Homo luminous

Potrivit profețiilor maya, ale indienilor hopi și ale incașilor, suntem la o răscruce în istoria omenirii. Maya au identificat anul 2012 ca punctul culminant al unei perioade de mari tulburări și schimbări, una în care o nouă specie umană se va naște din ea însăși. Vom face un salt uriaș spre ceea ce devenim, mergând de la Homo sapiens la Homo Luminous, adică ființe cu capacitatea de a percepe la un nivel mai înalt vibrația și Lumina din care este alcătuită lumea fizică.

aura energetica

Pentru prima dată, întreaga omenire va putea evolua nu între generații – ceea ce contrazice credințele noastre despre cum funcționează evoluția. O să facem un salt cuantic biologic major pe parcursul vieților noastre actuale,  iar trăsăturile fizice, emoționale și spirituale pe care le dobândim vor fi transmise mai departe copiilor noștri și copiilor copiilor noștri.

Dacă asta pare greu de crezut, luați în considerare că voi creați o nouă copie a corpului vostru, cam la fiecare opt luni, pe măsură ce celulele se autoînlocuiesc. Urmând cele patru introspecții pe care le tratăm în această serie de articole și implementând practicilele lor, veți materializa un corp fizic care va fi liber de tirania genelor pe care le-ați moștenit de la părinții voștri, și de bolile și afecțiunile pe care ele vi le aduc. Dar, încă și mai important este faptul că vă veți elibera de poveștile/programele emoționale și spirituale limitatoare, pe care le-ați moștenit sau dobândit pe parcursul vieții.

Mulțumită descoperirilor fizicii cuantice, am ajuns să înțelegem că toată materia este Lumină, foarte puternic condensată. Dar Laika au știut de milenii despre natura luminoasă a realității. Ei știu că vibrația și Lumina se pot organiza într-o mie de configurații și forme. Mai întâi, există o matrice luminoasă și apoi, acest tipar dă naștere vieții. De exemplu, vibrația și Lumina se învolburează și se condensează în jurul Matricii Luminoase și dau naștere unei bale, de exemplu, pentru ca apoi balena să dea naștere altor balene.

Și corpul uman are o Matrice Luminoasă. Suntem învăluiți într-un Câmp de Energie Luminoasă (CEL), care arată forma și sănătatea corpului. CEL organizează corpurile în același mod în care câmpurile de energie ale unui magnet aranjează pilitura de fier pe o bucată de sticlă. Ca și în exemplul balenelor, oamenii pot da naștere altor oameni – dar, un nou tip de om trebuie să vină dintr-o nouă Matrice Luminoasă. De-a lungul mileniilor, Laika au învățat să acceseze structura biologică de Lumină, și să asiste Spiritul în materializarea Creației. Au învățat și cum să vindece boala și să creeze stări de sănătate extraordinare, precum și să-și schimbe CEL-ul.

Putem concepe CEL-ul ca fiind un Software ce dă instrucțiuni ADN-ului – hardware-ul care construiește corpul. Stăpânirea introspecțiilor ne lasă să accesăm cea mai recentă versiune de software și ne permite fiecăruia din noi să ne creăm un corp nou care îmbătrânește, se vindecă și moare diferit. Fără abilitatea de a reprograma CEL-ul suntem prinși în capcana poveștilor pe care le-am moștenit. Cu alte cuvinte,îmbătrânim, ne vnidecăm, trăim și murim, în același mod în care au făcut-o părinții și bunicii noștri, retrăind bolile lor fizice și afecțiunile emoționale.

Cele patru introspecții ne permit să ne eliberăm de tirania blestemelor de familie, de poveștile care îi bântuiau pe strămoșii noștri. Stăpânirea cu măiestrie a introspecțiilor le permitea șamanilor Laika chiar și să creeze3 viață nouă pe Pământ – de exemplu, să dea naștere unei specii noi de fluturi în Amazon. Le permitea să mute bolovani gigantici în sus pe pantele munților, după cum cerea construirea orașelor incașe din nori. Biblia ne spune că credința noastră poate muta munții, dar noi am uitat că avem capacitatea de a face asta.  Introspecțiile ne învață că primul munte pe care trebuie să îl mutăm este cel care ne blochează posibilitatea de a ne percepe propria natură luminoasă.

În procesul devenirii Homo Luminos, vom renunța la metodele conchistadorului și la ideologia masculină care prețuiește comanda, controlul și stăpânirea naturii – o ideologie care justifică exploatarea râurilor și pădurilor Pământului, pentru că acestea sunt văzute doar ca resurse pentru consumul uman. În schimb, vom adera la o mitologie mai veche, care a fost pierdută pentru majoritatea oamenilor, o ideologie feminină a cooperării și susținerii.

Alberto Villoldo – Cele Patru Introspecții

Pentru programări puteți suna la numărul de telefon 0724 511 176 sau trimite un e-mail pe adresa: radufatulescu@yahoo.ro.

Investiția este sub formă de donație la latitudinea clientului, pentru terapiile desfășurate la cabinet.

Radu-Mihai Fătulescu – Maestru Reiki și Terapeut Psihologie Energetică, Șamanism, Theta Healing, Radiestezie și Inforenergetică

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s