Cele cinci planuri din Lumea de Sus – Al treilea plan: nivelul spiritelor animale

Al treilea nivel al Lumii de Sus este lumea spiritelor animale, acolo unde încă se află spiritele unor făpturi de demult. Acest tărâm este populat de spiritele elanului, vulturului, corbului, somonului şi jaguarului – dar tot aici veţi găsi spiritele tuturor speciilor dispărute, precum tigrul cu dinţii sabie, mastodonţii şi balenele preistorice. La fel cum puteţi călători pe al doilea nivel pentru a primi darurile spiritelor plantelor, puteţi face acelaşi lucru şi în lumea spiritelor animalelor.
totem
Chiar dacă este un nivel mai elevat, acest plan nu înseamnă încă „acasă”, pentru fiinţele umane. Aici, fiinţele nu sunt diferenţiate unele de altele şi nu există altceva decât o contopire deplină cu natura, deoarece animalele au suflete colective, în timp ce oamenii au suflete individuale. Nu există conştiinţă, nici separare de orice ar apărea în jurul vostru – în schimb, sunteţi absorbiţi şi posedaţi de colectivitate, fără să existe un simţ al propriului „Eu”, sau a Sinelui. Timpul este complet fluid în această lume, deşi mai există un trecut şi un prezent.
Sufletele umane din această lume se află în stadiul final de purificare. Tot ceea ce li se cere acum este să se trezească şi să devină conştiente că doar visează. Potrivit legendei, nu poţi părăsi acest nivel, până când nu participi, în mod conştient, la evoluţia a tot ce înseamnă viaţă. Observaţi că, pe măsură ce străbateţi aceste trei domenii naturale ale Lumii de Sus, puteţi găsi spiritele strămoşilor voştri, dar nu puteţi intra în contact cu ele. E posibil să vă întâlniţi cu bunicul vostru sau un vechi prieten, dar ei nu vă vor răspunde. Acesta nu este locul în care să comunicaţi cu cei dragi care au plecat, pentru că ei sunt ocupaţi cu propria purificare şi sunt inaccesibili fiinţelor vii. Ei nu vă pot auzi şi voi nu le puteţi oferi ajutor. Ei vă pot simţi iubirea şi compasiunea, dar nu vor fi capabili să vă perceapă.
Chiar dacă există vindecători specializaţi în ajutorarea unor asemenea fiinţe, sufletele lor trebuie să treacă prin propriul proces de iertare şi ispăşire, înainte de a putea găsi graţia Divină şi de a fi accesibile altor fiinţe umane, pe nivelul al patrulea al Lumii de Sus.
„Să reparăm trecutul și să vindecăm viitorul, prin recuperarea sufletului” – Alberto Villoldo – PhD

Pentru programări puteți suna la numărul de telefon 0724 511 176 sau trimite un e-mail pe adresa: radufatulescu@yahoo.ro.

Investiția este sub formă de donație la latitudinea clientului, pentru terapiile desfășurate la cabinet.

Radu-Mihai Fătulescu – Maestru Reiki și Terapeut Psihologie Energetică, Șamanism, Theta Healing, Radiestezie și Inforenergetică

Anunțuri

Un răspuns la „Cele cinci planuri din Lumea de Sus – Al treilea plan: nivelul spiritelor animale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s