Făceți-vă lista abundenței chiar acum!

Nu mai aștepta. Schimbarea se efectuează în prezent, nu în viitor. Fă chiar în acest moment o listă cu lucrurile pe care dorești să le obții și să le realizezi. Și acum, după ce ați realizat-o, puneți-vă următoarea întrebare: Ce veți face după ce vă îndepliniți primul set de țeluri? Lasă-ți Eu-l în afara acestui proces. Dumnezeu este Învățătorul și Vindecătorul, noi fiind doar martorii care facilitează acest proceș din Cel de al Șaptelea Plan al Existenței.

Să fim inteligenți

Să fim deștepți în fascinanta aventură a creării propriei noastre vieți așa cum ne-o dorim. Să preluăm controlul și să ne creăm propria viața, în loc să lăsăm viața să se creeze singură pentru noi, și să ne creeze ea.

Să ne cunoaștem materialul

Dacă alegem să creăm abundență prin Theta Healing, trebuie mai întâi să ne cunoaștem materialul, adică trebuie să ne cunoaștem pe noi înșine. Dacă suntem profesori și vrem ca oamenii să vină la cursurile noastre, trebuie să luăm măsuri pentru a ne face cunoscuți. Mai întâi trebuie să avem clienți/pacienți buni, asta însemnând că trebuie să ne creăm și să ne difuzăm bine mesajele, iar apoi acești clienți/pacienți ne vor deveni studenți. Dacă nu avem clienți/pacienți și studenți trebuie să ne testăm energetic pentru a ne descoperi convingerile limitatoare sau lipsa sentimentelor.

Lauda de sine nu miroase-a bine

Nu împărtășiți planurile voastre decât cu cei mai apropriați, mai de încredere și mai verificați oameni, deoarece mulți vor încerca, conștient sau nu, să ne saboneteze din invidie.

Schimbare pozitivă

Odată cu schimbarea propriei noastre energii, mulți oameni apropriați vor dori să și-o schimbe și ei pe a lor, deoarece vom avea de acum vibrații energetice diferite. Unii însă nu vor vrea sau nu vor putea să o facă, și vor merge astfel într-o direcție diferită de a noastră. Când suntem deschiși către abundența lui Dumnezeu, El ne va aducae aduce alături oameni care să ne sprijine în această călătorie.

Sincronizarea Divină

Înainte de a veni în această viață i-am făcut niște promisiuni Lui Dumnezeu, care ne-a armonizat astfel cu Sincronizarea Divină a acestei planete. Când trăim în armonie cu Sincronizarea Divină viața este mai ușoară. Cu Sincronizarea Divină se pot realiza mai multe lucruri decât ne putem imagina. Suntem pregătiți să primim toată această abundență pe care Dumnezeu ne-o dăruiește? Dacă refuzăm abundența Lui Dumnezeu, atunci refuzăm Sincronizarea Divină, ne încălcăm promisiunile făcute atunci când am cerut să fim trimiși pe Pământ și comitem chiar un act de agresiune la adresa Creatorului.

Iubirea Necondiționată = Abundență

Energirea iubirii necondiționate a abundenței Lui Dumnezeu ne aduce iubire, veselie, familie, prieteni, și mai multă abundență celor care o acceptă și o folosesc, bucurându-se astfel de ea, deoarece Dumnezeu nu este sărac: Dumnezeu este Atotputernic! Când începem să ne folosim de dreptul nostru primit chiar înainte de a ne naște, nu numai că vom aduce abundență în propria noastră viață, ci o vom aduce și celor din jurul nostru. Ca să fim pregătiți pentru propria Sincronizare Divină trebuie să eliminăm blocajele care învăluie lucrurile simple, cum ar fi banii. Să îi cerem lui Dumnezeu să ne amintească propria noastră Sincronizare Divină. Dacă primi un răspuns care ne spune că doar noi suntem capabili să dezvăluim lumii un secret, atunci cel mai probabil a intervenit Eu-l nostru. Dacă însă vedem lucruri mărețe dincolo de noi înșine, atunci înseamnă că ne-am lăsat Eu-l deoparte.

Granițe și Protecție

Înainte de a primi adevărata abundență trebuie să ne stabilim Granițe, Convingeri și Sisteme și Mecanisme de Protecție, pentru ca alții să nu ne răpească această abundență. Oamenii cred adesea că dacă avem mai multe decât ei asta înseamnă că le suntem datori. Să stabilim din tim Granițe, Sisteme și Mecanisme pentru a ne proteja energia, deoarece va fi mult mai greu să o facem în cursul anumitor situații aflate în plină desfășurare. Să avem întotdeauna un timp rezervat pentru noi înșine și pentru familia noastră, la care ceilalți să nu aibă acces.

Onestitate și integritate

Cu cât suntem mai integri și mai onești cu noi înșine și cu alții, cu atât vom primi mai repede abundența.

Responsabilitate

Un alt secret al abundenței este responsabilitatea. Trebuie să avem grijă să ne plătim facturile și să nu folosim ceea ce nu ne aparține. Când am luat ceva de la cineva, ceea ce presupune să plătim, să ne amintim că banii reprezintă doar o simplă formă de schimb energetic. Fiți cinstiți. Dacă nu aveți bani, găsiți alte modalități de a returna acea energie oamenilor respectivi. Dacă îl veți întreba pe Dumnezeu, El vă va arata cum să primiți abundența.

Generozitate

Generozitatea este una dintre regulile abundenței. Dacă predăm un curs, este bine să oferim niște reduceri și niște bonus-uri. Dacă ne bucurăm de abundență este bine să ajutăm și alți oameni. Asta nu înseamnă că trebuie să dăm totul, ci că ar trebui să trăim în energia care îi ajută și pe alții să dobândească fericirea. Să practicăm generozitatea și asupra propriei noastre ființe. Când ne cumpărăm ceva de mâncare asta nu înseamnă că suntem generoși cu noi înșine, dar cumpărându-ne chiar și lucruri mărunte facilităm manifestarea abundenței în viața noastră.

Reputația

Reputația noastră ne precede. Ea este o reflectare directă a modului în care ne purtăm cu oamenii din jurul nostru.Întodeauna vor exista oameni ale căror opinii se vor deosebi de ale noastre, dar dacă avem o reputație pozitivă aceștia ne vor respecta mereu. Credeți că aveți o reputație bună?

Planificare

Atunci când practicăm manifestarea, Universul ne va da idei și planuri pe baza cărora să lucrăm. Mintea umană este programată pentru acțiune. Putem să avem cele mai bune idei din lume, dar fără acțiune nu putem să ne materializăm manifestările.

Prelucrare după: Vianna Stibal – Theta Healing – Manifestarea Abundenței și a Prosperității
Instructor: Lucian Mihai, Maestrul și Formatorul meu

Dacă v-a plăcut acest articol și doriți să discutăm mai multe pe tema lui și/sau temele conexe, vă rog să nu ezitați să mă sunați la numărul de telefon 0724 511 176 (număr cu tarif normal), să scrieți un comentariu aici, să trimiteți un e-mail la adresa luminasinelui@yahoo.ro, sau să folosiți pagina de Facebook Lumina Sinelui . Vă asigur că vă voi ajuta cu toată dragostea și lumina! Vă mulțumesc anticipat și vă aștept!

Cu drag,

Radu Mihai Fătulescu – Terapeut Theta Healing și Holistic, Ghid Spiritual, Consilier Dezvoltare Personală și de Afaceri

 

 

Reclame

Un răspuns la „Făceți-vă lista abundenței chiar acum!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s