Să renunţăm la rolurile noastre

Fiecare poveste are în distribuţie personaje principale care joacă anumite roluri. Când practicăm calea eroului, ne lepădăm de personajele limitate cu care ne identificăm, împreună cu credinţele pe care aceste personaje le consideră adevărate. Personajele devin ceea ce facem noi, dar ele nu sunt ceea ce suntem noi. Putem continua să acţionăm ca soră medicală, mamă, fiu, vânzător, agent imobiliar sau pensionar şi putem fi imens de eficienţi în fiecare dintre aceste sarcini. Putem să fim în lume, dar să nu fim stăpâniţi de ceea ce este, la urma urmei, neimportant. Cu alte cuvinte, noi nu suntem rufele, gătitul sau curăţatul – noi facem aceste lucruri, pur şi simplu, fără durere sau luptă.
personalitati multiple
Am fost dintotdeauna nedumerit de fragmentul acela din Biblie, unde Hristos întreabă: „Cine este mama mea?”. Mai târziu, am înţeles. Se elibera de rolul de „fiu al Mariei” (cu toate responsabilităţile unui bun fiu evreu), pentru a-şi asuma rolul mai măreţ, de „fiu al lui Dumnezeu”. Vedeţi, fiecare rol pe care îl jucăm este un mănunchi de credinţe şi o multitudine de aşteptări – şi, când aceste credinţe şi aşteptări nu sunt împlinite de către ceilalţi sau de către lume, suntem dezamăgiţi şi luăm totul ca pe un afront personal. Când ne eliberăm de rolurile noastre, putem face ce am fost chemaţi să facem. Nu mai luăm totul ca pe un atac la persoană, nici nu mai avem nevoie să ne asigurăm că ego-ul nostru primeşte atenţie şi validare.
Voi citiţi acest articol la nivelul jaguarului, folosindu-vă mintea pentru a-i înţelege limbajul şi ideile. Exerciţiul de mai jos va avea loc la nivelul păsării colibri – la nivelul sacrului – iar scopul este să dezlegăm cordoanele energetice care vă ţin legaţi de un anumit rol. Mai întâi, veți scrie pe o foaie de hârtie toate rolulurile din viața voastră de care vreți să vă eliberați ebergetic, pentru a nu vă mai limita viața: tată, mamă, bunic, bunică, fiu, fiică, profesor, inginer, artist, victimă, agresor etc. Apoi vom induce o stare de transă și vom folosi niște proceduri prin care ne vom elibera de aceste încorsetări, pentru a putea profita din plin și a vă bucura de toate oportunitățile care se vor ivi în viața voastră.
Alberto Villoldo – Cele patru introspecții

Pentru programări mă puteți suna la numărul de telefon 0724 511 176, sau trimite un e-mail pe adresa radufatulescu@yahoo.ro.

Radu FătulescuTerapeut Reiki și Theta Healing

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s