Cele cinci planuri din Lumea de Sus – Al doilea plan: nivelul oamenilor plante

Pe măsură ce un suflet se purifică şi se vindecă, el devine mult mai conştient; în consecinţă, poate trece pe nivelul doi al Lumii de Sus. Acest nivel este mult mai plăcut pentru oameni, decât primul. Puteţi vedea, iar toate celelalte simţuri vă sunt accesibile – dar şi aici continuaţi să suferiţi, pe măsură ce vă purificaţi după ultima voastră viaţă. În acest plan, dimensiunea timpului încă mai exercită o presiune, iar legea cauzei şi efectului este încă predominantă.
elf
Aici, multe aspecte din vieţile voastre anterioare intră în curenţii existenţei celei mai recente. Nu numai că recapitulaţi experienţele şi evenimentele din trecutul apropiat, dar şi pe cele din multele încarnări anterioare. Întâlniţi fiinţe pe care le recunoaşteţi şi care vă recunosc. La fel ca şi în vis, oameni din trecutul îndepărtat şi din vieţile recente apar şi caută iertare sau răzbunare. Puteţi interacţiona cu ei – dar, la fel ca în vis, scenele se schimbă rapid şi e nevoie de un timp îndelungat, pentru a lua o hotărâre.
Legenda spune că nu puteţi părăsi cel de-al doilea nivel, până când nu veţi accepta sarcina de a păzi şi administra cu responsabilitate întreaga viaţă a plantelor, florilor şi pădurilor. Acesta este tărâmul Poporului Plante şi, deşi e tot un nivel de curăţare, este şi unul de evoluţie, de viaţă şi lumină solară, este lumea verde, unde sălăşluiesc spiritele plantelor. În mitologia Hopi, acesta este un loc în care, după ce pătrunde lumina, pe Pământ apare viaţa plantelor.
Poporul Laika efectuează călătorii în acest loc, pentru a primi îndrumări referitoare la ce plante şi ierburi să folosească pentru o anumită persoană. Din comunicarea cu această lume s-a născut prima dată farmacologia la popoarele tradiţionale – iar aceasta nu s-a făcut prin metoda încercare-şi-eroare, aşa cum adesea credem noi, occidentalii. Vindecătorii nu au testat sute de remedii, pentru a vedea care este bun pentru durerile de stomac, sau pentru rana produsă de o săgeată.
Astăzi, când un etnobotanist întreabă oamenii din pădurea ecuatorială cum de ştiu ce plante să folosească şi în ce combinaţie, pentru un anume pacient, răspunsul şamanului este simplu: „Spiritul plantelor ne spune!”.
„Să reparăm trecutul și să vindecăm viitorul, prin recuperarea sufletului” – Alberto Villoldo – PhD

Pentru mai multe informații în acest sens vă recomand să citiți și articolele:

Călătoria Eroului: Navigând prin Lumea de Sus

și

Cum decurge prima ședință de terapie.

Pentru programări puteți suna la numărul de telefon 0724 511 176 sau trimite un e-mail pe adresa: radufatulescu@yahoo.ro.

Contribuția este sub formă de donație la latitudinea clientului, pentru terapiile desfășurate la cabinet (București, zona Piața Unirii – Piața Națiunilor Unite).

Radu Fătulescu – Practicant Theta Healing, Radiestezie, Inforenergetică, EFT, Șamanism, Maestru Reiki, Facilitator Star Magic, Inițiat în Ordinul lui Melchizedec și Ordinul Protectorilor Pământului

Anunțuri

Un răspuns la „Cele cinci planuri din Lumea de Sus – Al doilea plan: nivelul oamenilor plante

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s