Călătoria Eroului – Costul transformării

Reţineţi totuşi că există o plată pentru toate, iar eticheta cu preţul pentru această transformare spune că trebuie să vă realiniaţi priorităţile şi să faceţi schimbări fundamentale. De exemplu, dacă alegeţi succesul material, în locul comuniunii emoţionale şi spirituale cu ceilalţi, veţi plăti preţul suferinţei: dar dacă vă veţi modifica viaţa, astfel încât să fie mai spirituală şi mai încărcată emoţional, va trebui să vă schimbaţi atitudinea. Cu toate acestea, întotdeauna există o şansă, chiar şi când vă trăiţi destinul.
Iluminare
Puteţi avea o casă mare, o maşină strălucitoare şi o companie multinaţională, dar va trebui să vreţi să plătiţi preţul. Sau puteţi alege o viaţă plină de iubire şi pusă în serviciul altora şi e posibil să nu trăiţi în mare lux… dar s-ar putea să nici nu observaţi, pentru că atunci când aveţi o stare de mulţumire a sufletului, toate celelalte mulţumiri vin şi ele. Poporul Laika numeşte asta munay, sau „a acţiona din inimă”, deoarece lucrurile pe care le faceţi din inimă au foarte puţină karmă ataşată de ele – şi nu va trebui să vă amanetaţi sufletul, pentru a le obţine. Asta nu înseamnă că nu puteţi avea şi un mare succes material – înseamnă, pur şi simplu, că realizările lumeşti nu reprezintă unica măsura a succesului vostru, tot aşa cum a vă feride bunăstarea materială nu reprezintă singura măsură a creşterii voastre spirituale.
Următoarea pildă va ilustra foarte clar acest aspect. Era odată un călugăr care trăia lângă un râu. în fiecare zi pescuia şi le oferea celor flămânzi, ceea ce prinsese – tot ceea ce păstra pentru el era un singur cap de peşte, cu care-şi făcea o supă, seara. într-o zi, unul dintre învăţăceii săi i-a spus că va călători către muntele sfânt. Dascălul era foarte fericit şi l-a rugat pe elevul său să-l viziteze pe bătrânul său maestru şi să-i ceară ajutorul. „Întreabă-l de ce m-am blocat în practica mea spirituală?”, a spus el.
Elevul şi-a început călătoria. Atunci când a ajuns la poalele muntelui sfânt, el l-a întrebat pe un hangiu, „Unde trăieşte maestrul?” Hangiul i-a răspuns, „El trăieşte pe vârful muntelui. Livezile pe care le vezi sunt livezile lui. Cirezile de vaci sunt ale lui. Deasemenea şi ogoarele plantate cu grâu şi orz.” Călătorul era uimit că un maestru spiritual era atât de bogat. În timp ce urca pe munte, s-a oprit şi a vorbit cu unul dintre grădinari, care i-a confirmat că erau cu adevărat livezile maestrului.
Când a ajuns pe vârful muntelui, el a găsit un castel măreţ. A bătut la uşă, iar soţia maestrului l-a poftit înăuntru. În timp ce îi oferea un festin cum nu mai văzuse până atunci, ea l-a informat că soţul ei va sosi mai târziu. Spre înserat, maestrul a sosit într-o caleaşca trasă de patru cai şi condusă de un vizitiu. El i-a urat bun venit călătorului şi a întrebat despre vechiul său elev. Călătorul i-a spus: „Profesorul meu m-a implorat să-ţi cer ajutorul. El doreşte să ştie de ce s-a blocat în practica sa spirituală” Maestrul a închis ochii pentru un moment, apoi i-a redeschis şi a spus: „Aha! Este din cauză că e prea materialist!”. Călătorul era sigur că bătrânul greşea. Dar maestrul i-a zis: „Nu. Spune-i exact ceea ce am zis.” Şi i-a urat călătorului drum bun către casă.
La întoarcere, călătorul s-a apropiat de călugărul pescar şi i-a spus: „Am veşti de la maestrul tău, dar cred că trebuie să fie o greşeală. El a spus că motivul pentru care eşti blocat este faptul că eşti prea materialist.” Călugărul a ştiut imediat că acesta este adevărul. „Da” a exclamat el. „Bineînţeles!” Călătorul era uimit. „Cum se poate aşa ceva?”, a întrebat el. „La urma urmei, tu ai renunţat la tot.” „Aici e problema”, a răspuns călugărul. „Seara, atunci când îmi gătesc supa din capul de peşte, nu mă pot gândi la altceva decât la restul de peşte pe care l-am dat.” Pe de altă parte, Maestrul ştia că el personal nu este ataşat de posesiunile sale şi nici definit de bogăţia pe care o avea.
„Să reparăm trecutul și să vindecăm viitorul, prin recuperarea sufletului” – Alberto Villoldo – PhD
Vă recomand să citiți și articolul: Cum decurge prima ședință de terapie.

Pentru programări puteți suna la numărul de telefon 0724 511 176 sau trimite un e-mail pe adresa: radufatulescu@yahoo.ro.

Contribuția este sub formă de donație la latitudinea clientului, pentru terapiile desfășurate la cabinet (București, zona Piața Unirii – Piața Națiunilor Unite).

Radu Fătulescu – Practicant Theta Healing, Radiestezie, Inforenergetică, EFT, Șamanism, Maestru Reiki, Facilitator Star Magic, Inițiat în Ordinul lui Melchizedec și Ordinul Protectorilor Pământului

Anunțuri

Un răspuns la „Călătoria Eroului – Costul transformării

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s