Călătoria Eroului – Dialog cu Dumnezeu

Putem să renegociem şi legămintele noastre foarte vechi cu Dumnezeu – la urma urmei, de ce ar trebui să acceptăm un pact care a fost făcut în numele nostru, de către strămoşii noştri? În Vechiul Testament sunt multe exemple de renegociere a contractelor cu Dumnezeu, în povestea Sodomei şi Gomorei, de exemplu, Dumnezeu i-a spus lui Avram: „Voi distruge aceste două oraşe, deoarece oamenii nu se mai merg pe calea Mea”. Avram L-a întrebat pe Dumnezeu: „Dacă aş găsi 50 de oameni credincioşi, vei cruţa aceste oraşe?” Dumnezeu a spus: „Da.” Avram s-a întors la Dumnezeu şi i-a spus, „Ce se întâmplă dacă pot găsi doar 45 de credincioşi?” Dumnezeu a spus: „Da. Voi cruţa oraşele.” Apoi, Avram a întrebat: „Dacă aş găsi doar zece oameni credincioşi?” Şi Dumnezeu a fost de acord din nou că va cruţa oraşele. Acesta a fost finalul negocierilor lui Avram.
Dialog cu Dumnezeu
Când îngerii au mers la Sodoma, au găsit doar un credincios, pe Lot, şi l-au avertizat să-şi ia familia şi să plece, înainte ca oraşul să fie distrus. Nu ştim niciodată care ar fi fost finalul, dacă Avram I-ar fi cerut lui Dumnezeu să ierte oraşele, în cazul în care ar fi găsit un singur credincios. În renegocierea contractului, Avram l-ar fi putut spune lui Dumnezeu, „Cruţă poporul meu, deoarece eu sunt cel credincios.”.
Vom iniția acest dialog cu Dumnezeu, pentru a descoperi dacă acel contract ancestral de a fi alungaţi din Eden şi condamnaţi la o viaţă de ruşine şi suferinţă există în voi – şi cum s-ar putea transforma el în ceva diferit. Îl vom întreba pe Dumnezeu: „Ce s-a petrecut atunci, demult?”, „Ce a făcut Eva?”, „Cine a fost şarpele?” „Ce a făcut Adam?” „Ce parte din mine trăieşte în ruşine?” „Unde locuieşte în mine, suferinţa?” şi „Te văd peste tot unde privesc, Te simt în fiecare celulă a corpului meu; vrei să mergi alături de mine?”.
Acum că v-aţi renegociat contractul sufletului, acest nou legământ îi va garanta Sinelui vostru vindecat, siguranţa de care are nevoie pentru a vă întâlni în următorul spaţiu.
„Să reparăm trecutul și să vindecăm viitorul, prin recuperarea sufletului” – Alberto Villoldo – PhD
În același scop se poate folosi și următorul Instrument: Program de Curățare Energetică, Trezire și Ascensionare format din 7 Module:

Modul I. Reconectarea cu Esența noastră Divină Primordială;

Modulul II. Conectarea cu Conștiința Galaxiei, cu Inima Galaxiei, cu Fluxul Cosmic de Energie, și Curtea de Echitate Spirituală Galactică;

Modulul III. Recuperarea energiilor pierdute în urma proiecțiilor vătămătoare sau lipsite de iubire trimise de alții, precum și a energiilor rămase blocate prin proiecțiile vătămătoare sau lipsite de iubire pe care noi le-am făcut asupra altora;

Modulul IV. Minimizarea ego-ului și preluarea celor mai importante roluri actuale ale acestuia de către Esența noastră Divină Primordială, care va relua astfel controlul asupra ființei noastre;

Modulul V. Recuperarea energiilor blocate în regretele asupra trecutului, în nemulțumirile față de cum stau lucrurile în prezent în viețile noastre, și în grijile față de viitor;

Modulul VI. Curățarea și revelarea straturilor adânci ale conștiinței noastre, extinderea acesteia dinspre mintea conștientă înspre mintea subconștientă, ridicarea vibrației ei și redobândirea controlului;

Modul VII. Rezilierea sau renegocierea Contractelor Sufletului și Spiritului pe care le-am semnat la intrarea în Câmpul Energetic al Pământului și în timpul vieților petrecute în sfera de influență a acestuia, precum și în perioada dintre aceste vieți.

Pentru detalii vă recomand să citiți și articolul: Cum decurge prima ședință de terapie.

Pentru programări puteți suna la numărul de telefon 0724 511 176 sau trimite un e-mail pe adresa: radufatulescu@yahoo.ro. Cabinetul este în zona Piața Unirii.

Contribuția este sub formă de donație la latitudinea clientului, pentru terapiile desfășurate la cabinet. Cabinetul se află în zona Piața Națiunilor Unite (lângă Piața Unirii).

Radu Fătulescu – Practicant Theta Healing, Radiestezie, Inforenergetică, EFT, Șamanism, Maestru Reiki, Facilitator Star Magic, Inițiat în Ordinul lui Melchizedek și în Ordinul Protectorilor Pământului

Anunțuri

2 răspunsuri la „Călătoria Eroului – Dialog cu Dumnezeu

  1. Negocierea si/sau renegocierea cu Dumnezeu nu poate fi afirmata ca posibilitate pe baza unui singur fapt din Biblie ; si acela prezentat trunchiat. In realitate nu exista negociere. Legea, regula, decizia luata de Dumnezeu nu se schimba , ea se aplica intr-un mod sau altul dar demonstrand , printre altele ca asa cum a hotarat asa se intampla. chiar daca aparent un anumit efect a fost ocolit. Orasul a fost distrus , Lot si familia lui crutata , dar, tot cu o conditie ne negociabila. Conditie nerespectata de sotia lui. Rezultatul……….s-a aplicat decizia vala bila pt oras !!! Concluzia : Cunoaste pana in esenta Legile lui Dumnezeu, respecta-le si foloseste-te de ele dar nu incerca sa le negociezi . Se vor aplica chiar si atunci cand faci bine !!!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s