Rezolvarea karmei de familie și a celei genetice

Dacă nici o terapie și nici un tratament nu au dat rezultat în cazul unei boli sau a unei afecțiuni, este foarte posibil ca aceasta să fie de natură karmică, și nu mă refer aici la karma individuală, ci la cea de familie sau genetică. Dacă karma individuală poate fi rezolvată mult mai simplu, prin conștientizări, reparări, iertări, eliberări, schimbări, corectări etc., karma de familie și cea genetică este mult mai greu de rezolvat, pentru că ea este mult mai adâncă, mai greu de depistat, accesat și manipulat.

karma și dharma

O parte dintre efectele acesteia se găsește în intervalul 1-3 ani, acolo de unde de obicei nu avem nici o amintire, ele fiind refulate și ascunse în subconștient, deoarece ar fi prea dureroase. O altă parte o găsim în stare embrionară, în timp ce eram în pântecul mamei noastre. Orice ceartă între părinți, orice nemulțumire a acestora, orice încălcare a legilor universului, orice întrerupere a iubirii, orice gest de revoltă față de Divinitate, orice moment de renegare a noastră, se vor răsfrânge în mod dramatic asupra copilului și adultului de mai târziu. Acestea sunt cu atât mai grave dacă se produc în luna a cincea de sarcină, atunci când comuniunea fătului cu Sursa este maximă. Putem fi afectați de asemenea de gesturi similare ale altor rude și strămoși. Ele nu îi afectează neapărat pe cei care le-au comis, ci pot fi transmise urmașilor. Prin rezolvarea acestei karme negative noi o facem să se oprească la noi, și nu o mai transmitem copiilor și urmașilor noștri.

Printre modalitățile de rezolvare ale acestor karme amintim: ea să fie rezolvată de cel care a creato, de noi sau de altcineva pentru noi prin curățiri energetice, mentale, emoționale sau spirituale profunde, pe toate nivelurile, prin transmiterea de lumină, iubire necondiționată, prin smerenie, compasiune, empatie, tăierea corzilor energetice negative care ne leagă de cei care au creat această karmă etc. Odată ce am rezolvat singuri sau cu ajutorul unui specialist această karmă, efectul se va vedea și la părinții noștri, rudele noastre, copiii sau nepoții noștri. Ne vom schimba astfel karma în dharma, adică soarta în destin.

În cadrul acestui proces intră determinarea cauzelor suferințelor, iertarea de sine, iertarea altor persoane, reprogramarea matricii mentale și emoționale prin EFT Matrix Reimprinting (aici și aici), determinarea și analizarea Misiunii Personale, etc., atât pentru această viață cât și pentru viețile anterioare.

Pentru programări puteți suna la numărul de telefon 0724 511 176 sau trimite un e-mail pe adresa: radufatulescu@yahoo.ro.

Investiția este sub formă de donație la latitudinea clientului, pentru terapiile desfășurate la cabinet.

Radu Fătulescu – Practicant Theta Healing, Radiestezie, Inforenergetică, EFT, Șamanism, Maestru Reiki, Facilitator Star Magic

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s