Protecția PSI

Primul lucru pe care trebuie să-l facem pentru protecția noastră psihică este curățarea energetică. Și aceasta trebuie făcută pe tot parcursul vieții. Fiecare avem în noi un lup pe care trebuie să îl îmblânzim continuu. Menținerea acestei igiene psihice se face cel mai ușor, din punctul nostru de vedere, prin intermediul formulei din Ho’ponopono: „Îmi pare rău / Iartă-mă / Mulțumesc / Te iubesc”. Bineînțeles că fiecare o poate adapta așa cum simte. Practicând-o tot timpul ea se poate transforma în: „Mulțumesc / Te iubesc”, „Te iubesc”, sau „Îmi pare bine / Iartă-mă / Mulțumesc / Te iubesc”. Cu cât implementăm mai multe auto-sugestii subliminale, cu atât mai ușor le vom implementa pe următoarele.

Octogon

Vom enumera mai jos câteva dintre tehnicile de protecție PSI:

  1. Sfera

Ne imaginăm înăuntrul unei sfere de lumină având o culoare care ne convine.

2. Clopotul

3. Piramida

4. Conul

5. Crucea

6. Cimitirul

7. Sicriul

8. Octogonul

De remarcat că Pavel Coruț numea Organizația Secretă care protejează România încă de pe vremea dacilor: Octogonul. Centrul de Comandă al acesteia s-ar afla într-o cameră Secretă de sub Sfinx-ul din Bucegi. Un bun prieten îmi spunea că Octogonul chiar există, numai că se numește altfel. Alt prieten susține că și Marele Maestru al acestei Societăți, Bătrânul, este real. La fel despre Colonelul Obadea, Șeful Departamentului Zero al Securității, creat în 1960, din cărțile lui Radu Cinamar, care este de fapt o Anagramă pentru Chin Amar.

În toate cele opt cazuri/puncte ne imaginăm înăuntrul formei geometrice respective, și vizualizăm niște săgeți/gloanțe care vin spre noi, dar nu pot pătrunde în interior, ci sunt respinse în Lumină pentru a fi anulate.

Ne imaginăm, ne asemenea că energia negativă, de vibrație joasă, nu poate pătrunde din exterior, și nici nu poate ieși din interior, din Subconștientul nostru, pentru a nu provoca contra-atacuri din Subconștientul altora.

De remarcat că PSI înseamnă și Protecție împotriva incendiilor, apropos de ce s-a întâmplat recent în Clubul Colectiv.

Pentru programări mă puteți suna la numărul de telefon 0724 511 176, sau trimite un e-mail pe adresa radufatulescu@yahoo.ro.

Cu stimă,

Radu Mihai Fătulescu – Terapeut Theta Healing, Șamanism, Ho’ponopono, NLP și Holistic

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s