Aminteșteți viitorul acum!

Există o poveste a Nevestelor Bătrâne care spune că persoanele intuitive nu își pot vedea propriul viitor. Aceasta nu este însă adevărat. Ele nu numai că își pot vedea viitorul, dar pot să și-l și creeze. În viziunea mecanicistă asupra realității, nu putem vedea viitorul pentru că acesta nu a avut încă loc. Eu cred că trecutul, prezentul și viitorul sunt unul și același lucru, și că unul nu poate exista independent față de celelalte. Consider că noi trăim în toate trei în același timp, și la fel cum ne amintim trecutul ne putem aminti și viitorul. Cred că o parte a conștiinței noastre este mai presus de trecut, de prezent și de viitor, iar această parte este Sinele nostru Superior, adică legătura noastră cu Dumnezeu, care se găsește în fiecare dintre noi pentru a schimba realitatea.

Dacă ne conectăm la Dumnezeu în Cel de al Șaptelea Plan al Existenței și îi cerem să ne reamintească viitorul, atunci îl putem vedea clar. Pentru a reuși însă acest lucru este nevoie de practică. De multe ori persoana intuitivă încearcă să vadă viitorul așa cum și-l dorește, fără a ține cont de persoanele care se află în jurul ei. Aceste practici sunt utilizate de acele persoane intuitive care cred că pot să facă vrăji și au capacitatea de a trimite gânduri spre alți oameni pentru a-i răni sau pentru a le controla viața. Aceasta este o acțiune din Cle de al Cincelea Plan al Existenței și ea încalcă Legegea Liberului Arbitru din Planul 6. Un intuitiv bun nu este niciodată atins de gândurile negative ale altora, pentru că își dă seama cu ușurință că el este cel care crează totul în viața sa, și conștientizează viețile altora.

Există mai multe metode de a ne reaminti viitorul. Una dintre căi este să I ne adresăm Lui Dumnezeu și să îi cerem să fim duși în Legea Timpului, acolo unde se află Biblioteca Akashică, pentru a putea să ne vedem viitorul.

Prelucrare după: Vianna Stibal – Theta Healing – Manifestarea Abundenței și a Prosperității
Instructor: Lucian Mihai, Maestrul și Formatorul meu

Dacă v-a plăcut acest articol și doriți să discutăm mai multe pe tema lui și/sau temele conexe, vă rog să nu ezitați să mă sunați la numărul de telefon 0724 511 176 (număr cu tarif normal), să scrieți un comentariu aici, să trimiteți un e-mail la adresa luminasinelui@yahoo.ro, sau să folosiți pagina de Facebook Lumina Sinelui . Vă asigur că vă voi ajuta cu toată dragostea și lumina! Vă mulțumesc anticipat și vă aștept!

Cu drag,

Radu Mihai Fătulescu – Terapeut Theta Healing și Holistic, Ghid Spiritual, Consilier Dezvoltare Personală și de Afaceri

Anunțuri

2 răspunsuri la „Aminteșteți viitorul acum!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s