Curs ThetaHealing® Bază

Cât?
Cursul durează trei zile: Vineri 17.00 – 21.00, Sâmbătă 9.00 – 17.00, Duminică 9.00 – 17.00.  

Cum?
Pentru înscrieri click aici … sau 0723.50.40.25  

Cost?
Cursul costă 300 Lei.

1505261_10204554425092169_7156721699667876646_n

Unde?
         Cursurile se sustin la HOTEL CLASS – București,  Str. Gârlei, nr. 30 A, sector 1 (Pasaj Băneasa). 

                                   

                                     Mărturii / Poze Curs

                                     

           
           

 

  

 

În acest cost sunt incluse: trei zile de curs (vineri, sâmbătă și duminică), manualul practicantului ThetaHealing, Certificatul de practicant ThetaHealing înregistrat și eliberat de ThetaHealing Institute of Knowledge, proprietatea Vianna Stibal si înscrierea pe site-ul oficial http://www.thetahealing.com.    

Ce este ThetaHealing®?

THETAHEALING™ este un set de tehnici de accesare a frecvenței Theta a creierului care ne permit să lucram cu subconștientul, să schimbăm gândurile negative repetitive, tiparele sau convingerile care nu ne sunt de folos.
Marca ThetaHealing™ este fondată de Vianna Stibal, proprietarul Vianna’s Nature’s Path. Este una dintre cele mai puternice tehnici de vindecare energetică, un proces de meditaţie care creează vindecare fizică, psihică şi spirituală, cu rugăciune focalizată prin Creator. Dumnezeu ne-a dăruit fascinanta cunoaştere care a schimbat viaţa a mii de oameni.
ThetaHealing este bazată pe conectarea cu Dumnezeu, Creatorul a Tot ceea ce Este. Există totuşi o singură cerinţă absolută pentru această tehnică: credința în Sursa, în Creator. Prin studiu şi practică, pentru oricine este posibil să creadă în Dumnezeu.
In urma cu 18 ani, atunci când a experimentat vindecarea instantanee de cancer osos la picior, Vianna a descoperit nu numai ca ea a beneficiat de o remisie spontană a bolii, dar și că această tehnică poate fi predată cu succes altor persoane cu rezultate remarcabile asupra condiției lor fizice și emoționale, documentate de către doctorii lor. Vianna știe ca tehnica ThetaHealing poate fi predată mai departe, dar dincolo de asta știe că este nevoie să fie predată, așa că a format instructori în peste 14 țări. Seminarii de ThetaHealing sunt conduse peste tot în lume, pentru a învăța oameni de toate rasele, credințele și religiile.
Formarea mea ca Instructor de practicanti de ThetaHealing a fost desăvărșită de Vianna Stibal la seminarii conduse de aceasta chiar în Tara Sfântă.
Dupa ce primesc cunoașterea de a se conecta cu Dumnezeu pentru a co-crea și a facilita acest proces unic numit ThetaHealing, cei mai mulți absolvenți ai cursului împărtășesc acest dar cu oamenii din jurul lor care au nevoie. Primii care beneficiaza de aceste abilități sunt chiar membrii familiei și prietenii apropiați. Iubirea pentru Creator și pentru Creație ne permite sa dezvoltăm abilitatea de a vedea clar în corpul uman și de a fi martori la multe vindecări, chiar și instantanee.
Prin ThetaHealing organismul uman declanșează procese remarcabile, accesând undele cerebrale Theta, considerate până acum a fi specifice numai în timpul somnului și viselor sau în starea de meditație profundă. S-a demonstrat că sufletele ce emană unde cerebrale Alfa și Theta sunt mult mai creative și mai capabile de a capta și direcționa energie decât cele care emană unde cerebrale Beta.
Cursul ThetaHealing® Baza – Durata: 3 zile
Cursul Theta Healing Baza este un curs intensiv de dezvoltare personală, în care învățăm să ne ascultăm instinctele, intuiția, vocea interioară. Acest curs este la îndemâna oricărei persoane care dorește să facă un pas înainte pentru o schimbare pozitivă în viața personală, socială și profesională.
Ce îți dorești în viața ta și nu ai în acest moment? Ce te oprește să ai rezultate? Vrei să îți schimbi viața? Vrei să fii sănătos? Vrei să fii fericit? Vrei să îți găsesti sufletul-pereche? Vrei să ai o familie? Vrei să ai succes? Vrei să ai un serviciu mai bun?
 
Pentru manifestarea a ceea ce ne dorim în viața noastră, acest curs reprezintă o vindecare holistică:
 • dezvăluie care sunt condițiile fundamentale ale vieții,
 • aici descoperim cum să activăm undele cerebrale Theta,
 • cum să ne conectăm cu Dumnezeu,
 • să ne deschidem simțurile psihice,
 • să ne protejăm energetic,
 • să ne citim corpul fizic,
 • să ne echilibrăm chakrele, 
 • să vizualizăm și să co-creem,
 • să descoperim și să înlocuim convingerile care ne limitează,
 • să înțelegem și să vedem îngerii păzitori,
 • să îndepărtăm spiritele decăzute, cârligele și atacurile paranormale,
 • să ne reîntregim sufletul,
 • să ne descoperim sufletul pereche cel mai compatibil,
 • să activăm ADN-ul,
 • să activăm cromozomul tinereții și vitalității. 

Cursul ThetaHealing Bază este un curs care te va deschide către SCHIMBAREA ÎN BINE

Dacă v-a plăcut acest articol și doriți să discutăm mai multe pe tema lui și/sau temele conexe, vă rog să nu ezitați să mă sunați la numărul de telefon 0724 511 176 (număr cu tarif normal), să scrieți un comentariu aici, să trimiteți un e-mail la adresa luminasinelui@yahoo.ro, sau să folosiți pagina de Facebook Lumina Sinelui . Vă asigur că vă voi ajuta cu toată dragostea și lumina! Vă mulțumesc anticipat și vă aștept!

Cu stimă,

Radu Mihai Fătulescu – Terapeut Theta Healing și Holistic, Ghid Spiritual, Consilier Dezvoltare Personală și de Afaceri

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s