Călătoria Eroului: Navigând prin Lumea de Sus

Lumea de Sus este ceea ce psihiatrii numesc supraconştiinţă, un tărâm care este mai măreţ decât ego-ul nostru limitat, din existenţa de zi cu zi. Atunci când călătorim în Lumea de Sus, intrăm în supra-conştientul colectiv şi avem acces la destinul nostru personal, alături de cel al familiei, al localităţii sau al părţii din planeta Pământ pe care o administrăm – fie ea o grădină, o fermă, sau o suburbie a oraşului New York. Toate societăţile tradiţionale se referă la Lumea de Sus (şi la fel fac şi multe religii), dar fiecare are propria hartă care descrie acest loc. Creştinii vorbesc despre purgatoriu şi Paradis şi ne arată nivelele de purificare umană ce trebuie trecute, înainte de a intra în Paradis. În Tibet există hărţi vechi care arată planurile Bardo, locul în care sufletul îşi ispăşeşte greşelile, iar apoi se întoarce în Lumină, după greutăţi şi suferinţe. Poporul Laika ne spune despre un tărâm cu multele niveluri (nu diferit de modul de gândire tibetan), care este populat de sufletele colective ale mineralelor, plantelor şi animalelor, precum şi de cele ale strămoşilor. Fiecare dintre cele cinci planuri ale acestei lumi are o relaţie diferită cu timpul. Aceasta este o hartă pe care o vom urma îndeaproape, în acest articol și în în următoarele.
Paradis
Religia Laika, la fel ca multe alte religii, crede că după moarte, vom pluti în mod natural către unul dintre nivelele Lumii de Sus, în funcţie de modul în care ne-am trăit viaţa. Dacă sosim într-un stadiu nevindecat, de exemplu, suntem reţinuţi în zonele de jos, unde vom petrece o perioadă de purificare şi curăţare. Dacă trăim conştient, putem ajunge într-una dintre zonele superioare ale Lumii de Sus, unde nu există nici timp şi nici suferinţă… ci doar bucurie. Fiinţele pe care le întâlniţi în Lumea de Sus vă vor ura bun venit şi vă vor ghida pentru a vă găsi contractele sacre pe care le-aţi făcut înainte de naştere. Acestea sunt legăminte frumoase, pe care le-aţi ignorat sau pe care nu le-aţi recunoscut în timpul vieţii, din cauza că aţi fost scoşi de pe cale de ambiţii, traume sau de aşteptări referitoare la modul în care ar fi trebuit să vă trăiţi viaţa. În Lumea de Sus, vi se oferă oportunitatea de a vă întreba părinţii celeşti despre modul în care puteţi începe chiar atunci să trăiţi aceste contracte sacre, sau modul în care acestea vă pot conduce către cea mai mare împlinire a voastră.
”Aici mai există și Teoria Arhonică. Iată cum îi prezintă Cobra pe „împricinaţi” : „Sunt fiinţe energetice non-umane. Ei nu sunt reptilieni. Puţini se manifestă fizic în corpurile fizice ale familiilor Nobilimii Negre din Italia, unii dintre politicieni şi de la Vatican.

Archonii sunt fiinţele INORGANICE care au fost create ca şi urmare a unei explozii energetice în galaxia noastră.

Principala lor caracteristică este intruziunea sau violarea graniţelor energetice.

Perspectiva asupra intruziunii archonice este clar descrisă de miturile gnostice. Yaldabaoth/YHVH, capul hoardelor archonice, „nu a respectat limita locului din care a venit”.
Evenimentul central în cosmologia gnostică este legat de „AEON SOPHIA”, o divinitate din Pleroma (Centrul Galaxiei).

Acest câmp energetic a fost emanat de centrul galaxiei pentru a crea sistemul tripartit Soare-Pământ-Marte. Dar în drumul său, plasma emanată a excitat materia într-un mod ciudat în zona constelaţiei Orion şi, încetul cu încetul, a luat naştere o formă de existenţă inorganică.

