Călătoria Eroului: Topografierea Lumii de Jos

Asemenea unor călători care pornesc într-o călătorie lungă, mai întâi trebuie să studiem harta, pentru a fixa itinerarul. La prima noastră călătorie, vom explora harta Lumii de Jos, adânc în interiorul Pământului. Amintiţi-vă că, deşi vă puteţi gândi la Lumea de Jos ca la un tărâm imaginar, care este extrem de diferit de „lumea reală”, Laika le experimentează pe amândouă ca fiind reale – atât pe cea explicită, cât şi pe cea imaginară. Pentru Laika, gândurile, visurile şi viziunile sunt la fel de reale ca şi lumea materială. Pentru un şaman nu există lume supranaturală – totul este natural, cu tărâmuri vizibile şi invizibile, pe care le putem vizita doar prin intermediul viselor sau al imaginaţiei. Pentru ei sunt la fel de bine definite în spaţiu şi pot fi cunoscute la fel de bine ca lumea noastră reală.
Lumea de Jos
A învăţa harta Lumii de Jos se aseamănă cu un tur de orientare într-o bibliotecă, unde învăţăm să găsim periodicele, cărţile de literatură şi standul cu cărţi de referinţă. Ni s-a spus unde se află totul, dar numai în momentul în care începem să citim şi să răsfoim cărţile, ajungem să înţelegem adevărata profunzime şi amploare a acelui loc. Descoperim piese de artă rare şi vechi, colţul liniştit unde ne putem aşeza în tihnă şi citi, alături de marele depozit de informaţii despre pământuri îndepărtate. Prin călătorie, suntem capabili să accesăm această „bibliotecă vie” a existenţei noastre, care deţine tărâmuri, teritorii şi experienţe din trecutul, din prezentul şi din viitorul nostru posibil. Dar, spre deosebire de o bibliotecă adevărată – unde cunoaşterea şi învăţătura sunt păstrate în siguranţă în publicaţiile aliniate cu grijă pe rafturi -terenul vieţii noastre este misterios, schimbător şi plin de experienţe.
De-a lungul călătoriei, vom deveni asemenea şamanilor, cartografiind zonele interzise şi adesea necunoscute, câmpii, crevase, văgăuni şi trecători ale munţilor şi pădurilor Lumii de Jos. De-a lungul drumului, vom începe să schiţăm pe hartă profilurile acestor peisaje -vom începe să-i ştim contururile şi să-i descoperim unele secrete – astfel încât, atunci când ne vom întoarce mai târziu pentru a-ţi recupera părţile pierdute din sufletul tău şi îţi vom vindeca destinul, ne vom putea găsi drumul. Poţi avea o hartă a Californiei, care să ofere cele mai importante străzi şi autostrăzi, dar poţi şi să cartografiezi întregul stat, mergând pe jos pe poteci, sau observând drumurile păsărilor migratoare. Adică, teritoriul rămâne acelaşi, dar harta arată foarte diferit şi acelaşi peisaj poate avea multe, multe descrieri diferite.
Harta cu care vom lucra va prezenta sufletul ca fiind împărţit în patru spaţii, în acelaşi mod în care inima noastră este împărţită în patru părți. În starea de vis a conştiinţei, pe care o experimentăm de-a lungul călătoriei, vom vizita cele patru spaţii ale sufletului şi vom descoperi cunoaşterea, înţelepciunea, durerea şi darurile ce se află în fiecare dintre ele.
Am mers pe urmele vechilor hărţi realizate de vraci, pentru a realiza harta pe care o veţi folosi – şi am explorat şi trasee complet noi, aşa cum sunt văzute prin ochii omului modern. Este important de amintit faptul că această hartă nu este teritoriul în sine, în acelaşi mod în care o vedere din Hawaii nu vă va ţine de cald pe timpul iernii. Această hartă este doar o unealtă care ne va permite să explorăm peisajul trecutului vostru.
„Să reparăm trecutul și să vindecăm viitorul, prin recuperarea sufletului” – Alberto Villoldo, Ph.D

Pentru programări puteți suna la numărul de telefon 0724 511 176 sau trimite un e-mail pe adresa: radufatulescu@yahoo.ro.

Investiția este sub formă de donație la latitudinea clientului, pentru terapiile desfășurate la cabinet.

Radu Fătulescu – Practicant Theta Healing, Radiestezie, Inforenergetică, EFT, Șamanism, Maestru Reiki, Facilitator Star Magic

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s