Ce sunt vampirii energetici și cum trebuie să ne comportăm cu ei

Vampirii energetici sunt acele persoane care au încălcat legile Universului, ei sau părinții ori strămoșii lor, au făcut acte sau contracte, de cele mai multe ori inconștiente sau subconștiente, împotriva acestuia, din cauza programărilor la care au fost supuși din familie sau societate, iar atunci, acesta, pentru a proteja creația, i-a deconectat de la sursa de energie, lumină și iubire. Astfel, ei nemaiputând să-și ia energia necesară vieții direct de la sursă, de vibrație înaltă, sunt nevoiți să o ia de la alți oameni, de vibrație joasă. Pentru a face acest lucru ei trebuie să îi „hipnotizeze”, să îi păcălească, să se victimizeze, să îi laude, să se laude, să îi bată la cap sau să îi enerveze. Vampirul energetic își poate lua energia cel mai ușor de la persoanele cele mai apropiate: părinți, soț/soție, copii, rude, prieteni, sau de la persoanele mai slabe: bătrâni, copii ori bolnavi.

cearta intre parinti

Modul în care se comportă aceștia este de fapt un semnal disperat că au nevoie de iubire. Iubire care nu le-a fost acordată în copilărie, chiar dacă au avut tot ceea ce își doreau, hrană, confort, jucării, excursii, o educație ireproșabilă, poate prea ireproșabilă, adică ajustarea cu barda chiar mai periculoasă a persuasiunii, pentru a intra în niște calapoade sociale de sclavi mascați ai secolului XX-XXI. Dar ce ar fi dacă tocmai noi ne-am ales ca părintele nostru, sau copilul nostru să fie un astfel de vampir energetic, pentru a învăța lecțiile iubirii, compasiunii, smereniei, iertării sau răbdării?

Cum să ne protejăm? Prin auto-curățare, introspecție, evoluție, ridicare vibrațională, nedându-i acele portițe prin care să intre, sau acele corzi sau stringuri energetice negative de care să se agațe, prin conștientizarea, acceptarea și rezolvarea problemelor noastre psihice, emoționale, energetice, spirituale și karmice. Prin întărirea aurelor corpurilor energetice și astuparea spărturilor din ele.

Dacă cineva este la un moment dat este un vampir energetic, nu înseamnă că el a fost mereu așa, sau că așa va rămâne. O problemă nu poate fi rezolvată la nivelul la care a fost creată, ci la un nivel superior, așa cum spunea Einstein. Problema poate fi rezolvată cel mai ușor de către cei care au produs-o, sau care au transmis-o, poate fără chiar ca pe ei să îi fi afectat prin manifestarea efectelor. De cele mai multe ori aceste persoane sunt chiar părinții noștri. Este miraculos să constați cum un părinte, lucrând asupra lui pentru rezolvarea acestor probleme, se constată o îmbunătățire substanțială asupra copilului.

Instrumente practice pentru protecția împotriva vampirilor energetici și a altor agresori puteți găsi citind următoarele articole de pe acest blog:

Reprogramarea matricei noastre mentale și emoționale – Introducere

Reprogramarea matricei noastre mentale și emoționale – II

Identificarea cauzelor suferințelor și rezolvarea acestora – I

Iertarea de sine – Exercițiu practic pentru 30 de zile

Exercițiu pentru iertarea mamei, tatălui și altor persoane

Tot în acest sens vă recomand să citiți și articolul:

Cum decurge prima ședință de terapie

Pentru programări puteți suna la numărul de telefon 0724 511 176 sau trimite un e-mail pe adresa: radufatulescu@yahoo.ro.

Contribuția este sub formă de donație la latitudinea clientului, pentru terapiile desfășurate la cabinet. Cabinetul este situat în București, zona Piața Națiunilor Unite (lângă Piața Unirii).

Radu Fătulescu – Practicant Theta Healing, Radiestezie, Inforenergetică, EFT, Șamanism, Maestru Reiki, Facilitator Star Magic, Inițiat în Ordinul lui Melchizedec și Ordinul Protectorilor Pământului

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s