Șamanul care aduce ploaia: Nicio urmă, nicio umbră, niciun ego

Poporul Laika ne spune: „Când putem merge pe zăpadă fără a lăsa nicio urmă de paşi şi când nu aruncăm nici o umbră în spatele nostru, doar atunci nu deranjăm pulsaţia timpului.” A merge pe zăpadă fără să lăsăm nicio urmă, înseamnă că păşim atât de uşor, încât nu se vadă nici o urmă că am trecut pe acolo, în timp ce dacă nu proiectăm nicio umbră, înseamnă că nu ne proiectăm Sinele rănit asupra altora – deci nu vom simţi atracţie sau repulsie faţă de cineva, doar pentru că ei ne amintesc de mama noastră sau de fiinţa iubită. Strălucim ca un soare care nu proiectează nicio umbră.
Șaman
Aceasta este modalitatea în care trebuie să călătorim în direcţia destinului nostru, deoarece, dacă deranjăm pulsaţia timpului, va apărea imediat o repercusiune. Grecii ar fi spus că „le mâniem pe cele trei zeiţe ale sorţii”, în timp ce hinduşii ar spune că „am căzut sub incidenţa karmei”. Astfel că, atunci când călătorim către împlinirea destinului nostru, nu putem lăsa urme şi nu ne putem impune voinţa. Pentru a păşi delicat, trebuie să ne dizolvăm Sinele eliberân-du-ne de capriciile ego-ului. Este
necesar să renunţăm la „Eu” şi să devenim una cu Spiritul Divin.
Odată, eu şi mentorul meu incaş ne plimbam prin Altiplano – o regiune înaltă şi aridă din Anzi. Am ajuns la un sat în care nu mai plouase de mai multe luni, iar rezervele de apă erau pe sfârşite. Dat fiind că acest bărbat era un Laika renumit, sătenii l-au implorat să cheme ploaia. El a intrat într-o colibă şi s-a rugat, a postit şi a meditat timp de patru zile. Când a ieşit, l-am întrebat: „Ce ai de gând să faci?”, iar el mi-a răspuns: „O să mă rog ploaie”. Nu am înţeles şi, crezând că avem o problemă de limbaj, l-am întrebat: „Vrei să spui că te vei ruga pentru ploaie?”. „Nu”, a răspuns el, „Mă voi ruga ploaie.”. Aceeaşi idee poate fi găsită în cartea „Efectul Isaia”, de Gregg Braden. El a mers pe vârful muntelui – acolo unde o stâncă se ridica deasupra unei prăpăstii de o mie de metri adâncime, în fundul căreia curgea un râu – şi a început să mediteze. Atunci când s-a întors, patru ore mai târziu, se auzeau tunete puternice pe cer şi, odată cu fulgerele, a venit şi ploaia.
Toată lumea din sat era încântată, deoarece ploaia era salvarea lor. Au venit alergând la el şi i-au spus: „Mulţumim! Ai chemat ploaia!” Iar el a răspuns: „Nu, a
plouat!”. În sfârşit am înţeles ce voia să spună. El a ieşit din ecuaţie! El s-a rugat şi a plouat, dar el nu s-a rugat pentru ploaie. Nu s-a rugat la nimeni ca să plouă; nu exista „altcineva”. El devenise una cu Spiritul. Exista doar Spiritul care se ruga – şi a plouat. Aşa trebuie să facem şi noi. Ne rugăm vindecare, iar atunci când vindecarea se produce, suntem la fel de surprinşi ca şi ceilalţi, pentru că a acţionat voinţa Spiritului şi nu a noastră. Când ne scoatem în afara ecuaţiei, când nu mai „facem” nimic, sau nu mai dorim un rezultat, atunci noi acţionăm ca Spiritul.
Această stare de dincolo de ego este cea care ne conduce la împlinirea destinului. Este necesar să renunţăm la ego, pentru că el este ataşat de un anumit rezultat. Nu putem să ne programăm inimile ca să plouă sau nu, ca cineva să fie vindecat sau nu, sau ca ceva să fie diferit de ceea ce se întâmplă chiar acum. Trebuie doar să fim una cu Spiritul şi să lăsăm să plouă. Odată ce acceptăm lumea, exact aşa cum este ea, putem influen ţa viitorul, prin faptul că mergem de-a lungul liniilor noastre de timp.
„Să reparăm trecutul și să vindecăm viitorul, prin recuperarea sufletului” – Alberto Villoldo – PhD

Pentru programări puteți suna la numărul de telefon 0724 511 176 sau trimite un e-mail pe adresa: radufatulescu@yahoo.ro.

Investiția este sub formă de donație la latitudinea clientului, pentru terapiile desfășurate la cabinet.

Radu-Mihai Fătulescu – Maestru Reiki și Terapeut Psihologie Energetică, Șamanism, Theta Healing, Radiestezie și Inforenergetică

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s