LUMINA SINELUI

Există cinci valori principale pe care dacă ni le facem mod de viață ne mențin în partea luminoasă a sinelui nostru, Sinele Superior, care este legătura noastră cu Divinitatea. Aceste valori sunt:

Lumina Sinelui

Lumina Sinelui

1. Credința

Credința este piatra de temelie a celor cinci valori de bază, Credință, Iubire, Dăruire, Integritate, Recunoștință, a căror respectare ne asigură o viață trăită cu fața către Dumnezeu, în partea luminoasă a sinelui nostru. În acest fel toate celalte lucruri bune vin de la sine în viețile noastre și a celor din jurul nostru, și le alungă și le țin departe pe cele rele.

2. Iubirea

Conform noilor descoperiri ale fizicii cuantice, nu există materiem ci doar energie. Totul este deci energie, inclusiv noi. Unii numesc această energie Duhul Sfânt, Lumină Dumnezeiască, Har Divin, Iubire Necondiționată, alții Ki sau Prana.

Putem spune astfel că totul ar trebui să fie Iubire, că Iubirea este tot ceea ce contează și ar trebui să existe. Iubirea trebuie manifestată către fiecare element al Creației, și primită înapoi de la aceasta.

Asta vroia să spună Issus Hristos când ne învăța să ne iubim aproapele ca pe noi înșine. Mulți se revoltă și la cealaltă învățătură a Lui, cea cu întoarcerea obrazului. Dar ați încercat vreodată să răspundeți la vreo faptă sau vreun gând rău îndreptat asupra voastră, trimițându-i autorului Iubire Necondiționată? Faceți acest lucru și veți fi de-a dreptul uimit de rezultat!

3. Dăruirea

Așa cum spunea Nicolae Steinhardt în titlul unei dintre cărțile sale: “Dăruind vei dobândi!”. Dacă vrem să primi ceva în viețile noastre, trebuie să învățăm să-l dăruim mai întâi altora.

4. Integritatea

Tot Universul, toată Creația, este un întreg, în care fiecare este conectat cu fiecare, și se influențează reciproc. Conform Legii Rezonanței Oculte de pe Al Șaselea Plan al Existenței, gândurile, emoțiile sau sentimentele noastre atrag valori cu o vibrație asemănătoare.

Integritatea trebuie să o manifestăm în toate aspectele vieții noastre, în toate acțiunile, gândurile sau relațiile noastre. Ea ne va ajuta să rămânem conectați cu Sursa, adică cu Dumnezeu, AtoateCreatorul.

5. Recunoștința

Trebuie să manifestăm recunoștință tot timpul în viața noastră. Aceasta este un sentiment de vibrație înaltă care ne ajută să rămânem conectați cu Dumnezeu și cu întreaga Sa Creație.

Trebuie să-i fim recunoscători lui Dumnezeu pentru că ne-a creat după chipul și asemănarea Lui și pentru că ne ajută să evoluăm.

Trebuie să fim recunoscători fiecărei ființe, entități, și lucru din Creație, pentru că fiecare este conectat cu fiecare, și împreună formează TOTUL.

Recunoștința este o modalitate de schimb energetic care contribuie la menținerea sănătății noastre.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s