Călătoria Eroului – Reintegrarea părților de suflet pierdute

În timp ce lucram cu Lisa, am vizitat Spaţiul Graţiei, înainte de a mă întoarce în Spaţiul Traumelor – o practică obişnuită pentru cineva care, ca în cazul Lisei, a suferit o mare traumă. Ştiam că avea nevoie de un mare curaj pentru a putea depăşi o situaţie foarte dificilă şi că, într-un astfel de caz, era important să vizităm de mai multe ori Spaţiul Graţiei şi să asigurăm partea pierdută a sufletului ei, că Lisa era gata să o primească. Dacă şi-ar fi readus partea vulnerabilă de suflet, fără a crea, în prealabil, un mediu sigur şi blând, aceasta s-ar fi întors imediat înapoi, pentru că Lisa nu putea să o primească şi să o integreze în lumea ei. Aşa cum se vede din povestea Lisei, ceea ce întâlniţi în Lumea de Jos poate fi foarte tulburător.
recuperarea-sufletului
În cadrul cursurilor de la Societatea Celor Patru Vânturi, unde eu pregătesc studenţi pentru a practica vindecarea prin recuperarea părţilor pierdute ale sufletului, insist ca ei să stăpânească foarte bine această tehnică, înainte de a o pune în practică. Este foarte important să menţii o mare integritate şi concen trare, atunci când îţi recuperezi o parte pierdută din suflet şi, cu atât mai mult, când o faci pentru o altă persoană, deoarece este un proces delicat, care necesită un mare discernământ. Vă puteţi imagina cât de greu îi este unui lup să aducă, de la mare distanţă, un iepuraş pentru un membru rănit al haitei sale, cărându-1 în gură fără să-1 mănânce? În mod similar, o parte a sufletului este o energie delicată, care i-ar putea tenta pe vindecători să o folosească în scopul propriei vindecări, în loc de a vindeca pe altcineva. Un îndrumător nevindecat poate să-şi proiecteze umbra asupra persoanei pe care ar trebui să o vindece.
Amintiţi-vă că, atunci când intrăm în Spaţiul Graţiei pentru a regăsi o parte pierdută a sufletului, va fi necesar să comunicăm cu acea parte a sufletului şi să o protejăm. Simpla descoperire a unei traume originare nu va aduce starea de graţie şi nici nu va renegocia un contract al sufletului – este necesar să vă recuperaţi partea pierdută şi să aduceţi energia şi resursele ei emoţionale în propriile voastre chakre, astfel încât ele să vă poată reinforma sistemul neurofiziologic şi creierul. Doar aceasta vă va permite să experimentaţi din nou stări de graţie şi siguranţă.
După ce aţi vizitat Spaţiul Graţiei, nu trebuie să vă aşteptaţi ca imediat totul să fie bine şi că o să trăiţi în bucurie şi graţie, tot restul vieţii. Starea de graţie este, de fapt, călătoria eroului care începe în acest spaţiu şi se extinde la nivel energetic, atunci când absorbiţi părţile pierdute ale sufletului, prin sistemul vostru de chakre. Din fericire, partea pierdută a sufletului vă va instrui şi vă va ghida ca să vă îndepliniţi sarcinile necesare pentru a o primi cu bine acasă.
„Să reparăm trecutul și să vindecăm viitorul, prin recuperarea sufletului” – Alberto Villoldo – PhD

Alte tehnici similare, și chiar cele mai simple, eficiente, rapide și durabile, conform numeroaselor studii: EFT, EFT Matrix Reimprinting, sau Theta Healing.

Pentru detalii vă recomand să citiți și articolul: Cum decurge prima ședință de terapie.

Pentru programări puteți suna la numărul de telefon 0724 511 176 sau trimite un e-mail pe adresa: radufatulescu@yahoo.ro. Cabinetul este în zona Piața Unirii.

Contribuția este sub formă de donație la latitudinea clientului, pentru terapiile desfășurate la cabinet. Cabinetul se află în zona Piața Națiunilor Unite (lângă Piața Unirii).

Radu Fătulescu – Practicant Theta Healing, Radiestezie, Inforenergetică, EFT, Șamanism, Maestru Reiki, Facilitator Star Magic, Inițiat în Ordinul lui Melchizedek și în Ordinul Protectorilor Pământului

 

Reclame

2 răspunsuri la „Călătoria Eroului – Reintegrarea părților de suflet pierdute

  1. Pingback: Călătoria Eroului – Reintegrarea părților de suflet pierdute – detoatepentrutoti2016·

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s