Călătoria Eroului – O promisiune de mamă

Una dintre pacientele mele, Bonnie, a primit un telefon de la fiica ei de care fusese separată un număr de ani: Doctorii i-au găsit o tumoare la sân şi era programată pentru biopsie. în mod surprinzător, tânăra femeie dorea ca mama ei să-i fie alături. Bonnie m-a sunat să-mi spună că a plâns aproape încontinuu, până când a vorbit cu fiica ei. „Nu e tristeţe; nu ştiu ce e”, a spus ea. Întrucât urma ca luni să o însoţească pe fiica ei la analizele pentru biopsie şi apoi să aibă o zi istovitoare, plină de întâlniri de serviciu, era depăşită de emoţii şi se temea că nu va fi suficient de tare să facă faţă situaţiei.
re-negocierea contractelor sufletului
Am întâlnit-o sâmbătă seara, târziu, înainte de biopsie şi am făcut o regresie împreună. în Spaţiul Traumelor, ea s-a regăsit ca mamă tânără, ce trăia într-o căsuţă medievală, cu doi copii lângă ea.
Familia ei fusese terorizată de nişte hoţi, care dărâmaseră una dintre grinzile de susţinere ale casei. Mama şi copiii erau prizonieri sub acoperişul casei, iar ea era conştientă că nu vor scăpa. Era iarnă, soarele apunea şi ştia că vor muri din cauza frigului. Avea nişte dureri foarte mari, dar îi încuraja pe micuţi: „Totul e-n regulă. Mama este aici.”
În spaţiul Contractelor Sufletului, Bonnie s-a descoperit pe ea cea de atunci, cerându-I lui Dumnezeu să-i ia pe copii înainte de a o lua pe ea, astfel încât să-i poată susţine şi încuraja. Acest contract al sufletului: „Lasă-i pe copii să moară înaintea mea” era vechi de secole, dar încă în vigoare. A fost un contract exprimat cumplit, cu rezultate oribile – dar, în timp de criză, facem ceea ce putem mai bine. Vechiul contract a afectat reacţia ei faţă de biopsia fiicei. Pe parcursul procesului de recuperare a sufletului, ea a fost capabilă să-şi renegocieze acest legământ, schimbând cuvintele astfel: „Fă-i pe copiii mei să ştie că mama lor va fi întotdeauna lângă ei, pentru a-i susţine.”
Pacienta mea a încetat să mai fie traumatizată emoţional, din momentul în care a înţeles evenimentele care i-au produs suferinţa. Ea a înţeles că şi-a îndepărtat fiica, deoarece nu putea suporta gândul că o va pierde. în câteva zile, biopsia a arătat că tumoarea pe care o avea fiica ei era benignă, iar relaţia mamă-fiică a început să se remedieze. În cazul lui Bonnie, putem observa cum un contract al sufletu lui poate fi purtat de la o viaţă la alta şi activat în perioadele de criză. în cazul Lindei, vom vedea cum un contract al sufletului din această viaţă poate fi reformulat.
„Să reparăm trecutul și să vindecăm viitorul, prin recuperarea sufletului” – Alberto Villoldo – PhD

Pentru programări puteți suna la numărul de telefon 0724 511 176 sau trimite un e-mail pe adresa: radufatulescu@yahoo.ro.

Investiția este sub formă de donație la latitudinea clientului, pentru terapiile desfășurate la cabinet.

Radu-Mihai Fătulescu – Maestru Reiki și Terapeut Psihologie Energetică, Șamanism, Theta Healing, Radiestezie și Inforenergetică

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s