Diagnosticarea, curățarea, echilibrarea și menținerea igienei chakrelor

Conform ultimilor descoperiri ale fizicii cuantice, totul în Univers este energie. Această energie este de vibrație și densități diferite, ceea ce crează iluzia materiei, precum și altor iluzii din realitatea holografică. Pe lângă energia veche care vibrează, mai este și o energie nouă, care nu vibrează, și care este încă foarte puțin cunoscută și aproape deloc utilizată. Energia din jurul nostru, energia Sursei, este la vibrații și intensități atât de mari, încât dacă am folosi-o în stare brută am înebuni, ne-am îmbolnăvi sau am muri. Este ca o centrală electrică de oraș, care produce energie la un voltaj și o putere foarte mare, iar pentru a o putea folosi în cazurile noastre fără a ne arde aparatele și sistemele, trebuie folosit un transformator care să reducă tensiunea și puterea. Tot astfel, în corpul energetic al planetei pământ, precum și în câmpurile noastre energetice, au fost introduse niște așa numite sigilii sau peceți energetice, care ne împiedică să percepem o mare parte a realității. și să avem active doar două până la trei spire și jumătate, din cele 12 lanțuri ADN, și anume chakra de bază, chakra sacrală sau sexuală, chakra plexului solar, și jumătate din chakra inimii. Această din urmă chakră a rămas blocată în jurul vârstei de 14 ani, la intrarea în perioada pubertății.

12-15 Chakre

Pe lângă cele 7 chakre situate în corpul nostru, și anume: chakra de bază – situată în zona pelviană, chakra sacrală sau sexuală – situată în abdomenul inferior, chakra plexului solar, chakra inimii, a gâtului, pineală și chakra coroanei, mai există încă 8 chakre, dintre care amintim: chakra din centrul Pământului, chakra de sub picioare, și, deasupra capului, chakra sufletului, a spiritului, și soarele central al Universului. Blocajele din aceste chakre pot provoca probleme precum cele cu părinții, cu Divinitate, dezechilibrul energiilor masculine și feminine, a celor orizontale și verticale, a celor grele, rapide și ușoare, probleme cu banii, cu sexualitatea, cu glandele, cu lipsa de încredere în sine, cu bucuria și dorința de a trăi, teama de moarte și alte frici și fobii, sentimente de rușine și vinovăție, de furie, de neiertare etc.

Putem să ne imaginăm cele 7 chakre din corpul nostru ca pe niște pâlnii. Chakra de bază și cea sacrală au o sigură pâlnie, prima cu deschiderea în jos, iar cealaltă cu deschiderea în sus. Celelalte cinci chakre sunt constituite din două pâlnii, una cu deschiderea spre față, cealaltă cu deschiderea către spate. Prin partea din față primim energie, iar prin partea din spate trimitem. Chakrele se găsesc fizic pe coloana vertebrală, iar energetic în mijlocul corpurilor noastre. Partea din față ar trebui să se rotească în sensul acelor de ceasornic, iar partea din spate în sens trigonometric. Lor le corespund anumite culori, forme, mirosuri, emoții sau cristale. Putem să ne imaginăm de asemenea că ele au un fel de sită, cu ochiurile mai mari sau mai mici, în funcție de câtă energie putem noi să gestionăm în acel moment al evoluției noastre, al trezirii și ascensionării.

Pentru ca aceste operații să fie executate cât mai profund și total, ele se fac într-o stare de transă. După curățarea și echilibrarea chakrelor trebuie să menținem în permanență această stare prin purificare continuă, de exemplu prin metoda hawaiană Ho’oponohono, care se bazează, printre altele pe iertare, căință, recunoștință, iubire, precum și pe curățarea karmei individuale, familiale, genetice și ancestrale.

Pentru programări puteți suna la numărul de telefon 0724 511 176 sau trimite un e-mail pe adresa: radufatulescu@yahoo.ro.

Investiția este sub formă de donație la latitudinea clientului, pentru terapiile desfășurate la cabinet.

Radu-Mihai Fătulescu – Maestru Reiki și Terapeut Psihologie Energetică, Șamanism, Theta Healing, Radiestezie și Inforenergetică

Anunțuri

Un răspuns la „Diagnosticarea, curățarea, echilibrarea și menținerea igienei chakrelor

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s