Ce sunt atacurile energetice și cum putem să ne protejăm

Atacurile energetice reprezintă gânduri de vibrație joasă îndreptate asupra unei persoane. Acestea pot fi efectuate în mai multe moduri, conștient, subconștient, folosind anumite tehnici, sau nu. Este suficient ca șeful nostru să ne enerveze, de exemplu, și noi să ne dorim să se îmbolnăvească sau să sufere un accident, pentru ca atacul energetic să se producă. De asemenea, intensitatea și periculozitatea acestor atacuri mai depinde și de gradul de apropiere dintre agresor și victimă: părinte, copil, bunic/ă, frate, soră, rudă, soț/soție etc., puterea energetică și cunoașterea celui/celor care atacă, numărul atacatorilor etc.

atac energetic

Prima măsură pe care trebuie să o luăm pentru a ne proteja este să ne facem o Curățare profundă, reîncărcare și reconectare energetică, pentru a ne asigura că nu atragem, cerem, sau provocăm chiar noi aceste atacuri, prin gândurile, acțiunile și sentimentele de joasă vibrație pe care le producem, conștient, subconștient sau inconștient, conform Legii Rezonanței Oculte din al Șaselea Plan al Creației. Prin ridicarea vibrației noastre, nu vom mai emite energii de vibrație joasă, astfel încât nici nu le vom atrage, sau acestea nu ne pot atinge. Ne vom întări de asemenea aurele tuturor corpurile energetice, și vom astupa eventualele fisuri din acestea.

Este bine să îndepărtăm de asemenea urmele tuturor atacurilor energetice din trecut, de pe toate nivelurile, corpurile, chakrele și perioadele, atât acelor comise împotriva noastră, cât și celor comise de noi împotriva altor persoane, ființe, obiecte sau locuri. Aceasta se face prin conștientizare, iertare, lumină sau iubire necondiționată.

Printre formele de atac energetic deosebit de periculoase, în afara celor executate între persoane cu grad apropiat de rudenie, se numără celor efectuate împotriva persoanelor publice: artiști, sportivi sau politicieni. Să ne imaginăm faptul că o cântăreață la început de carieră participă la un concurs televizat, sau scoate un album muzical. Atunci foarte multe femei care o vor privi o vor invidia și vor trimite asupra ei gânduri de joasă vibrație, prin gânduri de genul: „Uite-o și pe târfa asta, uite cum se prostituează în public, e o nesimțită parvenită fără scrupul, m-aș bucura dacă i s-ar întâmpla ceva rău, așa cum merită!”. Aceste atacuri sunt deosebit de periculoase, deoarece sunt executate simultan de un număr mare de persoane, iar protecția făcută în acest caz trebuie să fie și ea una specială, pentru a preveni stările de oboseală cronică, de depresie, de anxietate, sau chiar bolile și accidentele.

Pentru programări puteți suna la numărul de telefon 0724 511 176 sau trimite un e-mail pe adresa: radufatulescu@yahoo.ro.

Contribuția este sub formă de donație la latitudinea clientului, pentru terapiile desfășurate la cabinet. Cabinetul este sitat în zona Piața Națiunilor Unite (lângă Piața Unirii), București.

Radu Fătulescu – Practicant Theta Healing, Radiestezie, Inforenergetică, EFT, Șamanism, Maestru Reiki, Facilitator Star Magic, Inițiat în Ordinul lui Melchizedec și Ordinul Protectorilor Pământului

Reclame

2 răspunsuri la „Ce sunt atacurile energetice și cum putem să ne protejăm

  1. Eu locuiesc cu o persoana demonica ,imi este din ce in ce mai greu sa ma apar ,pur si simplu am ajuns la disperare din cauza atacurilor care m-i le trimite . Lupta cu demonii de linga noi e foarte grea

    Apreciază

  2. Cei care-și dau cu presupuși ,observ ca nu știu nimic despre aceste atacuri.Se băga ca musca’n lapte să se dea rotunzi.Sanț în stare subîntindă Prostia la nivel de carte.Bs,zevzecilor ,să poți face așa ceva trebuie în primul rând să fi ales de divinitate.Să conștientizezi ca poți face așa ceva și pentru fiecare intervenție trebuie prin sfântă treime să ceri aprobare.Aceste lucrurisși aceste tehnici pe care viitorul le vaaplica extinctiv tțin de aflarea celor nouă dimensiuni care are ca termen final anul 8000.Acum când „deștepți” „academicieni și titrați lui peste” nu știu decât de lungime,lățime,înălțime sanț în comună primitivă a științei și de aceia divinitatea alege și da puteri unora.E adevărat sanț putini,foarte putini ,sant la ora actuală doar trei pe pământ unu în America,unu în China și unu în Europa.Acum ca știți cu ce se mănâncă psihotronici,nu va zic mai multe să nu se trezească deșteptăciunea în voi.La bună vedere „ipotenților psihotronici”.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s