Miracolele de la Prislop ale Părintelui Arsenie Boca

Vroiam de mult să ajung la Prislop. Prima dată am fost în Iunie 2014, după ce soția visase mormântul Sfântului Ardealului, care îi spusese: „Vino aici și vei găsi comoara ta.”. „Comoara” nu am găsit-o însă atunci, ci la a doua venire, în luna Noiembrie, împreună cu colegii de la Cursurile de Theta Healing predate de instructorul Lucian Mihai.

Lucian-Mihai-Prislop

Am fost în timpul săptămânii, deoarece în weekend este foarte aglomerat, și am stat două zile, pentru a fi relaxați, odihniți, și pentru a putea vizita și alte obiective. Femeia la care am stat în gazdă a spus o vorbă extraordinară, care îmi va rămâne pentru totdeauna în memorie: „Părintele ajută oamenii acum mai mult decât a putut-o face în timpul vieții!”.

Și într-adevăr, Lucian a primit niște mesaje pentru mine de la Părinte care m-au ajutat să ies din impasul în care mă aflam, să-mi învăț lecțiile, și să trec la următoarea etapă din viața mea. Și asta nu s-a îmntâmplat numai cu mine.

În fața noastră, un copil în cărucior, a leșinat după ce spiritul său a părăsit trupul pentru a-l întâlni pe acela al părintelui, iar după ce și-a revenit era total transfigurat și radios, creându-i mamei sale un adevărat soc.

M-au impresionat neplăcut două reacții ale maicii care avea grijă de mormânt:

1. A apostrofat-o grosolan pe o colegă de-a noastră pentru că avea părul vopsit.

2. Ne-a ținut morală deoarece stăteam sprijiniți de copaci, în poziția șezând și cu palmele în sus, după ce ne rugasem la mormânt, spunându-ne că „yoghinii” nu au ce căuta acolo.

Dacă v-a plăcut acest articol și doriți să discutăm mai multe pe tema lui și/sau temele conexe, vă rog să nu ezitați să mă sunați la numărul de telefon 0724 511 176 (număr cu tarif normal), să scrieți un comentariu aici, să trimiteți un e-mail la adresa luminasinelui@yahoo.ro, sau să folosiți pagina de Facebook Lumina Sinelui . Vă asigur că vă voi ajuta cu toată dragostea și lumina! Vă mulțumesc anticipat și vă aștept!

Cu stimă,

Radu Mihai Fătulescu – Terapeut Theta Healing și Holistic, Ghid Spiritual, Consilier Dezvoltare Personală și de Afaceri

Reclame

Un răspuns la „Miracolele de la Prislop ale Părintelui Arsenie Boca

  1. Cred ca fiecare avem lectiile noastre. Nu intamplator a aparut femeia aceea in calea voastra, totul e sa intelegi ce a vrut sa-ti transmita, ce parte intunecata din tine a oglindit! Incearca sa privesti asa mereu si atunci nu vor mai exista momente neplacute. Numai bine!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s