Cele patru niveluri ale percepției

Protectorii Pământului învață să experimenteze lumea într-un asemenea mod încât nu mai iau viața la modul personal, ci o fac la nivelul de percepție al șarpelui. Aici lucrurile nu ți se mai întâmplă ție, ele se întâmplă pur și simplu. Porumbelul nu își mai face treburile pe mașina ta ca să te supere; pur și simplu și le face, și mașina ți se murdărește. Nu plouă pe tine ca să te ude, pur și simplu plouă. Când îți schimbi percepția evenimentelor, schimbi și modul în care aceste situații trăiesc în tine. Nu mai ești cauza sau efectul a nimic și simți o fenomenală ușurare, pentru că lumea este exact așa cum ar trebui să fie și nu are nevoie de tine ca să o repari sau să o salvezi.

animale de putere

În Vest tindem să asociem percepția noastră cu zecile de stări de conștiență cu care suntem familiarizați. De exemplu, suntem într-o anume de stare de conștiență când tocmai ne-am trezit sau suntem pe punctul de a adormi, în alta când visăm cu ochii deschiși, în alta când suntem furioși, și așa mai departe. Pe de altă parte, nivelurile de percepție există independent de minte. De fapt, al doilea nivel, cel al jaguarului, conține mintea și toate stările ei de conștiință.

Există patru niveluri de percepție, prin care un Laika absoarbe lumea. Aceste patru niveluri corespund celor patru niveluri de manifestare a vibrației și Luminii: lumea fizică (corpul nostru), tărâmul gândurilor și al ideilor (mintea), tărâmul mitului (sufletul) și lumea spiritului (energia). Aceste niveluri de percepție sunt asociate cu cele patru corpuri energetice care constituie câmpul energetic uman. Ele sunt așezate unul în altul, asemenea păpușilor rusești – corpul fizic la interior, corpul mental învăluie și informează stratul fizic, sufletul învăluie mentalul și fizicul, iar corpul spiritual, cel de la exterior, le informează și le organizează pe toate, ca un program.

Când trecem de la un nivel de percepție la următorul, ne păstrăm capacitatea de a funcționa în tărâmurile inferioare, dar avem o vedere mult mai extinsă asupra a ceea ce experimentăm. Îmi amintesc aici de o veche poveste despre un călător care dă peste doi cioplitori în piatră. Îl întreabă pe primul: „Ce faci?”, iar el îi răspunde: „Cioplesc piatra dreptunghiular.”. Apoi se duce la cel de-al doilea cioplitor și întreabă: „Ce faci?”, iar el îi răspunde: „Construiesc o catedrală.”. Cu alte cuvinte, amândoi bărbații îndeplinesc aceeași sarcină, dar unul din ei este conștient că poate alege să fie parte dintr-un vis mai măreț.

Albert Einstein a spus o dată că problemele cu care ne confruntăm în viață nu pot fi rezolvate acolo unde au fost create. În acest scop, a fi capabili să le translatăm la un nivel mai înalt al percepțiilor, poate să ajute să le găsim soluțiile, să rezolvăm conflicte, să vindecăm boli și să experimentăm uniunea cu întreaga creație, acolo unde înainte simțeam doar nefericire și separare.

În această serie de articole vom învăța că există o soluție spirituală pentru fiecare problemă pe care o întâlnim în lumea fizică, în mintea noastră și în sufletul nostru. Vom învăța că nu vom elimina lipsurile din viața noastră obținând o altă slujbă, sau nu ne vom vindeca sentimentele de abandon și furie înțelegându-ne rănile din copilărie. Vom putea rezolva aceste probleme doar la un nivel superior celui la care au fost create.

Laika asociază fiecare nivel de percepție cu un animal care reprezintă puterile și abilitățile pe care cineva trebuie să le dobândească pentru a influența realitatea din acel tărâm. Fiecare nivel are, de asemenea, un limbaj în care putem deveni experți.

Alberto Villoldo – Cele Patru Introspecții

Pentru programări puteți suna la numărul de telefon 0724 511 176 sau să trimite un e-mail la adresa radufatulescu@yahoo.ro.

Investiția este sub formă de donație la latitudinea clientului, pentru terapiile desfășurate la cabinet.

Radu Fătulescu – Terapeut Reiki și Theta Healing

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s