Curs ThetaHealing® Avansat

Când?
13, 14, 15 Februarie 2015

Curs Theta Healing Avansat cu Mihai Lucian

Curs Theta Healing Avansat cu Mihai Lucian

Cât?
cost 300 RON

Durata?
Cursul dureaza trei zile: Vineri 17.00 – 21.00, Sâmbătă 10.00 – 18.00, Duminică 10.00 – 18.00.
                             

Cum?
Pentru înscrieri click aici .
.. sau 0723.50.40.25
                          

Unde?
Locatia: HOTEL CLASS – București, Str. Gârlei, nr. 30 A, sector 1 (Pasaj Bâneasa).

        

 

 

                                                                            Mărturii / Poze Curs

 

          
          

      

 

În costul acestui curs aveți incluse: cursul trei zile (vineri, sâmbătă și duminică), manualul practicantului ThetaHealing, certificat practicant ThetaHealing înregistrat și eliberat de ThetaHealing Institute of Knowledge, proprietară Vianna Stibal, înscrierea pe site-ul oficial http://www.thetahealing.com.

Pregatire anterioara necesara: Cursul ThetaHealing Baza.

Despre ThetaHealing®?

Tehnica ThetaHealing® este un sistem de vindecare cu energie descoperit de VIANNA STIBALCursul ThetaHealing® Avansat ne ajută să ne extindem informațiile primite din Cursul ThetaHealing® Bază pentru a înțelege mai profund Cele 7 Planuri ale Existenței care ne înconjoară, să-ți instruești mai bine subconștientul pentru a putea „descărca” programe direct din al 7-lea Plan al Existenței pentru eliminarea definitivă a blocajelor, obstacolelor care stau în calea dezvoltării abilităților intuitive și a creșterii spirituale.

Cursul ThetaHealing Avansat este un curs foarte util care completează Cursul de Bază, vă întregește spiritual, iar simțurile cognitive se amplifică vizibil. Pe lângă teorie, vom face împreună multe alte exerciții de săpare, conștientizare, acceptare și interpretare a tuturor experiențelor, vizualizărilor și simțirilor pe care le veți experimenta atunci când lucrați singuri cât și cu alte persoane, această tehnică minunată ThetaHealing.

Cursul ThetaHealing® Avansat ne învață: 
 
