Călătoria Eroului – Cuțitul vindecător al Laurei

Laura era directoare de programe universitare şi s-a trezit implicată într-un păienjeniş de intrigi politice. Ea a venit la mine, căutând o altfel de abordare a vindecării. În timpul călătoriei pe care am desfăşurat-o împreună, am descoperit un cuţit auriu, care se afla pe o masă din spaţiul Comorilor. Am adus simbolul înapoi cu mine şi i l-am indus energetic la nivelul chakrei a treia – acesta fiind modul tradiţional în care se face „cadoul” esenţei unei părţi din suflet, a unei unelte sau a unui animal de putere, (într-un articol viitor vom discuta mai detaliat despre animalul de putere). Apoi i-am sugerat să găsească un cuţit de ceremonial, iar ea a găsit unul frumos, cu turcoaze încrustate pe mâner şi 1-a purtat cu ea, în răstimpul următoarelor şase luni.
cutit
În timpul meditaţiilor, folosea acest cuţit pentru a tăia legăturile cu unele relaţii toxice, cu intrigile de la locul de muncă şi cu restricţiile pe care şi le impusese singură. Am rugat-o să treacă, încet şi conştient, cuţitul peste corpul său, pentru a tăia în mod simbolic cordoanele de energii perturbatoare care o limitau. Am dorit ca ea însăşi să se dezlege de acele corzi cu care se legase de trecut şi de relaţiile care o sufocau. Aceste meditaţii au învăţat-o „să-şi ascută tăişul”, astfel încât să-şi ascută puterea de discernământ, pentru a lua cele mai bune decizii. în acelaşi timp, am învăţat-o să nu-şi folosească discernământul ca pe o armă împotriva celorlalţi, şi să fie atentă la modul în care îşi utilizează propriile puteri.
De asemenea, am adus înapoi un păianjen, ca animal de putere pentru Laura, pe care i l-am proiectat la nivelul chakrei a doua – dar nici eu şi nici Laura nu am înţeles semnificaţia acestei creaturi. Ceea ce nu ştiam atunci era faptul că Laura suferea de o boală gravă la plămâni, numită sarcoidoză, şi care nu răspundea la tratament. Doctorul ei a sfătuit-o să facă un transplant de plămân, dar aceasta o înspăimânta nu doar din cauza complexităţii operaţiei, ci şi pentru că era singurul părinte a unor gemene în vârsta de şapte ani.
Cu câţiva ani în urmă, Laura fusese muşcată de mâna stângă de un păianjen veninos. Mâna i s-a umflat şi muşcătura s-a umplut cu puroi, dar, după ce s-a vindecat, nu s-a mai gândit niciodată la acea întâmplare. Deşi înainte nu a făcut nici o conexiune cu boala de plămân, acum a realizat că aceasta a apărut după muşcătură, când ea s-a îmbolnăvit grav. După ce a meditat asupra animalului ei de putere, Laura a conştientizat relaţia dintre muşcătura de păianjen şi „pânzele” de intrigi în care era prinsă la serviciu. în momentul în care a început să se elibereze de toate situaţiile încâlcite din viaţa ei, sistemul ei imunitar a fost capabil să elimine otrava care i-a produs boala. Mai târziu, animalul ei de putere a învăţat-o că totul poate fi prins într-o pânză de păianjen – cu excepţia păianjenului însuşi. Funcţiile plămânului Laurei au revenit la normal, iar ea fost capabilă să călătorească cu mine în Peru, într-una dintre cele patru expediţii anuale, şi chiar să stea la o altitudine de 5.000 de metri,
fără nici o problemă. De asemenea, vindecarea fizică a stimulat în ea o mare evoluţie emoţională şi spirituală.
„Să reparăm trecutul și să vindecăm viitorul, prin recuperarea sufletului” – Alberto Villoldo – PhD
Vă recomand să citiți și articolul: Cum decurge prima ședință de terapie.

Pentru programări puteți suna la numărul de telefon 0724 511 176 sau trimite un e-mail pe adresa: radufatulescu@yahoo.ro.

Contribuția este sub formă de donație la latitudinea clientului, pentru terapiile desfășurate la cabinet. Cabinetul este situat în București, zona Piața Națiunilor Unite (lângă Piața Unirii).

Radu Fătulescu – Practicant Theta Healing, Radiestezie, Inforenergetică, EFT, Șamanism, Maestru Reiki, Facilitator Star Magic, Inițiat în Ordinul lui Melchizedec și Ordinul Protectorilor Pământului

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s