Această formă este numită ARCHONICĂ (din grecescul „archai” = „la început”), deoarece ei au fost formaţi înainte de apariţia sistemul nostru solar.

Archonii sunt creaturi „humanoide” cu compoziţie inorganică, existând în 2 stări (una „embrionică” şi cealaltă „draconică”) :

Prima stare, embrionică”, este cea care reprezintă subconştientul de grup archonic, aflat în stare de larvă.

A doua formă, draconică”, este o individualizare a acestui subconştient.
Gnosticii numesc acest eveniment „Crearea Archonilor” sau „Crearea Erorii”.

Cosmologia gnostică descrie şocul avut de Aeon Sophia la vederea acestei creaţii spontane, care reprezintă în esenţă doar imprimarea materiei stelare („dema”) cu un impuls ce o reorganizează într-o formă nouă.

Şocul o face pe Aeon Sophia să ascundă eroarea într-un val, pentru a nu fi „văzut” de Centrul Galaxiei/Pleroma.
În momentul în care Yaldabaoth ia naştere, el vede un câmp extins de energie (eroarea energetică) care simte că îi aparţine cumva şi declară în scurt timp : „Eu sunt Dumnezeu, şi nu este nimic şi nimeni mai presus de mine”.

Aceasta este principala eroare a mentalităţii archonice, de a confunda puterea de a crea ceva cu observarea puterii care creează.

Mai mult, Yaldabaoth observă crearea Soarelui nostru în Nebuloasa Orion şi crede greşit că el este „creatorul. Asumându-şi rolul arogant de zeitate solară, el crede aceasta, datorită caracteristicii archonilor de a fi orbi faţă de lumină sau orice energie exterioară propriei lor energii, că este singurul dumnezeu din univers.

Gnosticii îl identifică pe Yaldabaoth cu Yehova/Yahwe din Vechiul Testament, o zeitate ce suferă exact de acest complex al aroganţei.

Datorită traiectoriei energetice a Aeon Sophiei, câmpul energetic archonic este legat de crearea sistemului nostru solar. De aici şi influenţa lor în această regiune.

În timp ce fiinţele embrionice se află în stare de larve energetice, conducătorii/individualizările subconştientului colectiv sunt agresivi, teritoriali şi posedă puteri demonice.

În general, archonilor le lipseşte „ennoia”, puterea Intenţiei.

Ei pot dori, dar nu au energie să dorească. Dacă doresc crearea a ceva, sunt dependenţi de energia/lumina cuiva exterior energiei lor.

Din această cauză, ei sunt incomparabil mai puţini puternici ca oamenii sau fiinţele create natural de emanaţiile Pleromei. Învăţăturile gnostice afirmă constant că Archonii sunt imitatori care nu pot produce nimic original.

Lordul Archon este numit „anti-mimon pneuma” sau „spirit fake” („pseudo-spirit”).

Cosmosul pe care ei îl produc este numit „hal”, „simulare”.

Vastul câmp archonic este numit „stereoma”, o PROIECŢIE de REALITATE VIRTUALĂ, venită din eroarea unei energii dimensionale superioare.

(N.MY.: MATRIX-ul de care amintim atât de des…)
Primul părinte (archi-genitorul), conducătorul hoardelor archonice, de îndată ce are influenţă asupra unui câmp energetic vast, creează raiuri pentru toţi supuşii săi, locuri frumoase cu decoruri glorioase : tronuri, temple şi citadele, caruri şi fecioare virgine… totul fiind o SIMULARE VIRTUALĂ care să impulsioneze motivaţia cuceririi.”
Pe lângă faptul că ei simulează în lumea lor virtuală, ei aplică aceeaşi simulare şi în mintea omenească.

Aceasta este o cheie a înţelegerii tacticilor de intruziune în câmpuri energetice străine.
Este demn de remarcat că tot ceea ce oamenii au visat în legătură cu Raiul, este o creaţie virtuală a archonilor.

