Meditație puternică de conectare cu Sinele Superior

Meditaţia are trei faze. Fondul sonor îl găsiți aici.

Sinele Superior

Prima fază

Prima faza implica activarea chakrei inimii si patrunderea intr-o stare de rezonanta profunda cu Pamantul. Aceasta conexiune, realizata cu ajutorul inimii voastre, va conecteaza cu intelepciunea Pamantului si cu procesul de inaltare prin care trece planeta voastra. Acest lucru se realizeaza prin natura voastra emotionala, indeosebi prin trimiterea sentimentelor de apreciere sau recunostinta Pamantului in sine.

Acesta e un aspect foarte important pentru aceasta meditatie, intrucat energia Pamantului e mai vasta decat a voastra. Ea va poate ajuta sa va stabilizati in acest proces si va conecteaza la mersul inainte al procesului de inaltare, prin care trece planeta voastra.

In aceasta faza a meditatiei va focalizati atentia in chakra inimii voastre – localizata in mijlocul pieptului – si simtiti apreciere sau recunostinta pentru Pamant, pentru viata in sine. In functie de nivelul vostru de evolutie, unii dintre voi pur si simplu se vor odihni in acest sentiment de apreciere sau recunostinta pentru Pamant.

Altii dintre voi vor putea realmente simti ca aceste energii se revarsa din ei, in Pamant.

Alte persoane ce detin capacitati interdimensionale dezvoltate s-ar putea trezi ca plutesc prin spatiu, trimitandu-si sentimentele de apreciere sau recunostina pentru Pamant, din aceasta pozitie avantajoasa si/sau dintr-o stare de fiintare deosebit de expansionata. Asadar, exista o mare varietate de modalitati pentru a simti acest proces.

Aceasta faza constituie, de asemenea, o transformare energetica a unei forme mentale colective, pe care o mentine omenirea. Aceasta forma mentala este credinta ca Pamantul poate fi folosit, chiar abuzat, in propriul interes al omenirii, fara a se tine cont de efectele ei asupra altor forme de viata.

Aceasta forma mentala trebuie inlaturata si transformata, daca e ca omenirea sa supravietuiasca transformarii ce se produce in prezent, asa ca, atunci cand faceti acest simplu act de a-i trimite Pamantului apreciere sau recunostinta, va conectati la procesul de inaltare a Pamantului, contribuind in acelasi timp la transformarea acestei forme mentale deosebit de distructive: aceea ca aveti stapanire si putere asupra Pamantului.

Pe Noul Pamant, ideea fundamentala va fi administrarea lui, impreuna cu intelegerea interconectivitatii tuturor formelor de viata si cu respectarea Pamantului in sine.

A doua fază

Dupa ce ati ramas in acest camp vibrational de apreciere sau recunostinta pentru Pamant, cel putin cinci minute, va mutati atentia din centrul inimii in glanda pineala din centrul capului si ascultati Acordarea Glandei Pineale.

Aceasta meditatie acustica dureaza aproape sase minute, fiind special creata ca sa va ajute in activarea potentialurilor nefolosite din structura cristalina a glandei voastre pineale.

Sunetele pe care le veti auzi sunt similare fluctuatiilor din taramurile luminii. Ele va acordeaza cu finete receptivitatea si capacitatile de perceptie subtila ale acestei glande. Acest lucru se asemana foarte mult cu conectarea unei antene, iar apoi acordarea ei la taramurile mai inalte ale luminii si la ceea ce am numit mai inainte Mintea voastra Superioara.

Pe intreaga durata a acestei meditatii acustice, a acestei Acordari, constienta voastra se afla in centrul capului, in zona glandei pineale. Nu trebuie sa faceti nimic altceva decat sa va mentineti atentia in aceasta zona. In clipa in care atentia va este distrasa, o readuceti la glanda pineala.

Lasati ca sunetele sa rezoneze si sa activeze aceasta zona din creierul vostru. Din nou, in functie de nivelul vostru de constienta, unii dintre voi ar putea simti schimbari subtile, nedefinite, in aceasta zona. Altii ar putea percepe geometrii complexe de lumina. Iar altii s-ar putea percepe in afara lor, observand fluctuatii reale de energie, in interiorul glandei pineale. Mai pot exista si multe alte perspective perceptuale.

Lucrul important din aceasta faza este sa „nu incercati” sa declansati nimic. Doar permiteti sa se desfasoare. Dupa ce se incheie aceasta faza a meditatiei, va deplasati spre cea de-a treia si ultima etapa, pe care noi o numim Deschiderea Salilor din Amenti.

Faza a treia

Folosim termenul de Salile din Amenti, in doua sensuri. Primul se refera la o baza eterica de informatii, aflata sub Sfinxul din Cairo, Egipt. Cel de-al doilea sens al termenului este acela de a patrunde intr-o stare mentala vibrationala elevata, prin care va conectati cu Mintea voastra Superioara. Aceasta este perspectiva ce trebuie mentinuta, in timp ce practicati aceasta meditatie.

Aceasta faza a meditatiei va confera acces direct la Mintea voastra Superioara si la potentialurile ei nemarginite. Spre deosebire de celelalte doua faze ale meditatiei, in aceasta faza, constienta voastra se afla simultan, in multiple locuri.

La vom prezenta in ordine. Unele persoane vor putea mentine doar un singur punct de constienta, in orice moment dat. Altele vor putea mentine simultan mai mult de un singur punct de constienta. Mentineti cat de multe puncte puteti. Daca veti continua sa folositi aceasta metoda, va veti dezvolta in cele din urma capacitatea de a mentine simultan puncte multiple de constienta, iar aceasta capacitate (de a mentine perspective multiple, concomitent) constituie o puternica metoda de antrenare pentru dezvoltarea constientei interdimensionale.