 • Despre cele sapte Planuri ale Existenței și cum sa ne vindecăm prin al saptelea Plan al Existenței
 • Lucrul cu angajamentele și jurămintele care nu ne sunt necesare
 • Accelerarea vindecării sufletului rănit
 • Eliminarea resentimentelor, regretelor, respingerilor, prejudecăților, fricilor, temerilor
 • Vorbirea cu Eul Superior
 • Contactarea strămoșilor
 • Trimitere de iubire copilului din pântec
 • Amintirile fluctuante (care plutesc)
 • Curățarea casei de energii negative
 • Vorbirea și vindecarea plantelor
 • Manifestarea cu materia anorganică
În primul curs învățăm pas cu pas procesele vindecării prin Metoda ThetaHealing, lucrul cu convingerile si cu sentimentele, scoaterea la lumina a convingerilor ascunse si lucrul cu genele, cu activarea ADN-ului, introducerea în planurile existenței și alte exerciții și informații pentru a înțelege tehnica Theta.
În Cursul Avansat realizam aprofundarea metodelor de lucru asupra convingerilor si sentimentelor, învățăm cum putem elimina resentimentele, regretele, respingerile, juramintele, legamintele si angajamentele care nu ne mai sunt de folos si cum sa vindecam sufletele rănite.
Vom scoate la lumina sentimente pe care nu le-am trait vreodata.
Ne vom elibera o buna parte din spatiul mental care este folosit inadecvat la ora actuala pentru depozitarea de emotii negative aleatorii precum mania, dorinta de razbunare, agresivitatea, gelozia, invidia, teama si amaraciunea. Acest lucru ne va permite sa avem mai multa energie, sa facem vindecari mai rapide, sa ne aducem contributia la evolutia Pamantului si sa ne conectam mai usor cu Dumnezeu.
Cursul Theta Healing® Avansat ne învață:
 • Despre cele sapte Planuri ale Existenței și cum sa (ne) vindecăm prin al saptelea Plan al Existenței. Acesta reprezintă esența tuturor lucrurilor care exista, este energia pura a Creatiei. Este locul intelepciunii pure, al Fortei Creatoare, esenta Iubirii pure. Acesta este locul vindecarilor instantanee, al manifestarilor si al Adevarului Suprem.
 • Lucrul cu angajamentele și jurămintele care nu ne sunt necesare. Acestea sunt legaminte pe care multi dintre noi nici macar nu stim ca le avem. Ele se pot afla la nivel emotional, fizic, mental sau spiritual si ne pot bloca evolutia si experientele de viata.
 • Accelerarea vindecării sufletului rănit. După reîntregirea sufletului, urmează această metodă pentru o mai bună completare a sufletului, vindecarea unui suflet zdrobit. Sufletul nostru poate fi ranit de foarte multe evenimente ciudate si neplacute din aceasta viata. Atunci cand sentimentele noastre sunt ireparabil ranite, in structura energetica a sufletului se poate produce o fractura care aduce dezechilibre pe aproape toate nivelele.
 • Eliminarea resentimentelor, regretelor, respingerilor, prejudecăților, fricilor, temerilor. Prin tehnica ThetaHealing aprofundăm săparea în interiorul nostru asupra găsirii și eliminării convingerilor care ne limitează, eliminării tuturor fricilor, temerilor și eliberării de toate abuzurile, accidentele, traumele care ne-au marcat.
 • Vorbirea cu Eul Superior. Te-ai întrebat vreodată cine este vocea interioară? La curs vei experimenta discuții cu această voce.
 • Contactarea strămoșilor. După moartea unui apropiat, multe persoane rămân cu un regret că nu i-au spus când trăia tot ce ar fi vrut să-i spună. Prin terapia ThetaHealing vom putea să ne contactăm strămoșii/decedații si vom putea intelege mai bine ce inseamna moartea.
 • Trimitere de iubire copilului din pântec. În pântecul mamei fiecare copil născut a împărtășit sentimentele mamei din timpul sarcinii. Tu cum ai fost conceput? A fost mama ta fericita cand te-a nascut sau s-a simtit coplesita? Cum ai fost primit in aceasta lume? Prin acest exercițiu, care este un proces uimitor de vindecare, ne eliberăm de toate convingerile, sentimentele si gândurile mamei, energiile negative pe care le-am acumulat  în acea perioadă, pentru a ne elibera.
 • Amintirile fluctuante (care plutesc). Te-ai întrebat vreodată de ce te doare capul? Te-ai întrebat vreodată de ce atunci când te doare capul îți vin și amintiri din trecut, fără ca măcar să te fi gândit la ele? Creierul ramane tot timpul constient de tot ce se petrece in viata omului, chiar si in timpul somnului. Este vorba de informatii care exista in creier si care au fost imprimate de diferite evenimente (traumatice sau nu) care s-au petrecut in perioade in care am fost inconstienti, de pilda in timpul unei operatii chirurgicale, a unui accident, a unui abuz sau a folosirii in exces a alcoolului sau a drgurilor. Eliminăm aceste amintiri, care ne impiedica sa ne atingem potentialul maxim, prin tehnica theta.
 • Curățarea casei de energii negative. La fel ca și noi casa în care locuim poate fi atacată de energii negative. Prin acest exercițiu ne pregătim casa ca aceasta să fie o oază a energiilor pozitive, sa aiba o vibratie confortabila, de camin.
 • Vorbirea și vindecarea plantelor. Cu ajutorul tehnicii ThetaHealing, vom învăța să comunicam cu plantele și astfel ca avem abilitatea de a le vindeca.
 • Manifestarea cu materia anorganică. Obiectele pot pastra amprente energetice, amintiri, emotii si sentimente asociate cu evenimentele care s-au petrecut in jurul lor sau in interiorul lor. Prin tehnica ThetaHealing învățăm să manifestăm, vizualizăm tot ce ne dorim să se întâmple în viața noastră în prezent sau în viitor, conferind obiectelor convingeri si sentimente care sfarsesc prin a crea mediul pe care il consideram ideal pentru noi.
 ACCEPTĂ SCHIMBAREA ȘI VEI FII SURPRINS DE REZULTATE!

Dacă v-a plăcut acest articol și doriți să discutăm mai multe pe tema lui și/sau temele conexe, vă rog să nu ezitați să mă sunați la numărul de telefon 0724 511 176 (număr cu tarif normal), să scrieți un comentariu aici, să trimiteți un e-mail la adresa luminasinelui@yahoo.ro, sau să folosiți pagina de Facebook Lumina Sinelui . Vă asigur că vă voi ajuta cu toată dragostea și lumina! Vă mulțumesc anticipat și vă aștept!

Cu stimă,

Radu Mihai Fătulescu – Terapeut Theta Healing și Holistic, Ghid Spiritual, Consilier Dezvoltare Personală și de Afaceri

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s