Deprogramare și reprogramare mentală

Noi suntem ca niște calculatoare care funcționăm pe baza unor programe, care ne-au fost instalate în această viață, în principal până la 7 ani, de unde și vorba „Cei 7 ani de acasă”, cu accent pe 1-3 ani, în perioada embrionară, în intervalul dintre vieți, în vieți anterioare, și până înapoi în timp, la momentul inițial al Creației Spiritului, de către părinți, rude, școală, biserică, mass-media etc.

ADN

Noi nu trăim în realitate, trăim într-o matrice, care a fost creată cu ajutorul limbajului. Dialectul reprezentativ al acestei matrice este constituit de limba engleză. Harta nu este teritoriul. Această frază este de o importanță capitală, drept pentru care aleg să o mai repet de 2 ori: Harta nu este teritoriul. Harta nu este teritoriul.

Ca o paranteză fie spus, fiecare țară este delimitată de o entitate energetică, care nu a fost niciodată întrupată, și care nu este neapărat totuna cu teritoriul ei actual.

Apropos de limbaj, să specificăm că sunt de fapt două limbajuri. Limbajul ramurilor și Limbajul rădăcinilor. Povestea din Biblie referitoare la Geneză ar trebui reevaluată astfel:

Există doar două lucruri în Univers: Creatorul și Creatura. Atributul Creatorului este Dăruirea Infinită. Scopul său este să creeze o Creatură și să o umple cu plăcere infintă. Atributul Creaturii este Primirea. Datorită acestui Egoism, Omul Primordial a căzut 5 niveluri, compus fiecare, la rândul său, de 25 de subniveluri, până când am ajuns sub o barieră energetică, unde se află această Matrice în care trăim, sau trăiam.

Una dintre tehnicile cu care ne putem deprograma și reprograma sunt folosirea diacriticilor din limba noastră și atunci când ne exprimăm în scris. Este vorbă despre refulare și defulare în accepțiunea lui Sigmund Freud, părintele psihanalizei prin intermediul Tehnicii Asociațiilor Libere.

Orice facem noi în această lume nu are nici o influență asupra celor 5 Lumi Spirituale care se află deasupra acelei bariere. Ca să putem să începem Ascensiunea și să ne întoarcem acasă, să inversăm Big Bangul, se crează în inima noastră un punct, o doriță. Și anume dorința de a Dărui, adică Scânteia Divină, atributul Divinității.

Problema este însă că noi nu am fost creați cu acest atribut, adică Dăruirea. Soluția este să, parafrazând titlul unei cărți scrise de Nicolae Steinhard, Dăruind vei Dobândi, să primim dăruind. Adică să îi mulțumim lui Dumnezeu pentru tot, să ne bucurăm tot timpul și pentru tot, să fim recunăscători tot timpul și pentru tot. Cel mai bun mod practic, din punctul meu, și nu numai, de vedere, este să folosim cât mai des pe zi mantra din Hoponopono, Șamanismul Hawaian, Îmi pare rău / Iartă-mă / Mulțumesc / Te iubesc!

Pentru ca această Mantră să aibă un efect cât mai mare, trebuie însă ca în prealabil să ne face Curățări Energetice, despre care am vorbit și în Curățare și Reconectare Energetică, iar apoi să continuăm să le menținem cu ajutorul Mantrei.

Pentru a vă facilita aceste deprogramări și programări mă puteți suna la numărul de telefon 0724 511 176, sau trimite un e-mail pe adresa radufatulescu@yahoo.ro.

Cu stimă,

Radu Mihai Fătulescu – Terapeut Theta Healing, Șamanism, Ho’ponopono și Holistic

Anunțuri

3 răspunsuri la „Deprogramare și reprogramare mentală

  1. as dori o curatare energetica. dar se poate face la distanta ptr ca eu locuiesc in italia si daca da ce trebuie sa fac?multumesc

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s