Dobândirea animalului de putere – Folosirea instinctului nostru animal

Recuperarea animalului de putere este elementul final în călătoria noastră către Lumea de Jos. La finalul călătoriei, vom chema un animal de putere, care să vă însoţească înapoi. Adesea, acesta va fi unul la care nu v-aţi fi aşteptat, poate fi ceva simplu, o omidă sau o rândunică, sau un crocodil. Oricare ar fi animalul, îmbrăţişaţi-l, luaţii cu voi şi integraţi-i darurile. Învăţaţi cum să vă mişcaţi prin lume cu această energie.
Animal de Putere
Câteodată, veţi recupera un animal de putere care nu vă place – probabil, un şarpe. Amintiţi-vă că el reprezintă o parte instinctuală a voastră, de la care e posibil să fi fost deconectaţi, şi chiar să vi se pară dezagreabilă. Multor oameni nu le plac şerpii, dar un animal putere ca şarpele poate să vă înveţe cum să vă mişcaţi sinuos prin viaţă şi să simţiţi mediul înconjurător, cu toată fiinţa voastră. Trebuie să acceptaţi animalul de putere care vine către voi, cu condiţia să nu fie o insectă. (întrucât insectele sunt asociate cu Lumea de Jos, este cel mai bine să nu le scoateţi din habitatul lor spiritual.)
A lucra cu un animal de putere este un proces instinctual legat de cine veţi deveni, nu de cine vă spune mintea voastră că aţi dori să fiţi. Recuperarea unui animal de putere vă va conecta cu starea voastră naturală, nealterată – întrucât fără aceste resurse, e uşor să supraintelectualizaţi procesul călătoriei. Animalul vostru vă va împământa în Sinele vostru instinctual, iar voi veţi putea întrupa învăţăturile sale, comunicând cu el şi învăţându-i ritmurile, mişcările şi modul în care percepe lumea.
De exemplu, dacă descoperiţi că un linx este animalul vostru de putere, s-ar putea să vă treziţi dimineaţa şi să vă întindeţi ca o pisică, să regăsiţi graţia mersului de felină, să vedeţi viaţa prin ochii ei şi simţiţi lumea prim simţurile ei. Exerciţiile fizice pot să vă ajute să întrupaţi esenţa animalului vostru de putere. De exemplu, când daţi mâna cu cineva, puteţi să o faceţi la fel de dinamic precum ar face-o un jaguar, transmiţând putere şi fermitate; sau puteţi vedea lumea prin ochii unui şoricel, câte o mică bucăţică, o dată. întrupând animalul vostru de putere, veţi învăţa cum să vă bazaţi mai mult pe instincte ca îndrumători, mai degrabă decât pe mintea raţională. Instinctele voastre animale vor proteja, de asemenea, acea parte a sufletului vostru care s-a întors acasă.
„Să reparăm trecutul și să vindecăm viitorul, prin recuperarea sufletului” – Alberto Villoldo – PhD
Vă recomand să citiți și articolul: Cum decurge prima ședință de terapie.

Pentru programări puteți suna la numărul de telefon 0724 511 176 sau trimite un e-mail pe adresa: radufatulescu@yahoo.ro.

Contribuția este sub formă de donație la latitudinea clientului, pentru terapiile desfășurate la cabinet. Cabinetul este situat în București, zona Piața Națiunilor Unite (lângă Piața Unirii).

Radu Fătulescu – Practicant Theta Healing, Radiestezie, Inforenergetică, EFT, Șamanism, Maestru Reiki, Facilitator Star Magic, Inițiat în Ordinul lui Melchizedec și Ordinul Protectorilor Pământului

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s