Curățare și Reconectare energetică

În cadrul acestui proces sunt eliminate sau rezolvate sentimente precum:

Curățare și Reconectare Energetică

  • frică
  • neiertare
  • lipsă de încredere în sine
  • regrete
  • tăierea corzilor energetice negative care ne leagă de alte persoane, locuri sau lucruri
  • renegocierea contractelor sufletului
  • atacuri energetice
  • credințe false, nebenefice sau limitative

Se realizează recuperarea, vindecarea și reintegrarea părților de suflet traumatizate și refulate, rămase la alte persoane, locuri sau lucruri.

Se realizează o vindecare a copilului din pântecul mamei și a karmei individuale, de familie, genetice și ancestrale.

Se face o curățare a chakrelor și a corpurilor energetice: spiritual, sufletesc/emoțional, mental și fizic.

Toate acestea se realizează pentru această viață, vieți anterioare, perioada dintre vieți, și până înapoi la momentul inițial al creației spiritului.

Se folosesc tehnici de meditație ghidată, vizualizare, manifestare, NLP, Theta Healing, Șamanism, Ho’ponopono, Psihanaliză etc.

Se face o reconectare energetică cu ajutorul respirației și a unei mantre, plecând de la o amintire pozitivă și niște obiective de viitor.

Pacientul este apoi învățat să își păstreze singur igiena energetică cu ajutorul altei mantre, și să emită astfel numai vibrații înalte.

Este vorba aici despre Legea Rezonanței Oculte, extraordinar de bine ilustrată în celebrul film Secretul.Aceasta reprezintă faptul că noi atragem în viețile noastre oameni, întâmplări, locuri, lucruri și energii de o vibrație asemănătoare celei pe care o emitem. Și totuși în spatele acestui film mai este un mare Secret, care nu ni se spune acolo. Și anume faptul că nu este suficient să emitem aceste vibrații cu partea noastră conștientă, pentru că aceasta nu reprezintă decât aproximativ 5% din noi.

În fiecare secundă noi venim în contact cu circa 1 milion de informații, din care percepem în jur de 5. Așa stând lucrurile este clar că noi nu putem controla nimic. Singura variantă pozitivă este să ne purificăm continuu, pe tot parcursul vieții, astfel încât să nu mai acționăm sau reacțiionă din amintirile și urmele, conștiente sau nu, ale traumelor pe care le-am suferit, ci în virtutea Inspirației Divine.

Un instrument foarte util de sondare a subconștientului nostru este testul muscular pe care îl vom învăța în cadrul procesului terapeutic. În urma acestui proces ne vom extinde partea noastră conștientă și vom activa o mai mare parte din ADN-ul nostru, care este în cea mai mare măsură inactiv/deconectat.

Prima măsură pe care trebuie să o luăm pentru protecția energetică, mai ales în această perioadă în care pe teritoriul României se poartă un război psihotronic între marile puteri pentru renegocierea procentelor de influență de la Ialta și apoi din 1989, este această curățare și reconectare, iar apoi menținerea lor. Apoi vom învăța și niște tehnici mai avansate.

Pentru programări mă puteți suna la numărul de telefon 0724 511 176, sau trimite un e-mail pe adresa radufatulescu@yahoo.ro.

Cu stimă,

Radu Mihai Fătulescu – Terapeut Theta Healing, Șamanism, Ho’ponopono și Holistic

Reclame

Un răspuns la „Curățare și Reconectare energetică

  1. Pingback: Deprogramare și reprogramare mentală | Vindecare, Curățare Energetică, Reconectare·

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s