Găsirea sufletului pereche

Fiecare dintre noi avem de fapt mai multe suflete pereche, nu numai unul, așa numita Familie de Suflete, de ordinul, în general, a câteva zeci. Cu unele suntem mai compatibili decât cu altele. În perioada dintre vieți aceste suflete își propun să vină pe Pământ împreună și fac legăminte pentru a se susține reciproc în a evolua spiritual rezolvând lecțiile rămase neînvățate din viețile anterioare. Dar, atunci când venim/revenim pe Pământ, noi uităm aceste lucruri. Astfel se explică fenomene precum „dragostea la prima vedere” sau cele de „deja vu”. De asemenea este posibil ca să fi fost împreună cu aceste suflete și în alte vieți. Se poate întâmpla chiar ca, de exemplu, părinții tăi din această viață să fi fost copii tăi într-o viață anterioară.

Suflete Pereche

Pentru a putea însă să iubești pe cineva sau să fii iubit trebuie să te iubești mai întâi pe tine. Pentru a putea să faci asta trebuie să îți rezolvi mai întâi propriile blocaje, frici, traume, resentimente, sentimente de vinovăție, lipsă de încredere în tine, negativism, incapacitatea de a ierta etc., care au de multe ori rădăcini în subconștient, sau în inconștient. Mai multe despre aceste lucruri puteți citi aici și aici.

Fără rezolvarea acestor probleme este posibil ca noi să ne fi întâlnit deja sufletul pereche dar să nu îl fi recunoscut, sau să nu avem vibrația necesară pentru a fi în acele situații sau locuri în care să îl îl întâlnim.

Pentru Curățare profundă, reîncărcare și reconectare energetică și Curățarea subconștientului și inconștientului de blocaje mentale, emoționale și energetice puteți suna la numărul de telefon 0724 511 176, sau să trimiteți un e-mail la adresa radufatulescu@yahoo.ro.

Plata se face pe bază de donație la latitudinea clientului.

Radu Mihai Fătulescu – Terapeut Theta Healing

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s