Terapie și vindecare prin retrospectiva vieții

După operațiile de Curățare profundă, reîncărcare și reconectare energetică, Curățarea subconștientului și inconștientului de blocaje mentale, emoționale și energetice, Rezolvarea karmei de familie și a celei genetice, și Instalarea de programe mentale, emoționale și spirituale pozitive, se face o retrospectivă a vieții clientului pe intervale de câte șapte ani: 0 – 7 ani (cel mai important), 7 – 14 ani, 7 -21 de ani, etc. pentru a se identifica principalele, boli, afecțiuni, traume, blocaje, accidente, regrete, neplăceri, vinovății, temeri, eșecuri etc.

retrospectiva vietii

Se caută apoi cauzele acestor probleme prin: asocieri libere, săpări, stări de transă, investigații energetice, teste musculare etc. Se acționează apoi asupra programelor, convingerilor negative și limitative, și blocajelor prin schimbarea perspectivei asupra evenimentelor, identificarea lecțiilor care trebuiau învățate, asumarea și rezolvarea acestora, identificarea părților de suflet traumatizate și refulate, recuperarea și reintegrarea acestora, rezolvarea contractelor limitative și negative ale sufletului, vizualizări în starea theta a creierului, identificarea de soluții corectoare, anularea comportamentelor repetitive, informarea copilului interior și a părintelui interior, recunoașterea, integrarea și sublimarea umbrei, transformarea programelor negative în programe pozitive etc.

Pentru programări puteți suna la numărul de telefon 0724 511 176 sau trimite un e-mail pe adresa: radufatulescu@yahoo.ro.

Investiția este sub formă de donație la latitudinea clientului, pentru terapiile desfășurate la cabinet.

Radu Fătulescu – Maestru Reiki și Terapeut Psihologie Energetică, Șamanism, Theta Healing, Radiestezie și Inforenergetică

 

Reclame

Un răspuns la „Terapie și vindecare prin retrospectiva vieții

  1. Pingback: Cunoașterea, acceptarea, integrarea și sublimarea umbrei psihice și emoționale | Lumina Sinelui·

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s