Lumea/Sistemul actual este o simulare fără de energie reală, un mediu sintetic rupt de natură, în care iluzia este rege – o iluzie creată în mintea oamenilor, prin care satisfacţia reală nu mai vine din interior, ci din imagini şi sunete exterioare, grupate în categorii sociale (monden, filme, sexualitate degradată etc.).

Televizorul, calculatorul şi morala distracţiei de sâmbătă seara sunt ustensilele programării mentale care limitează potenţialul „ennoia” (intenţie) al oamenilor.

În curând, umanitatea va atinge pragul în care nu va mai putea recunoaşte iluzia de adevăr, datorită tehnologiei şi mediului de producere a realităţilor / obiectelor virtuale.

Tendinţa umană de a fi sedus de către fantastic era profund înţeleasă de către proto-gnostici, fiind catalogată ca una dintre principalele metode de intruziune a archonilor în subconştientul colectiv al umanităţii şi, astfel, în biosfera în care noi locuim.

Mentalitatea archonică nu poate fi rectificată şi, ceea ce este mai rău, este faptul că „natura archonică nu este capabilă de schimbare/dezvoltare”.

Archonii sunt orbi, ei nu pot vedea Pleroma.

Oribirea faţă de lumea spirituală este o caracteristică a lumii archonilor şi este necesară cunoaşterea acestui lucru, pentru a ne da seama de o altă metodă prin care au invadat umanitatea şi prin care o menţin în sclavie.

Un alt element care figurează în lista comportamentală a archonilor este FRICA.

În Vechiul Testament, frica faţă de Dumnezeu este una dintre principalele caracteristici ale experienţei religioase.

Posibilitatea ca frica umană să fie un fel de nutrient pentru anumiţi E.T. invazivi este demnă de remarcat.

Archonii mizează pe abilitatea simulatorie de a ţine umanitatea în frică şi griji. Este o armă psihologică pe care omul o cunoaşte prea puţin, pentru a-i vedea efectele în propria fiinţă.
Gnosticii invăţau că „nous”, inteligenţa încriptată în umanitate, poate fi blocată de Archoni.

Acest lucru se întâmplă prin intruziune Archonică, printr-o invazie subliminală la nivelul gândului şi al limbajului (un nivel este „Programarea Neuro-Lingvistică”).

Dar nouspoate fi revitalizat prin accesarea puterii Kundalini, un curent extatic care în mod normal doarme în corpul uman.

Pneuma (forţa spirituală) este dezvoltată prin cultivarea nous-ului/inteligenţei superioare.

Dar archonii pun o barieră de orbire în acest proces : pe scurt, ei se bazează pe menţinerea umanităţii în ignoranţă faţă de potenţialul puterii spirituale.

O altă tactică de invaziune este acţiunea archonilor de a imprima gelozia şi invidia în mintea umană.

Această caracteristică, ce îi defineşte, odată ajunsă în câmpul energetic uman, produce spărturi la nivel de aură.

A fi invidios, faţă de ceva sau cineva, produce atitudinea invazivă de care archonii sunt vinovaţi.

Prin astfel de spărturi sunt introduse frica, fantezia şi ignoranţa lumii spirituale.

De fapt, aceasta a fost şi principala metodă prin care archonii au ajuns să posede umanitatea în perioadele contemporane cu milenii dinainte de „Căderea Atlantidei”.

Faţă de toate aceste spărturi în mentalitatea şi energia umană, există puterea de a creaNympion-uri” = celule ambientale de protecţie psihologică şi energetică, cu ajutorul stimulării energiei Kundalini.

Nymphion mai este şi numele pe care gnosticii îl foloseau pentru a denumi Templele în care practicau „magia sexuală” în timpul căreia se activa energia Kundalini şi se armoniza cu Kundalini-ul Gaia/Sophia, astfel corectând eroarea archonică din genetica umană şi protejând coconurile energetice.
În gândirea gnostică, a atribui putere archonilor este o mare greşeală, pentru că archonii nu au putere, aceştia bazându-se pe instalarea softurilor de frică, invidie, ignoranţă şi sexualitate degradată în genetica umană, pentru a transforma genetica umană în bateria lor

(N.MY.: Re-Vedeţi seria de filme MATRIX).

