Mitul și limitările energiilor negative și al eliminării acestora

Cele mai multe metode bioterapeutice și spirituale, precum și marea majoritate a terapeuților,  se limitează în procesul curățării energetice la eliminarea energiilor negative din conștient și din corpul fizic. În realitate situația este mult mai complexă. În primul rând este mai corect să numim aceste energii „de vibrație joasă” decât negative. În al doilea rând ele nu trebuiesc toate eliminate, ci trebuie să le creștem vibrația, să le transformăm din negativ în pozitiv, prin modificarea percepției asupra cauzelor acestora și prin conștientizarea și rezolvarea lecțiilor pe care ele le au de transmis. Pe lângă aceste energii, mai trebuiesc echilibrate și energiile orizontale și verticale, emisferele cerebrale, energiile masculine și feminine, iar energiile grele și rapide trebuiesc convertite în energii ușoare. Trebuiesc de asemenea luate în considerare și blocajele, temerile, sentimentele de neiertare, de vinovăție, de lipsă de încredere în sine, etc.

sigilii energetice

Noi suntem ca niște calculatoare care funcționăm pe baza unor programe, majoritatea și cele mai puternice dintre acestea ne-au fost instalate în copilărie, în special în intervalul 1-3 ani, 4 – 7 ani, în stare embrionară, în perioada dintre vieți, în vieți anterioare, și până înapoi la momentul inițial al creației Spiritului, de către părinți, rude, strămoși sau profesori. Multe dintre ele ne sunt necunoscute, total sau parțial, deoarece ele se află stocate în subconștient ori în inconștient. Ca să trăim și să funcționăm avem nevoie de energie, fie că numim această energie Chi, Ki, Prana, Duhul Sfânt, Lumină ori Iubire necondiționată. De fapt, conform ultimilor descoperiri ale fizicii cuantice, nu există materie, ci numai energie. Totul este energie, noi suntem energie, totul este legat, interconectat, totul este unul, și unul este tot. Ceea ce noi percepem sau numim ca fiind materie, este de fapt tot energie, de mare densitate. Această energie este de o vibrație foarte mare, iar dacă noi am prelua-o așa cum a fost creată de sursă, ne-am dezintegra, la fel cum o centrală electrică produce energie la o putere de zeci de mii de Wați, dar pentru ca noi să o putem folosi în casele și la aparatele noastre fără a le arde, este nevoie de transformatoare.

Tot astfel, în rețeaua energetică a Pământului, precum și în propria noastră rețea, există niște limitatoare de energie, așa numitele sigilii energetice, care nu ne permit accesul decât la o mică parte din această energie infinită, atât cât putem noi suporta în concordanță cu nivelul nostru de evoluție din acest moment. Este ceva similar cu mașinile care au limitatoare electronice de viteză, să spunem la 200 KM/h. Aceste limitatoare sunt plasate în chakrele noastre, care nu sunt șapte, așa cum se consideră de către cei mai mulți, ci 12 sau 15. Același lucru este valabil și pentru cele 12 sau 15 spirale ale ADN-ului nostru din care noi avem activate după unii doar două, după alții trei, sau trei și jumătate, făcând referire la faptul că chakra inimii este de obicei doar pe jumătate deschisă sau activată. Pentru a activa mai multe chakre și spirale ADN este nevoie de o pregătire prealabilă, altfel am putea înnebuni, ne-am putea îmbolnăvi sau chiar am muri.

Pentru programări puteți suna la numărul de telefon 0724 511 176 sau trimite un e-mail pe adresa: radufatulescu@yahoo.ro.

Investiția este sub formă de donație la latitudinea clientului, pentru terapiile desfășurate la cabinet.

Radu-Mihai Fătulescu – Maestru Reiki și Terapeut Psihologie Energetică, Șamanism, Theta Healing, Radiestezie și Inforenergetică

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s