Despre vibrația pozitivă, rezonanță, conștient și subconștient

În primul rând să alegem să plecăm de la ideea că Dumnezeu există și este bun. Am spus Alegem, iar nu Trebuie, de exemplu, cu un scop bine definit. Trebuie are conotații negative, de încălcare a Liberului Nostru Arbitru, cu rădăcini în copilărie, provenind din programele, să le spunem nebenefice, transmise din generație în generație, prin părinți, bunici, familie, religie, politică, mass-media, școală etc. Atunci când folosim cuvântul Aleg, în loc de Trebuie, Vreau ori Încerc, ne conectăm instantaneu și direct cu Dumnezeu, care ne-a creat cu acest Liber Arbitru. Nu ne face bine deloc, deasemenea, să încălcăm liberul arbitru al altei persoane.

Legea Rezonantei Oculte

De aici rezultă că tot ceea ce ni se întâmplă este bun, dar noi nu percepem tot timpul astfel, și asta tocmai din cauza acelor programe și programări, cum ar fi: Banii sunt ochiul dracului, Avem o natură păcătoasă și de aceea Dumnezeu ne pedepsește, ne-a izgonit din Paradis, ne-a făcut muritori, Dacă ai bani nu poți duce o viață spirituală, Guvernul mă fură etc.

Ați auzit probabil de Legea Rezonanței, ilustrată superb în celebrul film Secretul, conform căreia noi atragem în viața noastră cee ce emitem. Marea problemă este însă că noi facem acest lucru numai cu Conștientul nostru, care reprezintă sub 5% din noi. Restul de peste 95% este Subconștient, și acolo sunt acumulate toate suferințele, fricile, durerile, regretele, etc. Legea Rezonanței va funcționa corespunzător abia după ce ne vom curăța Subconștientul și îl vom păstra curat, lucru pe care îl vom face în acest Curs.

Noi primi în fiecare secundă aproximativ 1 mil. de informații, din care suntem conștienți doar de aproximativ 5. Atunci este clar că noi nu putem avea nici un control asupra noastră. Singura soluție este să ne purificăm continuu, pe tot parcursul vieților noastre din acest moment, să-l numim 0, așa cum vom învăța în continuare.

Sunt două motive în urma cărora noi acționăm, sau mai bine zis reacționăm:

  1. Amintirile – în special latura lor negative, de vibrație joasă.
  2. Inspirația Divină

Purificându-ne continuu vom începe să ne situăm tot mai des în a doua variantă.

Tot ceea ce ni se întâmplă este bun și se produce pentru ca noi să ne învățăm lecțiile pentru care am venit pe Pământ în această viață, iar atunci când o facem Universul ne deschide accesul către următorul nivel de evoluție. Atunci când refuzăm să învățăm o lecție, conștient sau nu, ea ne este data din nou, dar sub o formă mai dură, pentru a o observa și a ne determina să ne-o însușim, să facem alegerea corectă. Până la urmă vom ajunge unde trebuie să ajungem, cât de ușor sau cât de greu alegem să facem asta, depinde de noi.

Noi ne alegem părinții înainte să venim pe Pământ pentru această Viață, și anume pe cei care ne pot ajuta cel mai bine să ne învățăm lecțiile pe care ne-am propus să le învățăm, și care au legătură cu Viețile noastre anterioare.

Această venire se face în familii de câteva zeci de suflete. Deci noi nu avem doar un Suflet Pereche, ci un Suflet Pereche cel mai Compatibil.

Pentru programări mă puteți suna la numărul de telefon 0724 511 176, sau trimite un e-mail pe adresa radufatulescu@yahoo.ro.

Cu stimă,

Radu Mihai Fătulescu – Terapeut Theta Healing, Șamanism, Ho’ponopono și Holistic

Anunțuri

2 răspunsuri la „Despre vibrația pozitivă, rezonanță, conștient și subconștient

  1. mihaela tocaciu

    În Vineri, 13 Noiembrie 2015 9:44:39, „Vindecare, Curățare Energetică, Reconectare” a scris:

    #yiv8276284885 a:hover {color:red;}#yiv8276284885 a {text-decoration:none;color:#0088cc;}#yiv8276284885 a.yiv8276284885primaryactionlink:link, #yiv8276284885 a.yiv8276284885primaryactionlink:visited {background-color:#2585B2;color:#fff;}#yiv8276284885 a.yiv8276284885primaryactionlink:hover, #yiv8276284885 a.yiv8276284885primaryactionlink:active {background-color:#11729E;color:#fff;}#yiv8276284885 WordPress.com | luminasinelui posted: „În primul rând să alegem să plecăm de la ideea că Dumnezeu există și este bun. Am spus Alegem, iar nu Trebuie, de exemplu, cu un scop bine definit. Trebuie are conotații negative, de încălcare a Liberului Nostru Arbitru, cu rădăcini în copilărie, provenin” | |

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s