Călătoria Eroului – Dialog cu Dumnezeu

Putem să renegociem şi legămintele noastre foarte vechi cu Dumnezeu – la urma urmei, de ce ar trebui să acceptăm un pact care a fost făcut în numele nostru, de către strămoşii noştri? În Vechiul Testament sunt multe exemple de renegociere a contractelor cu Dumnezeu, în povestea Sodomei şi Gomorei, de exemplu, Dumnezeu i-a spus lui Avram: „Voi distruge aceste două oraşe, deoarece oamenii nu se mai merg pe calea Mea”. Avram L-a întrebat pe Dumnezeu: „Dacă aş găsi 50 de oameni credincioşi, vei cruţa aceste oraşe?” Dumnezeu a spus: „Da.” Avram s-a întors la Dumnezeu şi i-a spus, „Ce se întâmplă dacă pot găsi doar 45 de credincioşi?” Dumnezeu a spus: „Da. Voi cruţa oraşele.” Apoi, Avram a întrebat: „Dacă aş găsi doar zece oameni credincioşi?” Şi Dumnezeu a fost de acord din nou că va cruţa oraşele. Acesta a fost finalul negocierilor lui Avram.
Dialog cu Dumnezeu
Când îngerii au mers la Sodoma, au găsit doar un credincios, pe Lot, şi l-au avertizat să-şi ia familia şi să plece, înainte ca oraşul să fie distrus. Nu ştim niciodată care ar fi fost finalul, dacă Avram I-ar fi cerut lui Dumnezeu să ierte oraşele, în cazul în care ar fi găsit un singur credincios. În renegocierea contractului, Avram l-ar fi putut spune lui Dumnezeu, „Cruţă poporul meu, deoarece eu sunt cel credincios.”.
Vom iniția acest dialog cu Dumnezeu, pentru a descoperi dacă acel contract ancestral de a fi alungaţi din Eden şi condamnaţi la o viaţă de ruşine şi suferinţă există în voi – şi cum s-ar putea transforma el în ceva diferit. Îl vom întreba pe Dumnezeu: „Ce s-a petrecut atunci, demult?”, „Ce a făcut Eva?”, „Cine a fost şarpele?” „Ce a făcut Adam?” „Ce parte din mine trăieşte în ruşine?” „Unde locuieşte în mine, suferinţa?” şi „Te văd peste tot unde privesc, Te simt în fiecare celulă a corpului meu; vrei să mergi alături de mine?”.
Acum că v-aţi renegociat contractul sufletului, acest nou legământ îi va garanta Sinelui vostru vindecat, siguranţa de care are nevoie pentru a vă întâlni în următorul spaţiu.
„Să reparăm trecutul și să vindecăm viitorul, prin recuperarea sufletului” – Alberto Villoldo – PhD

Pentru programări puteți suna la numărul de telefon 0724 511 176 sau trimite un e-mail pe adresa: radufatulescu@yahoo.ro.

Investiția este sub formă de donație la latitudinea clientului, pentru terapiile desfășurate la cabinet.

Radu-Mihai Fătulescu – Maestru Reiki și Terapeut Psihologie Energetică, Șamanism, Theta Healing, Radiestezie și Inforenergetică

Anunțuri

2 răspunsuri la „Călătoria Eroului – Dialog cu Dumnezeu

  1. Negocierea si/sau renegocierea cu Dumnezeu nu poate fi afirmata ca posibilitate pe baza unui singur fapt din Biblie ; si acela prezentat trunchiat. In realitate nu exista negociere. Legea, regula, decizia luata de Dumnezeu nu se schimba , ea se aplica intr-un mod sau altul dar demonstrand , printre altele ca asa cum a hotarat asa se intampla. chiar daca aparent un anumit efect a fost ocolit. Orasul a fost distrus , Lot si familia lui crutata , dar, tot cu o conditie ne negociabila. Conditie nerespectata de sotia lui. Rezultatul……….s-a aplicat decizia vala bila pt oras !!! Concluzia : Cunoaste pana in esenta Legile lui Dumnezeu, respecta-le si foloseste-te de ele dar nu incerca sa le negociezi . Se vor aplica chiar si atunci cand faci bine !!!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s