Crezând că aceştia au putere, noi le cedăm puterea noastră.
După cum se vede, mintea cu care noi gândim nu este a noastră (N.MY.: A Fiinţei Divine şi Suverane care Suntem fiecare).

Toate problemele pe care noi le avem nu sunt normale pentru adevărata minte omenească.

Marea păcăleală este aceea că nu ne asumăm responsabilitatea propriilor gânduri. Atâta timp cât nu devenim conştienţi de mentalitatea greşită cu care funcţionăm, nu vom avea şanse de eliberare.

Corectând mentalitatea archonică din propria noastră fiinţă, vom trezi „nous”-ul (inteligenţa superioară) şi vom recăpăta „ennoia” (intenţia) şi „pneuma” (puterea spirituală).

SURSA : http://www.forum.santamia.ro/756-gnosticii-si-invazia-archonica.html

Toate etapele prin care aţi trecut până acum în această călătoriei au fost o pregătire pentru această etapă: am folosit procesul de recuperare a sufletului, pentru a vă vindeca trecutul şi a regăsi starea de graţie; am explorat liniile de timp, pentru a descoperi tiparele toxice care v-au ţinut în interiorul tunelului momentum al relaţiilor de iubire, putere, sănătate şi carieră. V-aţi sacrificat vacile sacre, pentru a vă elibera de credinţele limitatoare. Aceste tehnici de vindecare v-au pregătit pentru călătoria în Lumea de Sus şi vă vor permite să ajungeţi acolo vindecaţi, liberi de a vă explora posibilităţile liniilor destinului, care se află în afara tunelului momentum.

Pentru mai multe informații în acest sens vă recomand să citiți și articolul: Cum decurge prima ședință de terapie.

Pentru programări puteți suna la numărul de telefon 0724 511 176 sau trimite un e-mail pe adresa: radufatulescu@yahoo.ro.

Contribuția este sub formă de donație la latitudinea clientului, pentru terapiile desfășurate la cabinet (București, zona Piața Unirii – Piața Națiunilor Unite).

Radu Fătulescu – Practicant Theta Healing, Radiestezie, Inforenergetică, EFT, Șamanism, Maestru Reiki, Facilitator Star Magic, Inițiat în Ordinul lui Melchizedec și Ordinul Păstrătorilor Pământului

 

Bibliografie
„Să reparăm trecutul și să vindecăm viitorul, prin recuperarea sufletului” – Alberto Villoldo – PhD
Anunțuri

5 răspunsuri la „Călătoria Eroului: Navigând prin Lumea de Sus

  1. Pingback: Cele cinci planuri din Lumea de Sus – Primul plan: nivelul poporului de piatră | Terapie, Vindecare, Șamanism, Theta Healing, REIKI, Psihologie Energetică, EFT, Radiestezie, Inforenergetică·

  2. Pingback: Cele cinci planuri din Lumea de Sus – Al doilea plan: nivelul oamenilor plante | Terapie, Vindecare, Șamanism, Theta Healing, REIKI, Psihologie Energetică, EFT, Radiestezie, Inforenergetică·

  3. Pingback: Cele cinci planuri din Lumea de Sus – Al treilea plan: nivelul spiritelor animale | Terapie, Vindecare, Șamanism, Theta Healing, REIKI, Psihologie Energetică, EFT, Radiestezie, Inforenergetică·

  4. Pingback: Cele cinci planuri din Lumea de Sus – Al patrulea plan: nivelul strămoşilor | Terapie, Vindecare, Șamanism, Theta Healing, REIKI, Psihologie Energetică, EFT, Radiestezie, Inforenergetică·

  5. Pingback: Călătorind în Lumea de Sus | Terapie, Vindecare, Șamanism, Theta Healing, REIKI, Psihologie Energetică, EFT, Radiestezie, Inforenergetică·

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s