Noul destin al lui Steve

Steve era un savant de înaltă clasă, cu o carieră în ascensiune şi lucra cu Acceleratorul de particule al Universităţii Standford. Echipa lui investiga ce se întâmpla în nanosecunda a treia după big-bang. Ei doreau să determine dacă era suficientă materie în Univers, pentru ca acesta să-şi continue expansiunea în eternitate, sau dacă urma să înceapă să se contracte, într-un big-bang invers. Fără discuţie, era serviciul perfect pentru Steve. Atunci când l-am întâlnit, l-am întrebat: „Care este verdictul pentru Univers? Ne extindem? Care sunt prognozele?”. El mi-a răspuns: „Este bine pentru Univers, dar nu este la fel de bine pentru mine. Am fost
diagnosticat cu un tip de cancer foarte agresiv şi am făcut unele cercetări – 98 la sută dintre persoanele care au suferit de această boală au murit în maxim patru luni.”.
tunelul timpului
Prima soţie a lui Steve murise cu ceva timp în urmă, iar el avea două fiice pe care le creştea singur. Cu câteva luni înainte, el îşi întâlnise iubirea vieţii, dar acum a primit sentinţa de moarte. Dată fiind prognoza medicală, 98 la sută dintre liniile destinului lui Steve din tunelul momentului duceau la moarte, moarte şi iar moarte – însă doar doi la sută se aflau în afara tunelului, iar jumătate dintre acele direcţii prezentau posibilitatea unei boli foarte grave. Doar un mic procent de unu la sută din liniile destinului lui Steve se îndreptau către sănătate. Dar Steve avea foarte multe motive să trăiască, astfel încât a trebuit să descoperim acea fereastră de doi la sută pentru a găsi o stare viitoare vindecată, care ar fi putut începe să-1 influenţeze.
Steve şi cu mine am călătorit de-a lungul liniilor sale de timp şi am descoperit Sinele lui vindecat. Odată realizat acest lucru, Şinele său din viitor 1-a condus către vindecare… dar aceasta cerea ca să-şi schimbe întreaga viaţă. El trebuia să renunţe la cariera sa de succes, întrucât stresul de la serviciu aproape că-l omora. Trebuia să lase în urmă „bagajul” – adică, serviciul său de la Standford, cercetări superioare în domeniul fizicii, accelerarea particulelor nucleare, cursa nebună de a publica articole şi cărţi şi gloria realizărilor ştiinţifice. Trebuia să adopte un stil de viaţă caresă-i sprijine noul său destin vindecat.
Steve a îmbrăţişat această nouă linie a destinului aflată in afara tunelului momentum şi a aruncat 98 la sută din viaţa sa, pentru a păstra doar cele două procente esenţiale, care erau viaţa şi iubirea (un schimb deloc dezavantajos). El a devenit tăietor de lemne şi s-a mutat cu familia sa în Alaska. Şase luni mai târziu, l-am cununat.
„Să reparăm trecutul și să vindecăm viitorul, prin recuperarea sufletului” – Alberto Villoldo – PhD

 

Pentru programări puteți suna la numărul de telefon 0724 511 176 sau trimite un e-mail pe adresa: radufatulescu@yahoo.ro.

Investiția este sub formă de donație la latitudinea clientului, pentru terapiile desfășurate la cabinet.

Radu-Mihai Fătulescu – Maestru Reiki și Terapeut Psihologie Energetică, Șamanism, Theta Healing, Radiestezie și Inforenergetică

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s