Punctul primar si esential in care va concentrati atentia este o zona pe care o numim punctul BA. Acesta nu este locul in care se afla Sufletul vostru Celest sau Sinele Divin; el este doar un punct energetic de acces. BA se refera la Sufletul vostru Celest sau, conform altor puncte de vedere, Sinele vostru Divin. Daca va ridicati mainile deasupra capului, punctul BA se afla in locul in care se ating degetele voastre. (Va rugam sa retineti ca, in aceasta meditatie, nu va tineti mainile ridicate deasupra capului. Faceti acest lucru doar ca sa localizati punctul BA.)

In aceasta faza a meditatiei, constienta voastra se afla in punctul BA, iar voi trimiteti apreciere sau recunostinta acestui aspect al vostru insiva, ce exista in afara timpului si spatiului. In mod anume, trimiteti apreciere sau recunostinta pentru influxul de intelepciune, intuitie, creativitate si inspiratie, ca si pentru posibilele solutii la problemele cu care se poate sa va confruntati.

Aceasta este o parte foarte importanta din aceasta faza. Consonanta – semnatura vibrationala – de apreciere sau recunostinta activeaza BA-ul, Sufletul vostru Celest sau Sinele Divin. Prin aceasta actiune deschideti un portal spre Mintea voastra Superioara si, totodata, puneti capat unei alte forme mentale limitative, care a infestat omenirea, timp de eoni.

Aceasta forma mentala nu e altceva decat credinta ca sunteti separati de propria voastra divinitate – ca nu sunteti aceasta divinitate si ca nu meritati sa primiti darurile propriei voastre divinitati.

Aceasta forma mentala a fost introdusa ca sa fiti controlati, prin intermediul religiilor voastre. Ea este o forma mentala extrem de limitativa si daunatoare, caci va impiedica accesul la intelepciunea voastra superioara, la viziunea voastra spirituala, la capacitatea voastra de a discerne adevarul de minciuna si la capacitatea voastra de a va schimba realitatea, dupa cum doriti.

Nu putem sublinia indeajuns cat de perfida e aceasta forma mentala, cum nu putem sublinia indeajuns nici cat de importanta este pentru voi actiunea de a mentine aceasta noua forma mentala (ca nu exista separare intre voi si Sufletul vostru Celest, Sinele vostru Divin sau Dumnezeu), in timp ce va trimiteti aprecierea sau recunostina BA-ului vostru.

Nu cereti, nu implorati, nu cersiti sau nu va rugati Sufletului vostru Celest, Sinelui vostru Divin sau unui dumnezeu. Deschideti pur si simplu un canal spre o alta parte din fiinta voastra. Pe masura ce continuati sa faceti acest lucru, veti simti un raspuns din partea Sufletului vostru Celest – o miscare din punctul Ba in jos, in glanda pineala.

Aceasta miscare indica coborarea energiei din Mintea vostra Superioara, impreuna cu introspectii si imputerniciri ale acelui aspect al fiintei voastre, pe care-l cunoasteti drept corpul si mintea voastra. Aceste imputerniciri sunt sub forma tiparelor de lumina spirituala, de care ati putea sau nu ati putea fi constienti la nivel constient.

In timp ce permiteti ca energia sa continue sa coboare din punctul BA, cel de-al doilea punct in care va concentrati atentia include glanda pineala, ingaduind ca energia sa coboare din Sufletul Celest in structura cristalina a glandei pineale in sine.

Daca puteti, deveniti constienti simultan de un al treilea punct, chakra inimii din mijlocul pieptului, astfel ca influxul de energie sa circule din Sufletul Celest in glanda pineala si in centrul inimii. In acest moment, trimiteti apreciere sau recunostinta Sufletului vostru Celest, BA-ului vostru, pentru ca va dezvaluie Mintea voastra Superioara.

In final, pentru aceia dintre voi care sunt mai avansati, indreptati-va constienta asupra unui al patrulea punct, care este chiar centrul Pamantului, astfel ca influxul Mintii voastre Superioare sa curga din Sufletul Celest, in glanda pineala, in chakra inimii si in centrul Pamantului.

Nu fiti preocupati de cat de multe puncte de referinta puteti mentine; mentinerea constientei in primul punct – care e punctul BA – este suficienta pentru inceput.

Asa cum am spus mai devreme, daca veti continua sa faceti aceasta meditatie, intr-un final, veti putea mentine simultan mai multe puncte de constienta. Scopul acestei meditatii e sa va activeze potentialurile si capacitatile nefolosite din natura voastra interdimensionala si sa va ofere acces la Mintea voastra Superioara, pe care o puteti apoi folosi pentru a va umple viata de noi viziuni, noi intelegeri, noi forme de inspiratie si noi solutii creative la problemele cu care s-ar putea sa va confruntati (fie la nivel individual, fie colectiv).

Datorita faptului ca sunteti conectati cu intreaga viata, pe masura ce deveniti receptivi la potentialul Mintii voastre Superioare, ii ajutati pe semenii vostri sa realizeze si ei acest lucru.

Sursa: http://tomkenyon.com/palatul-launtric-de-cristal-si-deschiderea-salilor-din-amenti

Pentru programări puteți trimite un e-mail pe adresa: radufatulescu@yahoo.ro sau suna la numărul de telefon 0724 511 176.

Plata se face pe bază de donație la latitudinea clientului.

Radu Mihai Fătulescu – Terapeut Theta Healing și Holistic

Anunțuri

Un răspuns la „Meditație puternică de conectare cu Sinele Superior

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s