Cele patru introspecții

Înțelepciunea Laika se compune din patru introspecții, fiecare conținând patru practici, care ne permit să trecem dincolo de simpla înțelegere, până ajungem să experimentăm efectiv schimbările de percepție – ceea ce ne ajută să ne transformăm pe noi înșine și lumea noastră. Introspecțiile și practicile lor sunt:

Shamani

Introspecția 1: Calea Eroului

Practici: Nonjudecata, Nonsuferința, Nonatașamentul, Frumusețea.

Introspecția 2: Calea Războinicului întru Lumină

Practici: Absența fricii, Nonacțiunea, Siguranța, Nonangajamentul.

Introspecția 3: Calea Profetului

Practici: Mintea începătorului, Trăirea corespunzătoare, Transparența, Integritatea.

Introspecția 4: Calea înțeleptului

Practici: A stăpâni timpul, A-și însuși propriile proiecții, Nonmintea, Alchimie indigenă.

Am învățat cele patru introspecții atunci când eram sub oblăduirea lui don Antonio. Împreună am traversat de la lacul Titicaca – „marea din vârful lumii” – prin Amazon, până la ruinile din regiunile aride ale Perului. El credea, cum cred și eu, că noii Protectori ai Pământului vor veni din țara vulturului – adică din America și Europa. Acum e timpul pentru dezvăluirea completă a introspecțiilor. Cred că don Antonio m-a pregătit pentru ca să devin un pod și să în secolul al XXI-lea aceste învățături de înțelepciune ale stăvechilor Laika.

În ultimii 20 de ani mi-am învățat studenții să folosească introspecțiile pentru vindecarea personală și să-i ajute pe alții, lucrând cu structura de lumină a corpului. Mulți dintre ei au relatat despre rezultate extraordinare, întrucât s-au vindecat pe ei însăși și au transformat viețile lor și pe acelea ale altora. Introspecțiile le-au permis să devină oameni ai puterii și grației Divine și să pășească pe calea ocrotirii planetei – cea a Protectorilor Pământului.

Dacă vreți să începeți să vă trăiți viața astfel și să vă percepeți existența cu ochi noi, este important să treceți de simpla înțelegere a introspecțiilor și să le practicați efectiv. Aceasta vă va permite să vă schimbați arhitectura esențială a câmpului vostru de Energie Luminoasă. Dacă nu le practicați, e posibil să fiți inspirați de introspecții, dar nu veți putea să vă transformați pe voi înșivă cu adevărat. Stăpânirea practicilor energetice ale introspecțiilor vă va elibera din limitele poveștii care a fost scrisă pentru voi, de cultura și de genele voastre – povestea despre cum vă veți trăi viața, cum veți reacționa la lumea din jurul vostru și cum veți muri. Puteți deveni povestitorul propriei voastre vieți, sfidând vechile idei despre cauză și efect și despre limitele timpului.

Veți învăța despre cele patru niveluri prin care vibrația și Lumina creează tot ce înseamnă viață: acelea ale șarpelui, jaguarului, păsării colibri și vulturului.  Mai mult decât atât, veți învăța care instrumente practice vă vor ajuta să visați o lume sănătoasă, plină de abundență și veselă întru ființare – pentru voi înșivă, pentru cei dragi și pentru toți oamenii și toate creaturile.

Veți deveni un Protector al Pământului.

Alberto Villoldo – Cele Patru Introspecții

Pentru programări puteți suna la numărul de telefon 0724 511 176 sau trimite un e-mail pe adresa: radufatulescu@yahoo.ro.

Investiția este sub formă de donație la latitudinea clientului, pentru terapiile desfășurate la cabinet.

Radu-Mihai Fătulescu – Maestru Reiki și Terapeut Psihologie Energetică, Șamanism, Theta Healing, Radiestezie și Inforenergetică

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s