Cele cinci planuri din Lumea de Sus – Al patrulea plan: nivelul strămoşilor

Sufletele strămoşilor se află pe cel de-al patrulea nivel şi puteţi intra în dialog cu ei, pentru că şi-au încheiat propriul proces de ispăşire. Acest tărâm este plin cu oameni, locuri şi lucruri care oglindesc şi sunt analoge celor din lumea voastră. Aici îi puteţi întâlni pe cei dragi şi care şi-au încheiat călătoria înapoi „acasă”. Este asemănător cu pasajul din Divina Comedie, în care Dante este condus în Paradis de către Beatrice, fata atrăgătoare care a locuit aproape de el, în Florenţa, şi care i-a servit poetului ca modalitate de a ajunge la Divinitate.
stramosi
Tot ceea ce am făcut până aici a avut scopul de a vă repara şi vindeca trecutul acum, cât timp mai aveţi un corp fizic, ceea ce vă va ajuta să evitaţi călătoria lungă şi dificilă prin planurile de jos ale lumii de dincolo. Toate au constituit o pregătire pentru a vă întâlni părinţii celeşti, care vă vor ajuta să vă alegeţi familia în care vă veţi naşte, împrejurările şi locul naşterii, dar şi tipul de experienţe de viaţă pe care le veţi avea în următoarea încarnare. Să ştiţi că sufletul vostru exercită o forţă gravitaţională imensă asupra familiei în care ar dori să se nască, chiar îi aduce împreună pe cei ce se iubesc, fie doar şi pentru o singură noapte de iubire, pentru a-i deveni părinţi.
Părinţii voştri celeşti vă vor reaminti motivul pentru care vi s-a dat viaţă şi vă vor reface termenii contractului sacru originar cu Spiritul, pe care l-aţi realizat. Deşi aceste fiinţe măreţe sunt numite „părinţi”, ele nu sunt strămoşii voştri biologici – ci sunt arhetipuri binevoitoare, care nu mai sunt încărcate cu bagajul genetic şi psihologic pe care părinţii voştri umani vi l-au transmis. Ei sunt neamul vostru spiritual – şi nu cel fizic – vă îndrumă fără să vă judece sau să aibe aşteptări, vă întâmpină sufletul când vine acasă şi vă ajută să vă refaceţi destinul originar. După cum a scris Raymond Moody – unul dintre cei mai celebri cercetători ai experienţelor din preajma morţii – sentimentul că eşti judecat „nu vine de la fiinţele de Lumină, care par să-i iubească şi să-i accepte pe oameni oricum, ci mai degrabă vine chiar din interiorul fiinţei judecate”.
Procesul de revedere a vieţii apare în prezenţa părinţilor celeşti, iar aici sunteţi acuzatul, apărătorul, judecătorul şi juraţii – toate la un loc. Aici daţi socoteală în privinţa modului în care v-aţi respectat contractul originar al sufletului: Cât de dedicaţi aţi fost faţă de ceea ce trebuia să învăţaţi în această viaţă? Cum aţi experimentat iubirea şi cum v-aţi pus în serviciul altora? În acelaşi mod în care părinţii voştri biologici vă aduc în această lume, părinţii voştri celeşti vă aduc în lumea de dincolo şi vă urează bun venit acasă, după ce muriţi. Al patrulea nivel este un tărâm al păcii şi odihnei pentru fiinţele umane, locul unde sufletele se adună între încarnări.
Chiar dacă v-aţi purificat şi aţi ispăşit, istoria sufletului vostru va determina următoarea încarnare. Timpul aproape că stă pe loc, dar legea cauzei şi a efectului şi legea karmei sunt încă predominante. Un minut pe acest tărâm poate reprezenta un secol din timpul de pe Pământ. Şi, potrivit legendei, nu veţi evolua şi nu veţi trece dincolo de acest plan, până când nu veţi accepta responsabilitatea de a visa întregul Univers întru devenire.
„Să reparăm trecutul și să vindecăm viitorul, prin recuperarea sufletului” – Alberto Villoldo – PhD

Călătoria Eroului: Navigând prin Lumea de Sus

și

Cum decurge prima ședință de terapie.

Pentru programări puteți suna la numărul de telefon 0724 511 176 sau trimite un e-mail pe adresa: radufatulescu@yahoo.ro.

Contribuția este sub formă de donație la latitudinea clientului, pentru terapiile desfășurate la cabinet (București, zona Piața Unirii – Piața Națiunilor Unite).

Radu Fătulescu – Practicant Theta Healing, Radiestezie, Inforenergetică, EFT, Șamanism, Maestru Reiki, Facilitator Star Magic, Inițiat în Ordinul lui Melchizedec și Ordinul Protectorilor Pământului

Anunțuri

Un răspuns la „Cele cinci planuri din Lumea de Sus – Al patrulea plan: nivelul strămoşilor

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s