În vizită la Casa de Copii „Înger Alb”

 Casa de copii „Înger Alb” se află la margine de Bucureşti, pe o stradă prăfuită care face legătura între capitală  şi restul lumii, la numarul  78 A. Pe poartă, vedem un panou mare pe care stă scris “Casa de Copii Înger Alb”, dar puţini sunt cei care observă acest detaliu.  Puţini sunt cei care le trec pragul, sau cel puțin erau. Puţini sunt cei curioşi, care vor să afle ce este dincolo de gard. Căsuţa lor este o vilă albă, cu 2 etaje, care a fost iniţial proiectată pentru a fi casa Sabinei. Dar ea s-a stins din viaţă, mult prea devreme, la vârsta de 27 ani şi nu a mai apucat să se bucure împreună cu familia ei de această construcţie. Pentru a umple golul imens din sufletul lor, părinţii ei au transformat această clădire in cămin de copii. Au împlinit un vis de-al fetei  lor. O data de mult, şi-au imaginat împreună, cât de frumos  vor răsuna pe holurile casei lor, râsete de copii nevinovati. 

Casa de Copii Înger Alb

Casa de Copii Înger Alb

Era o zi de Vineri 20 Decembrie 2014. Am mers aici împreună cu colegii de la Cursurile de Theta Healing predate de instructorul Lucian Mihai, la invitația prietenului nostru Alex, pentru a încerca să aducem o rază de lumină în plus care să le încălzească și mai mult Sărbătoarea Magică a Crăciunului. Spre deosebire de altă Casa de Copii unde mai fusesem, cu un prilej similar, aceasta m-a surprins și impresionat plăcut. Este drept că prima aparținea statului. Am găsit aici bucurie, căldură, lumină, puritate, speranță, liniște, încredere, siguranță, iubire, copii supradotați, dintre care unul olimpic la matematică și un personal minunat. Pe tot timpul șederii noastre acolo, care a durat aproximativ două ore, din nou spre mirarea mea, a fost un flux continuu de vizitatori cu cadouri. Am plecat de acolo cu o altă viziune despre viață, cu o energie și o motivație în plus. Ne-am hotărât să repetăm astfel de acțiuni, dintre care una va avea loc chiar în această Duminică, la un patinoar din București.

Dacă v-a plăcut acest articol și doriți să discutăm mai multe pe tema lui și/sau temele conexe, vă rog să nu ezitați să mă sunați la numărul de telefon 0724 511 176 (număr cu tarif normal), să scrieți un comentariu aici, să trimiteți un e-mail la adresa luminasinelui@yahoo.ro, sau să folosiți pagina de Facebook Lumina Sinelui . Vă asigur că vă voi ajuta cu toată dragostea și lumina! Vă mulțumesc anticipat și vă aștept!

Cu stimă,

Radu Mihai Fătulescu – Terapeut Theta Healing și Holistic, Ghid Spiritual, Consilier Dezvoltare Personală și de Afaceri

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s