Călătorind în Lumea de Sus

De la planul al patrulea, urci la planul al cincilea, care este şi cel mai înalt nivel al Lumii de Sus. Acesta este tărâmul îngerilor şi al arhanghelilor, locul unde se află marii vindecători. Aici este locul unde sălăşluiesc toate sufletele care se dedică ajutorării omenirii, inclusiv Bodhisattva din Budism şi Sfinţii din Creştinism. Aici vă întâlniţi acel Sine care nu a intrat niciodată în curgerea timpului, cel care deţine toată cunoaşterea persoanei care vreţi să deveniţi.
Lord Sananda
Deşi noţiunea de „a urca scara cosmică” poate părea ciudată, reprezentările acestei scări pot fi văzute pornind către cer, din toate kiva – încăperile subterane folosite de indienii băştinaşi pentru ceremonialele lor, aflate în toată zona de sud-vest a continentului american, în tradiţia incaşă, această scară duce la Sirius, Steaua Câinelui, iar apoi merge mai departe, către Lumea de Sus. O altă metaforă care se referă la această scară este sosirea pe vârful unui munte, de unde îţi poţi vedea, cu mare claritate, valea şi câmpiile vieţii personale.
Deşi toate aceste cinci domenii vă sunt disponibile după moarte, ele pot fi vizitate şi în timp ce sunteţi în viaţă – prin călătorie şamanică. În Lumea de Sus puteţi să-i rugaţi pe părinţii voştri celeşti să vă amintească modul în care să vă trăiţi viaţa, în concordanţă cu contractul sacru originar pentru această viaţă. Puteţi restabili termenii originari şi explora modurile prin care puteţi să vă revizuiţi contractul sufletului. Puteţi să-i rugaţi să vă îndrume prin procesul de analiză a cât de sinceri aţi fost în respectarea acestui contract sacru şi cum l-aţi împlinit până acum (sau cât l-aţi neglijat).
Când uitaţi aceste contracte sacre, începeţi să credeţi că viaţa înseamnă să vă petreceţi peste 60 de ore pe săptămână la birou, apoi să vă certaţi cu mecanicul asupra unei probleme apărute la maşină… şi, în tot acest timp, să simţiţi că toate astea nu au nici o legătură cu motivul pentru care vă aflaţi pe această planetă. Acesta va fi procesul de revizuire a vieţii, iar părinţii voştri celeşti vă vor ajuta să găsiţi o rezolvare şi o ispăşire pentru felul în care aţi deviat de la contracte sacre originare. În acest proces, ei vă vor îndruma către o călătorie, pentru a-i da un scop şi o menire porţiunii de viaţă pe care o mai aveţi de trăit.
Vă voi oferi un exemplu personal, care ilustrează cât de valoroasă poate fi această călătorie, precum şi cât de mult părinţii celeşti ne pot facilita înţelegerea acestor lucruri. Într-una dintre călătorii, părinţii mei celeşti m-au condus să-mi cunosc tatăl biologic, care trecuse în lumea de dincolo, cu mai mulţi ani în urmă. Am fost încântat să văd că nu suferea şi că era fericit şi plin de Lumină. El m-a îmbrăţişat, s-a uitat în ochii mei şi a spus: „Până când nu vei deveni conştient de ce te-ai născut fiul meu, vei continua să trăieşti viaţa mea.”.
Tatăl meu fusese un om bun şi iubitor, dar obsedat de muncă şi nu s-a bucurat mult de viaţă, aşa că această întâlnire m-a făcut ca, timp de trei ani, să explorez psihologia familiei mele şi predispoziţiile ei genetice către sănătate şi boală. într-o zi, i-am povestit despre detaliile acestei călătorii unuia dintre mentorii mei, care mi-a spus că făcusem o greşeală de punctuaţie, atunci când am transcris cuvintele tatălui meu – am omis o virgulă. Ceea ce tatăl meu a dorit să ştiu, suna astfel: „Până când nu vei deveni conştient de ce te-ai născut, fiul meu, vei continua să trăieşti viaţa mea.” Aceasta m-a făcut să merg în căutarea contractului meu originar, precum şi a menirii şi scopului pe care mi le-am ales pentru această viaţă.
În Lumea de Sus, veţi avea ocazia să răspundeţi pentru a doua oară chemării voastre originare. Tot aşa cum Parsifal, atunci când l-a întâlnit pe batrânul călugăr în pădure, şi-a dat armura jos şi a găsit castelul Graal-ului, pentru a doua oară, la fel vă veţi aminti de ce v-aţi născut şi ce aţi venit să faceţi în această viaţă. Aceasta poate fi o chemare spirituală, o chemare creativă, sau o chemare pentru a vă pune în slujba celorlalţi. Puteţi descoperi că ar trebui să fiţi un poet, un sculptor, un vindecător, cineva care poate salva un râu sau o specie aflată pe cale de dispariţie – sau, pur şi simplu, o voce a compasiunii şi înţelegerii pentru cei ce au probleme.
Atunci când vă acceptaţi contractul sacru, vi se vor arăta posibilităţile destinului vostru – provocările, minunile şi misterele, dar şi puterea interioară a acestuia. Dacă vă veţi împlini acest destin – oricât de provocator ar fi el – după moarte veţi ajunge în Lumea de Sus, într-o stare vindecată şi veţi evita suferinţa de pe planurile inferioare, unde cel mai mare păcat este că nu ţi-ai respectat contractul sufletului.
Amintiţi-vă: călătoriţi pentru a descoperi ce este posibil pentru sufletul vostru în această viaţă şi în următoarea. Călătoriţi pentru a face schimbări fundamentale, care nu pot fi făcute în micile evenimente ale vieţii cotidiene. Nu puteţi face aceste alegeri, doar reacţionând la cotaţiile bursei de mărfuri, sau la ce speraţi să fie mâine. Nu puteţi să le faceţi, gândindu-vă la cum se simte soţul sau soţia, sau cum va reacţiona dacă veţi face o schimbare, ori fiind obsedat că nu aţi beneficiat de oportunităţile de săptămâna trecută.
Deciziile sufletului sunt decizii majore, care pot fi luate doar de la cel de-al cincilea plan, pe măsură ce navigaţi prin destinul vostru şi îl exprimaţi în momentul de acum. în Lumea de Sus, vă veţi alege viitorul vieţii actuale – şi toate încarnările care vor veni.
„Să reparăm trecutul și să vindecăm viitorul, prin recuperarea sufletului” – Alberto Villoldo – PhD
Vă recomand să citiți și articolele:

Călătoria Eroului: Navigând prin Lumea de Sus

și

Cum decurge prima ședință de terapie.

Pentru programări puteți suna la numărul de telefon 0724 511 176 sau trimite un e-mail pe adresa: radufatulescu@yahoo.ro.

Contribuția este sub formă de donație la latitudinea clientului, pentru terapiile desfășurate la cabinet (București, zona Piața Unirii – Piața Națiunilor Unite).

Radu Fătulescu – Practicant Theta Healing, Radiestezie, Inforenergetică, EFT, Șamanism, Maestru Reiki, Facilitator Star Magic, Inițiat în Ordinul lui Melchizedec și Ordinul Protectorilor Pământului

Reclame

Un răspuns la „Călătorind în Lumea de Sus

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s