Călătoria Eroului – Incursiune în Spațiul Contractelor

Ca şi mai înainte, este necesar să ne pregătim pentru această călătorie, prin deschiderea unui spaţiu sacru. Ne aşezăm confortabil, închidem ochii, apoi ne aşezăm mâinile în poziţia de rugăciune. Ne focalizăm asupra intenţiei de a intra în Spaţiul Contractelor Sufletului. Invocăm cele patru direcţii cardinale, pentru a deschide un spaţiu sacru. Realizăm exerciţiul Micii Morţi şi călătorim către grădina noastră din Lumea de Jos.
Lumea de Jos
Când îl salutăm pe Păzitorul Pragului, ne afirmăm intenţia de a explora contractele sufletului pe care le-aţi făcut. El ne va ghida din grădină, spre Spaţiul Contractelor. Când suntem acolo, ne uităm înjur şi ne angajă în dialoguri cu persoanele pe care le vom întâlni. Vom pune întrebări de genul: „ Cine este acea persoană de lângă foc? Cine este aşezat pe şezlong? Ce sunt scenele care se petrec în jurul nostru? Cine sunt personajele?”.
E posibil să vă întâlniţi cu voi înşivă la vârsta la care aţi intrat în acel contract, iar el sau ea vă vor spune cu ce aţi fost de acord; sau poate că veţi găsi un Sine de-al vostru dintr-o altă existenţă. Puteţi găsi chiar un contract foarte vechi şi persoana care l-a negociat prima. Vom adresa următoarele întrebări, oricărei persoane pe care o găsim acolo: „ Ce scrii pe tablă?”, „ Ce scrii în caiet?” şi „ Ce-ţi spui ţie însuţi?” Amintiţi-vă că fiecare contract vă asigură ceva (siguranţă, iubire, relaxare), în schimbul a altceva (preţul care trebuie plătit). Ce preţ plătiţi şi ce primiţi în schimb? Merită cu adevărat? Întrebaţi personajul: „Ce-doreşti cu adevărat?”, „Ce-ţi este necesar pentru a trăi în pace, siguranţă sau tihnă/'” şi „Dacă ar fi să-I ceri ceva lui Dumnezeu, ce ai cere?”.
Verificăm limbajul contractului. Dacă avem nevoie de ajutor, îi cerem Păzitorului Pragului – care este atotcunoscător – să ne explice. Apoi propunem o exprimare mai favorabilă. Continuăm, până când veţi ajunge la un nou legământ, care este pozitiv şi optimist. Înainte de a pleca, explicăm noul contract tuturor persoanelor de acolo. Prin asta, vă instalaţi contactul în subconştient, astfel încât să fie eficient imediat. Le spunem fiinţelor pe care le găsim acolo: „Nu e nevoie să mai faci asta. Acel contract nu mai este valabil. Este încheiat. Puteţi fi în pace, acum. Iată noul nostru legământ. „Ne asigurăm că toate personajele din acea dramă ştiu că piesa de teatru a ajuns la final. Reafirmăm noul contract al sufletului în faţa fiecărui personaj, astfel încât toţi să fie informaţi de noua
înţelegere.
Acum ieşim. Ne luăm rămas bun de la Păzitorul Pragului – Stăpânul Vieţii şi al Morţii. Îi spunem: „Mulţumim pentru că ne-ai permis să intrăm în tărâmul Tău, acolo unde pot păşi doar cei care au trecut dincolo de moarte.”. Ca mai înainte, ne întoarce înapoi în lume. ne întindem bine, deschidem ochii şi reveniţi în corp. Încheiem călătoria, prin închiderea spaţiului sacru.
„Să reparăm trecutul și să vindecăm viitorul, prin recuperarea sufletului” – Alberto Villoldo – PhD

Pentru programări puteți suna la numărul de telefon 0724 511 176 sau trimite un e-mail pe adresa: radufatulescu@yahoo.ro.

Investiția este sub formă de donație la latitudinea clientului, pentru terapiile desfășurate la cabinet.

Radu-Mihai Fătulescu – Maestru Reiki și Terapeut Psihologie Energetică, Șamanism, Theta Healing, Radiestezie și Inforenergetică

Reclame

Un răspuns la „Călătoria Eroului – Incursiune în Spațiul Contractelor

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s