguranță.
  • Camera în care dormim trebuie să fie confortabilă și atrăgătoare.
  • Statuile și pietrele pot reflecta sacralitatea și proiecta abundența.
  • Patul trebuie să vă dea senzația de confort, de iubire, de odihnă și de joacă.
  • Fotografiile și picturile pot fi încărcate cu gânduri înfloritoare, cu onoare sau cu inspirație, în funcție de tema acestora.
  • Sculpturile trebuie să fie încărcate cu gustul frumuseții, al măreției și al puterii.

Exerciții pentru acasă – Implementări

Încărcați fiecare obiect din casa și spațiul dumneavoastră cu intențiile dorite.

Sursa: Vianna Stibal – Vindecarea prin unde Theta – Instrucțiuni pentru cursurile de Manifestare, Abundență și Prosperitate

Instructor: Lucian Mihai, Maestrul și Formatorul meu

Dacă doriți, puteți citi și articolul: Curățarea energetică a locuinței / Sfeștania casei

Dacă v-a plăcut acest articol și doriți să discutăm mai multe pe tema lui și/sau temele conexe, vă rog să nu ezitați să mă sunați la numărul de telefon 0724 511 176 (număr cu tarif normal), să scrieți un comentariu aici, să trimiteți un e-mail la adresa luminasinelui@yahoo.ro, sau să folosiți pagina de Facebook Lumina Sinelui . Vă asigur că vă voi ajuta cu toată dragostea și lumina! Vă mulțumesc anticipat și vă aștept!

Cu drag,

Radu Mihai Fătulescu – Terapeut Theta Healing și Holistic și Consilier Dezvoltare Personală și de Afaceri

Așa să ne ajute Dumnezeu!

La mulți ani!

Un An Nou magic vă doresc!

Reclame

Un răspuns la „Implementarea casei și a obiectelor pentru a atrage Prosperitatea și Abundența

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s