Călătoria Eroului: Navigând prin Lumea de Sus

Lumea de Sus este ceea ce psihiatrii numesc supraconştiinţă, un tărâm care este mai măreţ decât ego-ul nostru limitat, din existenţa de zi cu zi. Atunci când călătorim în Lumea de Sus, intrăm în supra-conştientul colectiv şi avem acces la destinul nostru personal, alături de cel al familiei, al localităţii sau al părţii din planeta Pământ pe care o administrăm – fie ea o grădină, o fermă, sau o suburbie a oraşului New York. Toate societăţile tradiţionale se referă la Lumea de Sus (şi la fel fac şi multe religii), dar fiecare are propria hartă care descrie acest loc. Creştinii vorbesc despre purgatoriu şi Paradis şi ne arată nivelele de purificare umană ce trebuie trecute, înainte de a intra în Paradis. În Tibet există hărţi vechi care arată planurile Bardo, locul în care sufletul îşi ispăşeşte greşelile, iar apoi se întoarce în Lumină, după greutăţi şi suferinţe. Poporul Laika ne spune despre un tărâm cu multele niveluri (nu diferit de modul de gândire tibetan), care este populat de sufletele colective ale mineralelor, plantelor şi animalelor, precum şi de cele ale strămoşilor. Fiecare dintre cele cinci planuri ale acestei lumi are o relaţie diferită cu timpul. Aceasta este o hartă pe care o vom urma îndeaproape, în acest capitol.
Paradis
Religia Laika, la fel ca multe alte religii, crede că după moarte, vom pluti în mod natural către unul dintre nivelele Lumii de Sus, în funcţie de modul în care ne-am trăit viaţa. Dacă sosim într-un stadiu nevindecat, de exemplu, suntem reţinuţi în zonele de jos, unde vom petrece o perioadă de purificare şi curăţare. Dacă trăim conştient, putem ajunge într-una dintre zonele superioare ale Lumii de Sus, unde nu există nici timp şi nici suferinţă… doar bucurie. Fiinţele pe care le întâlniţi în Lumea de Sus vă vor ura bun venit şi vă vor ghida pentru a vă găsi contractele sacre pe care le-aţi făcut înainte de naştere. Acestea sunt legăminte frumoase, pe care le-aţi ignorat sau pe care nu le-aţi recunoscut în timpul vieţii, din cauza că aţi fost scoşi de pe cale de ambiţii, traume sau de aşteptări referitoare la modul în care ar fi trebuit să vă trăiţi viaţa. În Lumea de Sus, vi se oferă oportunitatea de a vă întreba părinţii celeşti despre modul în care puteţi începe chiar atunci să trăiţi aceste contracte sacre, sau modul în care acestea vă pot conduce către cea mai mare împlinire a voastră.
Toate etapele prin care aţi trecut până acum în această călătoriei au fost o pregătire pentru această etapă: am folosit procesul de recuperare a sufletului, pentru a vă vindeca trecutul şi a regăsi starea de graţie; am explorat liniile de timp, pentru a descoperi tiparele toxice care v-au ţinut în interiorul tunelului momentum al relaţiilor de iubire, putere, sănătate şi carieră. V-aţi sacrificat vacile sacre, pentru a vă elibera de credinţele limitatoare. Aceste tehnici de vindecare v-au pregătit pentru călătoria în Lumea de Sus şi vă vor permite să ajungeţi acolo vindecaţi, liberi de a vă explora posibilităţile liniilor destinului, care se află în afara tunelului momentum.
„Să reparăm trecutul și să vindecăm viitorul, prin recuperarea sufletului” – Alberto Villoldo – PhD

Pentru programări puteți suna la numărul de telefon 0724 511 176 sau trimite un e-mail pe adresa: radufatulescu@yahoo.ro.

Investiția este sub formă de donație la latitudinea clientului, pentru terapiile desfășurate la cabinet.

Radu-Mihai Fătulescu – Maestru Reiki și Terapeut Psihologie Energetică, Șamanism, Theta Healing, Radiestezie și Inforenergetică

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s