Cunoașterea, acceptarea, integrarea și sublimarea umbrei psihice și emoționale

Se întâmplă câteodată, și nu de puține ori, să aflăm că un om care părea perfect, fericit, împlinit și blând, să comită o faptă oribilă, să omoare pe cineva, să distrugă, să terorizeze, să sufere o depresie gravă etc. Explicația este simplă. Pentru a ne conforma educației și așteptărilor părinților și profesorilor, regulilor sociale, morale și spirituale, învățăturilor bisericii, etc., ne reprimăm sau refulăm de multe ori pornirile instinctuale, ego-ice sau ancestrale, care nu sunt neapărat rele, dar care nu sunt sau ni se pare că nu ar fi acceptate, pozitive, sau onorabile, și, neștiind să le transformăm, să le dăm o formă pozitivă și acceptabilă, le negăm și le ascundem, de multe ori atât de bine, încât chiar noi nu le mai regăsim ori recunoaștem.

umbra psihică

De aceea este necesar să ne facem o Curățare profundă, reîncărcare, protecție și reconectare energetică, o Rezolvare a karmei de familie și a celei genetice, o  Curățare a subconștientului și inconștientului de blocaje mentale, emoționale și energetice, o Instalare de programe mentale și emoționale pozitive, iar după aceea o Retrospectivă a vieții.

Vom lucra apoi să identificăm principalele probleme, programe și convingeri limitative, frici, nemulțumiri, regrete, sentimente de nevinovăție, de lipsă de încredere în sine, de ostilitate, revoltă, sau frustrare și cauzele acestora. Abia după ce aflăm cauzele putem executa o remediere de durată, pentru că acțiunea asupra efectelor este ineficientă pe termen mediu și lung. O dată ce umbra este conștientizată, problema este pe jumătate rezolvată. Apoi va trebui să învățăm să îi acordăm atenție, să vorbim cu ea, să o înțelegem și să o iubim. Abia atunci ea va fi sublimată, transformată din negativ în pozitiv, iar noi ne putem reîntregi și recupera părțile de suflet traumatizate și refulate, ne vom învăța lecțiile pentru care am venit pe Pământ, iar atunci ni se va deschide accesul la următorul nivel de evoluție.

Pentru programări vă invit să sunați la numărul de telefon 0724 511 176, sau să trimiteți un e-mail la adresa radufatulescu@yahoo.ro.

Plata se poate face pe bază de donație la latitudinea clientului, pentru terapiile desfășurate la cabinet.

Radu Mihai Fătulescu – Terapeut Theta Healing

Reclame

4 răspunsuri la „Cunoașterea, acceptarea, integrarea și sublimarea umbrei psihice și emoționale

  1. Pingback: Cunoașterea, acceptarea, integrarea și sublimarea umbrei psihice și emoționale | ramirawords·

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s