Consecințele psihologice și emoționale ale avortului și tratarea acestora

Avortul este un act, o alegere, care are întodeauna un impact major asupra persoanelor implicate, a mamei, în primul rând, a soțului, copiilor, sau părinților, chiar dacă o parte dintre cauze și efecte pot fi refulate și ascunse în subconștient. Dintre efectele asupra mamei menționăm: sentimente de vinovăție, amplificate de latura religioasă și socială, de depresie, anxietate, lipsă de încredere în sine, frica de moarte, frică, neplăcere sau repulsie față de actul sexual, relații intime, sexul opus, anxietate socială, gânduri negre, tentative de sinucidere etc. Avortul poate schimba în totalitate și dramatic viața unei femei, putând ajunge până la divorț, pierderea locului de muncă, izolare, relații proastre cu copii și cu părinții, schimbarea caracterului.

Avortul

Metode terapeutice de intervenție

1. Se execută o curățare energetică profundă care constă în: înlăturarea fricilor, înlăturarea sentimentelor de vinovăție, înlăturarea neîncrederii în sine și în Divinitate, dezactivarea răspunsului/reacției luptă sau fugi, înlăturarea blocajelor din conștient, subconștient și inconștient, iertarea de sine și iertarea față de cei care am greșit, recuperarea, vindecarea, repararea și reintegrarea părților de suflet traumatizate, vindecarea copilului din pântecul mamei, detoxifierea energetică, îndepărtarea amintirilor flotante, convertirea energiilor negative, rapide sau grele în energii pozitive și ușoare, înlăturarea energiilor care nu ne aparțin, sau care nu sunt de la Dumnezeu, echilibrarea energiilor masculine și feminine, înlocuirea programelor mentale negative din conștient și din subconștient cu programe pozitive, vindecarea karmei personale din această viață și din viețile anterioare, a karmei de familie, genetice, ancestrale, planetare și cosmice până la momentul creației inițiale a spiritului, tăierea corzilor energetice și atașamentelor negative față de persoane în viață sau decedate, entități, locuri sau lucruri, înlăturarea entităților negative din spațiul nostru, repararea spărturilor din aura energetică, repararea și reprogramarea ADN-ului, anularea sau renegocierea contractelor și jurămintelor care nu ne mai sunt de folos.

2. Se face o reîncărcare, recalibrare, protecție energetică și reconectare pe toate nivelurile.

3. Se trece la instalarea unor programe mentale, emoționale și spirituale generale pozitive, la nivel conștient, subconștient și inconștient, în toate corpurile energetice și în chakre, cum ar fi: Relația cu Divinitatea, Abundență, Acceptare și Primire, Responsabilitate, Realizare, Reușită, Acceptat de Dumnezeu, Articularea Sentimentelor, Echilibru, Frumusețe, Trăirea în Prezent, Generozitate, Calm, Adorat, Cooperare, Compasiune, Împlinire, Bun Simț, Încredere, Clarviziune, Claritate, Datorie, Dăruire, Devotament, Sârguință, Prezență Emoțională, Evaluarea unei Situații, Credință, Familie, Încredere în Sine, Focalizare, Iertare, Distracție, Recunoștință, Fericire pentru Alții, Sănătate, Auzit de Alții, Acasă, Onestitate, Onoare, Smerenie, Am Ceva de Spus, Idei, Rezolvare, Neatins, Important, Integritate, Interacțiune, Vindecare Instantanee, Intuiție, Bucurie, Așa să fie, Iubire, Iubesc oamenii pentru ceea ce sunt, Iubit de prieten/ă, Simpatic, Loialitate, Farmec personal, Miracole, Bani, Motivație, Nu, Pace, Perseverență, Joacă, Mândrie, Relaxare, Respect, Odihnă, Siguranță, Securitate, Acceptare de sine, Onest față de sine, Seninătate, Strălucire, Suflul vieții, Creatorul este real, Prezentul, Adevăratul eu, Să ascult, Adevăr, Să spun adevărul, Liniște, Încredere, Scopul vieții, Unic/ă, Dorit/ă, Întreg/Întreagă, Înțelepciune.

4. Se face o retrospectivă a vieții pe intervale de 7 ani (0 – 7 ani, 14 – 21 de ani, 21 – 28 de ani, etc.), identificându-se principalele evenimente, întâmplări, traume, boli sau afecțiuni.

5. Se trece la lucrul pe problemele specifice, săparea pentru identificare cauzelor și remedierea acestora la nivel conștient, subconștient, inconștient, toate corpurile energetice, din această viață, din intervalul 1-3 ani, din perioada intrauterină, din vieți anterioare, și până la momentul inițial al creației Spiritului.

Pentru programări puteți suna la numărul de telefon 0724 511 176 sau trimite un e-mail pe adresa: radufatulescu@yahoo.ro.

Investiția este sub formă de donație la latitudinea clientului, pentru terapiile desfășurate la cabinet.

Radu-Mihai Fătulescu – Maestru Reiki și Terapeut Psihologie Energetică, Șamanism, Theta Healing, Radiestezie și Inforenergetică

 

Anunțuri

Un răspuns la „Consecințele psihologice și emoționale ale avortului și tratarea acestora

  1. Pingback: Poate avortul e de condamnat, dar cine suntem noi să-l condamnăm?  – Blog de ifose·

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s