Călătoria Eroului – Cuțitul vindecător al Laurei

Laura era directoare de programe universitare şi s-a trezit implicată într-un păienjeniş de intrigi politice. Ea a venit la mine, căutând o altfel de abordare a vindecării. În timpul călătoriei pe care am desfăşurat-o împreună, am descoperit un cuţit auriu, care se afla pe o masă din spaţiul Comorilor. Am adus simbolul înapoi cu mine şi i l-am indus energetic la nivelul chakrei a treia – acesta fiind modul tradiţional în care se face „cadoul” esenţei unei părţi din suflet, a unei unelte sau a unui animal de putere, (într-un articol viitor vom discuta mai detaliat despre animalul de putere). Apoi, i-am sugerat să găsească un cuţit de ceremonial, iar ea a găsit unul frumos, cu turcoaze încrustate pe mâner şi 1-a purtat cu ea, în răstimpul următoarelor şase luni.
cutit
În timpul meditaţiilor, folosea acest cuţit pentru a tăia legăturile cu unele relaţii toxice, cu intrigile de la locul de muncă şi cu restricţiile pe care şi le impusese singură. Am rugat-o să treacă, încet şi conştient, cuţitul peste corpul său, pentru a tăia în mod simbolic cordoanele de energii perturbatoare care o limitau. Am dorit ca ea însăşi să se dezlege de acele corzi cu care se legase de trecut şi de relaţiile care o sufocau. Aceste meditaţii au învăţat-o „să-şi ascută tăişul”, astfel încât să-şi ascută puterea de discernământ, pentru a lua cele mai bune decizii. în acelaşi timp, am învăţat-o să nu-şi folosească discernământul ca pe o armă împotriva celorlalţi, şi să fie atentă la modul în care îşi utilizează propriile puteri.
De asemenea, am adus înapoi un păianjen, ca animal de putere pentru Laura, pe care i l-am proiectat la nivelul chakrei a doua – dar nici eu şi nici Laura nu am înţeles semnificaţia acestei creaturi. Ceea ce nu ştiam atunci era faptul că Laura suferea de o boală gravă la plămâni, numită sarcoidoză, şi care nu răspundea la tratament. Doctorul ei a sfătuit-o să facă un transplant de plămân, dar aceasta o înspăimânta nu doar din cauza complexităţii operaţiei, ci şi pentru că era singurul părinte a unor gemene în vârsta de şapte ani.
Cu câţiva ani în urmă, Laura fusese muşcată de mâna stângă de un păianjen veninos. Mâna i s-a umflat şi muşcătura s-a umplut cu puroi, dar, după ce s-a vindecat, nu s-a mai gândit niciodată la acea întâmplare. Deşi înainte nu a făcut nici o conexiune cu boala de plămân, acum a realizat că aceasta a apărut după muşcătură, când ea s-a îmbolnăvit grav. După ce a meditat asupra animalului ei de putere, Laura a conştientizat relaţia dintre muşcătura de păianjen şi „pânzele” de intrigi în care era prinsă la serviciu. în momentul în care a început să se elibereze de toate situaţiile încâlcite din viaţa ei, sistemul ei imunitar a fost capabil să elimine otrava care i-a produs boala. Mai târziu, animalul ei de putere a învăţat-o că totul poate fi prins într-o pânză de păianjen – cu excepţia păianjenului însuşi. Funcţiile plămânului Laurei au revenit la normal, iar ea fost capabilă să călătorească cu mine în Peru, într-una dintre cele patru expediţii anuale, şi chiar să stea la o altitudine de 5.000 de metri,
fără nici o problemă. De asemenea, vindecarea fizică a stimulat în ea o mare evoluţie emoţională şi spirituală.
„Să reparăm trecutul și să vindecăm viitorul, prin recuperarea sufletului” – Alberto Villoldo – PhD

Pentru programări puteți suna la numărul de telefon 0724 511 176 sau trimite un e-mail pe adresa: radufatulescu@yahoo.ro.

Investiția este sub formă de donație la latitudinea clientului, pentru terapiile desfășurate la cabinet.

Radu-Mihai Fătulescu – Maestru Reiki și Terapeut Psihologie Energetică, Șamanism, Theta Healing, Radiestezie și Inforenergetică

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s